Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

hej, na mnie nie licz, nie cierpie prasowac koszul i całe szczescie mój maz robi to sam:)

Gość powiało
porywajacym tematem do rozmowy 💤

heheh masz racje :D ja mam chwile spokoju Filis poszedl spac a w koncu napije sie kawki :) a co u Ciebe?

Gość do szczesliwej86
grunt to skuteczna tresura aż mąż zacznie skomleć i z podkulonym ogonkiem potulnie wezmie żelazko :classic_cool:

U mnie w sumie nic ciekawego, dzień jak co dzień. Filus zasnął więc zabieram się za robienie pizzy:) Jutro moze pojedziemy do mojego rodzinnego miasta, więc się troszkę rozerwiemy na ten koniec karnawału. Masz jakis prezent dla męża na Walentynki?? Bo ja nie mam pomysłu co mu kupić.

wiesz co ja tez nie mam pomyslu ale mysle ze na walentynki zrobimy sobie wieczorkiem romantyczna kolacyjke przy swiecach ( oczywiscie jak Filis zasnie)

wiesz ta pomarańcza to ma chyba jakis alarm ustawiony w komputerze, jak sie tylko pojawi jakiś wpis na kafe. No ale dzięki niej przynajmniej nam wpis nie ucieka w siną dal!! A co do kolacji to nie zły pomysł, ale my pewnie bedziemy wracać z Kobierzyna:)

Gość do szczesliwej86
nie ma szans sie umówić, bo pozajmowałaś wszystkie wolne terminy :classic_cool: Walentynki, Walentynki, znowu jakis szajs kupicie tym waszym biednym mężom albo ugotujecie cos czego nie umiecie :classic_cool:

Hello O wy tu o kolacjach przy świecach a ja od czasu do czasu jak mocno napada to mam nie tylko kolacje przy świecach ale i kąpiel (swoją, dzieci) czytanie książki i cały wieczorny obrządek :D Także dziś czekam niecierpliwie do 19 (wtedy Enion stwierdza ze czas już spać) i zacznie się pełen romantyzm :D

Witaj kornelkowa mamo....moze Enion przyczyni sie do wzrostu populacji w woj. małopolskim:) jeszcze im za to podziękujesz!! No fakt gotowanie to nie moja mocna strona, mimo ze lubię, chociaz nie pare rzeczy jadalnych umiem zrobic. Nie uważacie że w szpitalach psychiatrycznych powien być ograniczony dostep do internetu??

No co ty. Jakieś okno na świat powinno być wszędzie. Jejuuu Moje dzieci śpią. Ostatnio sypiają w dzień a "żyją" nocą. Dziś akurat mieliśmy "sezon na wymiotowanie". Korniś rzygał pół nocy. Są tego jakieś plusy. Przynajmniej wiem ile mam zapasowych kompletów pościeli na stanie :D:D:D

Ja jestem za ograniczeniam....No widzisz zawsze jakieś plusy się znajdą!! Ty walczysz z rzygami a ja dzisiaj z czkawką, no żesz cholera chyba miał dzisiaj z 6 razy, niby nic takiego, ale nie chce pis więc jak mu pomóc?? A teraz psuje powietrze i to też po raz drugi!!

Gość kornelkowa mamo
dziekuje, jedyna wyrozumiała.. :classic_cool: A czemu Korniś rzygal? Najadł sie czegos pysznego? :classic_cool: matkaFifi, na Twoim oddziale będzie niedługo nowy ordynator, to wam ukróci surfowanie 💤

Nie najadł się. Obudził się w nocy i zaczął ryczeć więc go wzięliśmy do siebie, żeby nie budził Mani. Powiedział, że chce pić. Dałam mu butelkę i leżał i pił i mu się przysypiało więc mu chciałam zabrać tą butelkę żeby się nie udławił, ale jak mu zabierałam to zaczął pić i się zakrztusił. No i na szczęście zwymiotował a nie zachłysnął się. Potem zasnął, ale ja z nerwów już nie mogłam. On nam ciągle adrenalinkę podnosi. Dba żebyśmy się nie znudzili macierzyństwem.

Nie możliwe bo to JA jestem ordynatorem!!! Ha ha ha!! Widzisz Kornelkowa Ty to masz dzieci, a ja zadnych kolek, marudzenia, płakania, problemów z zasypianiem....nudaaa!!

matka fifi poczekaj :P Daj małemu czas żeby pokazał co potrafi :D:D Jak zacznie chodzić to ci się życie urozmaici :D

Gość do matkaFifi
jak sie nudzisz, idż lepiej odpowietrzyć Filipa :classic_cool:

Pomarańczo jak sie odpowietrza dziecko??? Nie ma gazów tylko się z...ał:) a czkawkę to ma zawsze po jedzeniu jak mu sie źle odbije, taki nasz standard. ja wiem ze teraz jest spokojnie ale to sie szybciutko zmieni:)

heh zeszłyśmy na ulubione tematy mamusiek :D:D:D W każdym razie ja czekam niecierpliwie do lata żeby pozbyć się z domu pieluch. Między innymi dlatego, bo lato marzy mi się z wieluuu powodów.

Gość do matkaFifi
poszukaj w googlu, na pewno znajdziesz super instrukcje, co ja tam wiem, nie znam sie, w koncu też tak jak ty z kobierzyna klikam :classic_cool:

Gość do kornelkowej mamy
yes! yes! yes! wszystkie drogi prowadzą do KUPY! :classic_cool:

Gość mamusie drogie
ide sobie stąd na dłuzśza chwilę na terapie zajeciowa , teraz sobie mozecie spokojnie porozmawiać, nie będę sie wcinać aż.... do wieczora, ciao :classic_cool:

pomarańczo myślałam ze rozwiniesz swą wyobraźnie i mnie czyms zaskoczysz....no szkoda.... Moge się załozyć że lato w tym roku przyjdzie na maksa późno, tylko dla tego że nie moge sie go juz doczekać!!

Dobra ja zmykam, bo zaraz mąż przyjdzie... Ale mi ciasto pięknie wyrosło, normalnie jestem z siebie maks dumna:) Życzę miłego weekendu, ja go spedze w moim ukochanym Kobierzynie:)