Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

Gość a gdzie mamani..
nasza krakowianka? podobno stara sie o trzecie,tak gdzies pisala..

Gość Grażka84
Nie ma jej, bo właśnie robi dzieciaka w pozycji na jeźdzca, wtedy podobno dzieci rodzą sie najsilniejsze! A wy jakie pozycje lubicie? :)

Gość do Grażka84
one nie uprawiają seksu, nie mają czasu bo siedzą na kafeterii :classic_cool:

Wiesz Grażka84 szkoda ze twoi rodzice wiedzieli o tej pozycji....bo tak było by o jedną debilkę mniej, a tak musimy teraz czytac twoje brednie. Dziewczyny nie przejmujcie się tego typu tekstami. Mam pytanko byłyście kiedyś w środę w Multikinie, kiedy są seanse dla mam z dziecmi??

No tak jak śpi o tej godzinie to lipa:) Bo z tego co wiem seans jest o 12:15. Jak będzie ładnie to wybiorę się z Filipkiem, bo teraz to średnio autobusem taki kawał jechać. A niech im przeszkadza..kij im w oko:)

Gość Paulina80.
wsadz Filipka w taksówke, ta druga dorzuci po drodze Ninke, niech se jadą dzieciaki do kina :classic_cool:

Gość k4r0lc14
W sumie można powiedzieć, że w kwietniu do Was dołączę, mieszkam w Krakowie;) i czekam na swoja pociechę;)

k4r0lc14 to gratuluję!!! jak bedziesz miała pytania to wal śmiało!! gdzie zamierzasz rodzić?? Bo ja Ci polecam MSWiA. Wymysl sobie jakis łatwiejszy nick:)

Gość karolcia04
A co to ten MSWiA? Mieszkam w Hucie, więc pozostawiam sobie do wyboru albo Żeromski, albo Ujastek, który jest tak daleko, ale za to ma ogromne predyspozycje;)

MSWiA?? Na Galla szpital wojskowy. Wpisz sobie w googlach. Zobaczysz ma najlepsze opinie w Krakowie!! Ujastek i Żeromski z tego co wiem średnia maja opinię.

Gość do matkaFifi
a co ty ludziom zmiane nicków narzucasz? czytać nie umiesz? sama masz przygłupawy :O Karolcia, trzymaj się z dala od tego nudnego towarzystwa 💤

Tak niech zgłosi się na twoje forum-kretynek!! Nikomu nic nie narzucam jak ktos jest inteligentny to się zna na zartach a jak ktos jest skończonym debilem tak jak ty....ah szkoda czasu....nie wiem po co sie z toba kłócę, chyba sie zniżyłam do twojego poziomu ale czasami aż świerzbi!!!

Gość pewnie zeby sobie mogły
poczytac na tym linku, strona znana od dawna ale jak sie nie ma o czym rozmawiac, to sie w kólko mieli to samo do znudzenia :classic_cool:

Gość do matkaFifi
jak cie swierzbi, to idz do dermatologa, acha, i częsciej sprzątaj w domu

świerzbi mnie żeby ci j...dermatolog nic na to nie pomoze tym bardziej sprzatanie!!

Karolcia ja nie wiem gdzie jest ranking szpitali ale jak sobie np wpiszesz szpital MSWiA opinie to pewnie wyskoczy duzo pozycji. Z resztą mozesz mi wierzyć że MSWiA to super szpital, połozne super miłe, zawsze znajda czas zeby pogadać doradzić. Jak się zdecyduje na drugie dziecko to tylko ten szpital-nawet jak bym miał jechac z drugiego końca Polski!!

Gość do matkaFifi
no prosze... matka niejakiego Filipka, a taka wulgarna po kilku wymianach zdań, z ciebie to jednak kawał prymitywa, współczuje dziecku takiej prostackiej matki

Gość karolcia04
Może i tak, każdy ma swoje zdanie;) Nie dawno się okazało, w szpitalu na Ujastku znam kilka położnych i lekarza ginekologa, więc miała bym u tych osób wsparcie. Z kolei lekarka, która prowadzi moją ciążę pracuje na Żeromskiego... Sama nie wiem. Wybieram się za nie długo na dni otwarte szpitala na Ujastku to może mi to coś podpowie, jeśli chodzi o kwestie wyboru szpitalaa;)

Gość nuuuudaaaaaa
💤

A to co innego jak masz tam kogoś znajomego to pewnie nie zastanawiaj się, to jest w sumie najważniejsze no i będziesz miała blisko jak się juz zacznie. Na Galla to jednak kawałek drogi. A juz wiesz chłopak czy dziewczynka??

Gość matka Fifi ty lepiej
nie rob drugiego dzieciaka, szkoda go na taką....

Gość karolcia04
Jestem w 32tygodniu, miałam robione usg dokładnie na moje 19urodziny tzn. 16grudnia i wtedy lekarz powiedział tak, że jemu wygląda raczej na dziewczynkę, ale nie będzie sugerował, pewność będziemy mieć przy porodzie. Pewnie za ok. miesiąc znów pójdę na usg to może usłyszę jakąś konkretniejszą odpowiedz hehe

Gość kornelkowa mama
O trzecie, czwarte i piąte bo bym chciała machnąć za jednym zamachem bo same wiecie że prowadzenie ciąży jest drogie, folik sporo kosztuje więc kombinuje jak to zrobić żeby na tych witaminkach i mikroelementach przyoszczędzić. A swoją drogą nie pamiętam hasła do mamani :(:(:(:(

Gość kornel..
kornelkowa mama dolacz do nas:)

Gość szczesliwa86
hej dziewczyny przestancie sie juz klocic bo to nie ma najmniejszego sensu nie odpisujcie na glupie docinki innych osob moze jak zaczniemy je ignorowac to dadza nam spokoj .jam mija Wam dzien? Karolca04 witaj ja rodzilam na ujastku i nawet jestem zadowolona

Gość karolcia04
Muszę ten temat przemyśleć, mam tylko nadzieję, że dwa miesiące wystarczą hihi