Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję_się_okropnie

chłopak uderzył mnie w brzuch 6miesiac ciąży

Polecane posty

Gość doradca nr 8
Dobrze, ze zadzwoniłaś. Może finansowo nie będzie róznowo - ale przede wszystkim tatulek musi łozyć na dziecko, więc na jego podstawowe częsciowe potrzeby dostaniesz, jak on nie da, to jest fundusz alimentacyjny, a tatuś jak sie bedzie migal odpracuje to. Poza tym opieka spoleczna, udaj sie do urzedu miasta i gminy własciwego dla twojeog miejsca zamieszkania, popros o jakis lokal socjalny dla siebie, chociazby pokoik , tak zeby bylo gdzie spac, ugotowac jedzenie, musisz spróbowac to załatwić, a moze chociaz poros brata by pomógł ci przebrnąć przez te wszystkie sprawy, pomogł w miare mozliwości pozałatwiać. Nie wiem jakie relacje macie, ale kurde z damskim bokserem zyc nie mozesz, ze wzgledu na swoje i dziecka dobro.

Gość tu jest namiar na cpk
tam jest darmowy prawnik, lekarz i psycholog, czyli wszystko czego potrzebujesz. I nie ludz sie, ze koles ktory pobic cie 2 razy juz nigdy tego nie zrobi. Jezeli jest w stanie uderzyc swoja kobiete, bedzie pral takze dziecko, to juz dla tego dziecka lepiej zeby sie nie narodzilo. Jesets za nie odpowiedzialna, skoro sie zdecydowalas. Jezeli zostanie ofiara tego faceta, to bedzie twoja wina, obowiazkiem matki jest chronic dziecko.

Gość doradca nr 8
Oby to nwery powodowaly kłucie, nie chce straszyć, ale jak w łożysko rąbnął, to moze sie skończyć krwiakiem, a potem odklejaniem się łożyska. Jestem brytalna, ale chcę ci uświadomić, że facet może przyczynił się do początka końca szczęscia jakie nosisz pod sercem, nie wiem jaki to tydzień, ale na tym etpaie dziecko samo nie da rady jeszcze. Oby było dobrze i tego ci życzę! Ale niech to co napisałam uświadomi ci zagrożenie ! Nie możesz z nim zostać, palant jeden !!! Kuźwa - uderzyć cieżarną i to jescze w brzuch!!! Ja tego bym nie zostawił! Tak czy siak - bierz dokument z badania, jeźli okaże się ze coś nie tegos po tym zdarzeniu, będzie to jako "obdukcja", palant bedzie łozył i na ciebie i na dziecko.

Gość mimilala
i uderzył własnie w brzuch-miejsce, które jako ojciec powinien także chronić najbardziej. to tak jakby uderzył juz to dziecko...a co bedzie, kiedy przyjdą nieprzespane noce, płaczacy bobas...będzie nim rzucał i tłukł je jak worek?

Gość Boję_się_okropnie
Dziewczyny dziekuje za rady Pakuje wlasnie najpotrzebniejsze rzeczy do torby moze zostawia mnie w szpitalu na obserwacji dzwonilam tez do brata opowiedzialam pokrotce o co chodzi powiedzial ze przyjedzie do szpitala to pogadamy nie wiem jak to wszystko sie potoczy On pewnie przyjedzie do szpitala bedzie prosil o przebaczenie i powrot do domu Boli mnie ten brzuch strasznie boje sie coraz bardziej karetka powinna niebawem byc ja mam internet w telefonie odezwe sie ze szpitala i dam znac czy wsyztsko ok jestem w 27 tyogdniu wiec chyba niebawem zaczynam juz 7 miesiac albo juz zaleczlam bo roznie to licza

Gość az sie wierzyc nie chce
Dobrze Ci tu radzą. W takiej sytuacji nie ma na co czekać. Zadzwoń teraz jeszcze na policję moja droga i powiedz im co się stało i że czekasz a karetkę. Nie wiem czy szpital przypadkiem sam też tego na policję nie zgłosi. W domu samotnej matki Ci napewno pomogą. Udzielą wsparcia i porady co dalej robić. Staniesz na nogi moja droga i będziesz szczęśliwa. Z nim? Całe życie będzie wyglądało tak jak dziś.

Gość fhgjb
Szpital zgłosi sprawę policji... Tylko od niej zależy co im powie, to czy ją pobił czy że sama się uderzyła... niechcący o stół..

Ja wierzę w Twoją rodzinę i w to, że brat Ci pomoże. A w szpitalu nie pozwól by go nawet do ciebie wpuszczono. Kurcze facet sprawił, że znalazłaś się w szpitalu. Powtarzaj to sobie jak mantrę. "Przez niego jestem w szpitalu". I broń boże do niego nie wracaj. Będzie musiał płacić na dziecko.

