Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

Gość Szalona Golonaa
W miłości unoszenie się honorem to głupota.

ale on sie nie odzewie bo ma taki charakter.. chcialam jednak cos napisac uswiadomic mu ze zle zrobi.. nie slodzic.. ani nic.. wiec prosze pomozcie co mam napisac :*

To napisz, ze nie lubisz jak klucicie sie o takie pierdoly, bo go kochasz i chcesz zeby bylo normalnie, przepros ze sie unioslas ale niech on przeprosi za to jak sie odezwal do Ciebie...

Gość do wiki i martusia
To jakis koszmar co opisujesz.! Nie masz gdzie odejsc.?.......... Przeciez on jest jebanym egoista ! Ja tez narzekam czasem na mojego,bo duzo pracuje...On jednak zawsze kapie mi dziecko(tez dwuletnie).Razem sie kapia w wannie..Bardzo ja kocha i bawia sie kiedy ma tylko czas... Twoj facet nie spedza z dziecmi czasu.To smutne wszystko co opisujesz.Nie masz swojej rodziny.? Niech placi alimenty.! Kto narobil dlugow ???

Kasia, mówię poważnie z własnego doświadczenia. To, że on taki jest i nei odzywa się pierwszy nie oznacza, że ty msisz to tolerować. Niech się odezwie albo spada, nie pozwól się tak poniżać.

Gość do wiki i martusia
skad pochodzisz ???

a po prostu nie moge wytrzymac jak on sie nie odzywa do mnie.. co ty na to gdybym napisala.. ''dzisiaj rano unioslam sie fakt przyznaje niepotrzebnie jestem przed okresem i mam zle dni ale nie powinienes sie tak unosic.. mogles inaczej odpisac ..tego typu odzywki do swojej dziewczyny to troche przesada .. skoro teraz masz do mnie taki szacunek to co bedzie pozniej ? ''

Gość do wiki i martusia
Mam dzieci w Twoim wieku,jak chcesz poklikac.To moj nr.gg 17429409.Jak dzieci usna,bede miec czas.Pa.

Napisz raczej: " A skąd miałam wiedzieć, że śpisz?! Co ja wróżka? Jak jeszcze raz powiesz do mnei "zamknij się" lub podobnie to szukaj sobie nowej dziewczyny!".

Mozesz tak napisac ;) Nie wiem jaki jest twoj chlopak ale ja do swojego bym wtedy jeszcze dopisala ze go kocham albo cos podobnego zeby klutni z tego nie zrobic poprostu...

Do Kajtus; Masz racje, ale nie wiadomo jaki jest jej chlopak wiec lepiej nie prowokowac klutni, bo z tego beda tylko problemy.. ;)

Gość Sylwiiiaaa
Kajtuś ma rację!!!

Oj wy naiwne dziewczynki, wchodzcie im w dupe bez wazeliny to bedziecie mialy życie różami usłane:)... Najlepiej niech go jeszcze ucałuje i da mu prezent co? hahahaha

Trudno, czasem lepiej się pokłócić niż przemilczeć problem i potem go powielać.

Tego nie powiedzialam, tylko nie wiemy jaki on jest, wiec niech ona sama podejmie decyzje bo go zna..

raczej gdybym tak napisala to by wgl nie odpisal i sie jeszce bardziej wkurwil ;p i dlatego chce zalagodzic sytuacji bo ma teraz sesje w szkole i nie chce zeby sie wkurzal

Kasienka, najlepiej jak sama zdecydujesz, nie powinnas sie kierowac opiniami innych, ja bym na twoim miejscu zadzwonila poprostu i gadala spontanicznie

jesli teraz nie ma do ciebie szacunku to wierz mi kochana że juz go nie zdobedziesz to palant

pierwszy raz sie tak do mnie odezwal..i raczej wolalbym napisac;p bo przez telefon to nigdy nie wiem co powiedziec a piszac esa mozna pomyslec

eeee, no cos ty? To jakiś fochmistrz maminsynek chyba:) Biedactwo się obrazi i nie odpisze, ojej, jaka strata:) Zostaw to emocjonalne dziecko i znajdz sobie faceta z jajami;)

Z autopsji wiem że facet rano pier***li bez opamiętania, bo zły i niewyspany, a na dodatek potem może tego nie pamiętać. Byłam z takim typem. Mogłam rano zadzwonić a on potem nie pamiętał ze ze mną rozmawiał. Także wyluzuj i puść to w niepamięć Wiki i martusia - zgłoś się do jakiegoś ośrodka, bo ten debil cię wykończy i zostaw go, bo w końcu zniszczy i ciebie, i dzieci

wez mnie dziewczyno nie wkurwiaj. ile razy jeszcze bedziesz sie pytac co napisac? Kajtuś Napisz raczej: " A skąd miałam wiedzieć, że śpisz?! Co ja wróżka? Jak jeszcze raz powiesz do mnei "zamknij się" lub podobnie to szukaj sobie nowej dziewczyny!". Napisz tak! O!

'Kajtuś' chciałabym miec Twój ostry charakter :D nie dasz sobie w kasze dmuchac hehe zazdroszcze ja jestem za bardzo wrazliwa;/ i chyba teraz kazdy facet bedzie mnie kopal w dupe;/

Gość koooteeeeek
kur**a no wez sie puknij ile razy mozna sie pytac... napisz do niego i nie sraj ludzie maja wieksze problemy...

Mój też się raz zdenerwowal i po takiej mojej reakcji więcej mu się to nie zdarzyło:) Rozumiem, że jesteś wrażliwa, wierz mi że ja również, ale z nimi nie można się cackać bo oni nie szanują takich ciepłych dziewczynek, wolą zdecydowane pewne siebie kobiety!

Dziewczyno! Kasiu!! Nie pisz!! Naprawdę nie pisz i nie zastanawiaj się nad tym!! Nie wierzę ze to był pierwszy raz! moze tak pierwszy raz napisał! ale nie wierzę ze nigdy ci tak nie powiedzial albo cie nei potraktował tak jakbys sobie tego nie zyczyła!! Nie pisz do niego!! naprawdę nie pisz!! to nie jest twoja wina! jesli zadzoni albo on napisze wtedy mu odpisz ze nei wiedzialas i po prostu sie zmartwilas ze cos jest nie tak! ale teraz nie pisz!! i czasem jak ci napisze : co tam slychac to tez nei udawaj ze nic sie nei stało! moze on dazy do tego zebys wlasnie sie odczepila!!

AniUsiaaxD > ona musi sobie zagwarantować, że mu się to więcej nie zdarzy po prostu. I nei chodzi o to, że się zdenerwował, bo ja też się czasem zdnerwuję ale takich słów do mojego partnera nie używam. To początek końca by był.