Gość doradca nr 8
27 tydzień to już bliżej bezpiecznego okresu życia płodowego, niemniej ciągle za wczesnie. Oby okazało się, ze kłucie to nerwy! Powiedz bratu co się stało, poproś o pomoc, nie żeby mu zwalać się na glowę, skoro piszesz, ze i tak jest tam ciasno. Ale niech ci pomoże znaleźć jakieś lokum, tanie, złozysz wnioski do gminy, jesteś bez dochodu, samotna matka, jakie sdodatki mieszkaniowe mylse ze otrzymasz, zapomoge PLUS obowiązkowo ALIMENTY od szanownego tatusia! Możesz go teraz pozwać o utrzymanie do konca ciazy, jest coś takiego, nawet jak nie jesteś zoną istnieje takie prawo, ze ma łozyc na twoje utrzymanie do rozwiązania i po nim.

Gość mam nadzieje ze powie prawde
bo jak jest tak uzalezniona ze mu wybaczy, to sama podpisze wyrok na to dziecko. A koles na pewno trzesie dupa i bedzie blagal jak pies, bo jakby cos sie stalo z dzieckiem to moze miec sprawe karna. Powinien pojsc siedziec, tam by mu tylek przeflancowali tak, ze by sie szybko nauczyl jak sie odczuwa przemoc z drugiej strony.

Gość Boję_się_okropnie
dziewczyny cholera mam plamki krwi na wkladce boze prosze chron mnie dzwonilam ponownie do szpitala karetka juz wyjechala dawno no ale to kawalek drogi umieram ze strachu uciekam juz ide sie dopakowac i wyjde rpzed dom do uslyszenia

Gość doradca nr 8
Trzymaj się dziewczyno, krew nie wrózy dobrze:-o Dobrze, ze zadzwoniłas po karetkę, tylko pamietaj - nie wpuszczaj gada, zastrzez ze mają go nie wpuszczac!!!I zgłoś na policji całe zajscie!

Gość poproś zeby cię w szpitalu
ktoś chronił, żeby go nie dopuszczano do ciebie. On na pewno będzie jęczał i błagał, nie z miłości tylko ze strachu, żeby uniknąć więzienia. A skoro cię pobił, powinien zostać ukarany i ponieść wszelkie konsekwencje. Jak masz choć trochę rozumu w głowie to wyrzucisz go na zawsze z twojego zycia.

trzymam kciuki za Ciebie i dziecko. nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze:)

chodzi mi oczywiście o dziecko i ciebie, a nie o tego skurwiela.

Trzymam kciuki za to dziecko. Boże, żeby tylko je uratowali.

Gość trzymam kciuki za autorke
zeby poszla po rozum do glowy i pozbyla sie bandyty ze swojego zycia

Mam nadzieje że dziecku nic nie będzie...I nigdy nie wracaj do tego skurwysyna.Wiesz że to właśnie przez niego możesz stracić dziecko?? Ale nie martw sie na pewno wszystko będzie dobrze.Trzymaj sie.Przyjechało już to pogotowie?

Gość kedemon
plakac mi sie chce jak czytam takie historie:( oby z malenstwem bylo wszystko ok. takiego skur...bym wykastrowala i na rzesach na drzewie powiesila

Gość marna prowokacja tyle na TEMAT

Gość pieniedzy nie ma
ale na internet w tel. jest... -3/10

Gość a co to jest
a gdzie ona pisała że nie ma pieniędzy?Pisała że jest na utrzymaniu chłopaka a swoich dochodów nie ma!

mam nadzieje ze to tylko prowokacja, az boje sie pomyslec ze byc moze jakis damski bokser zadił swoje dziecko.do pierdla z nim i oby nie wyszedł z 10 lat.

Gość tralalinka
Spakuj rzeczy i póki nie ma tego gnojka jedz do mamy , przyjaciółki kogokolwiek ! Nie możesz być z kim kto Cie bije ! jak wyobrażasz sobie wasze życie po porodzie ? dziecko zacznie płakać on sie zdenerwuje ,a ze jest "trochę agresywny" to je uderzy ! będziesz na to pozwalać !? weź sie w garść !

Gość Dziecku sie nudzi.... ...

Gość czytać ze zrozumieniem
nawet jeśli to prowo, to napisane, ze dziewczyna mamy nie ma! tak trudno zatrybić? potem pisze jeden przez drugiego "jedź do mamy", kuźwa, na cmentarz??? ładnie jej życzycie :-o

Gość yanusz Dla bojącej sie okropni
Nie bój sie, chetnie Ci pomoge możesz tego drania damskiego boksera porzucic. Jestem bezpłodny i szykam dziewczyny ktora jest w ciąży i chetnie sie z Toba zwiąże. napisz do mnie na E-mail; yanux_nk@o2.pl mozemy sie poznac