Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusiaczek001

Panny Młode 2011 a przygotowania

Polecane posty

Jasne że ruch nie zastąpi diety:),ja mam pierwszą przymiarke dopiero 6 maja wiec sporo czasu. hmm to muszę pomyslec nad tym stanikiem tylko z tego co piszecie to kompletnie ie wiem jaki powinam miec rozmiar:).

ok ,zapamiętam. Ciężko mi natrafić na Wasze daty ślubu ale czy macie załatwioną już sprawę zaproszeń? wybrane, zamowione a może rozdane?

ja mam wybrane zamowione... i leza bezpiecznie wsrod innych weselnych rzeczy :) zamowienia zaczynam rozwozic koncem lutego :) a u was jak to wyglada ?:)

a co do naszych dat slubow... hmmm dziewczyny.. ktoras miala w swoim opisie zawsze daty slubu.... kto to byl ?:D moze znowu to zrobimy ?:)

Gość Avilla
Dziewczyny RUCH i jeszcze raz RUCH.Ja 2 razy w tygodniu chodzę na siłownie, wspaniale potem się czuję.Mam dużo energii i ciało staje się gładsze i jędrniejsze.Namówiłam koleżankę i we dwie raźniej.Koleżanka też wychodzi za mąż w 2011 więc na rowerku same domyślcie się o czym plotkujemy:-))) Co do staników silikonowych.BARDZO POLECAM.Sama kupiłam do sukienek bez ramiączek, świetnie się trzymają przy tańcu, nawet jak ciało się spoci.Pod warunkiem że jest DOBRZE dobrany.Ja swój kupiłam za ponad 50 zł. Co do naszych dat slubow SUPER pomysł, tylko jak to się robi?;-)))

ja w sobotę zamówilam, zapłaciłam i okazało się że czas realizacji to 21 dni ale roboczych wieć dostanę je dopiero w połowie lutego i zaraz zaczniemry rozwozic- JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ

Avilla a gdzie kupowałaś ten stanik, jężeli przez internet to bardzo prosze o link do strony a i jak dobierałaś rozmiar?

Gość Avilla
hanka1986 - Nie przez internet i też odradzam Tobie taki zakup.Jedź do sklepu i poproś Panią żeby Ci pozwoliła przyłożyć miseczkę do piersi.(one mają naklejona folie więc Pani powinna pozwolić jak jest uprzejma:-) Uważam że dla dziewczyn z małym i średnim biustem które chcą mimo to uwydatnić to świetna sprawa, bardzo seksownie wygląda biust pod sukienką podnosi do góry i modeluje na nieco większy.Natomiast siostra moja ma już dużo większe walory i sylikonowe wkładki go dodatkowo obciążyły w dół..Co prawda złączyły ładnie piersi że zrobił się ładny przedziałek, ale piersi ściągneły w dół.A kupiłam go w maximusie w Nadarzynie.(Pod wawą jest tam jeden sklep markowy gdzie są polskie wyroby bieliźniarskie,swoją drogą bardzo polecam.Panie mega profesjonalnie dopierają odpowiednie biustonosze). Moja data to 15 październik.Coś czuję że będę na samym końcu:-)))

Dziękuje za informacje ja jestem z katowice, poszukam może u nas tez bedzie coś takiego:)

Poszukaj.I nie przez internet.Kup dobrej jakości i będzie Ci służył nie tylko na jeden raz.

ja mam kupiony na allegro za ponad 20 zl. z unbra. i mam go dwa lata. co prawda czesto nie uzywam ale jednak.

Witam .musiałam nadgonic bo sie rozpisałyscie.widze ze jestem na pierwszym miejscu.hehe a co do silikonowych staniczkow niepolecam sama mam spory biust i ktoras z was pisala ze on tytlko formuje tj prawda przy duzym biuscie nie daje wiekszego efekty na miseczke B ewentualnie C to jeszcze ale wieksze szkoda kasy tylko sutki zakrywa.ja bede miala z racij duzego biustu wszyte w sukienke druty ktore maja trzymac. stanik odpada bo mi sie zderzak zrobi z przodu hehe

no wlasnie ja raczej nie bede nawet probowac z tym silikonowym stanikiem, bo troche bym sie bała że to mi spadnie jak mam taki a nie inny biust.. Zreszt moge miec normalny tzn. bardotke :)

mam pytanie jak wam się uklada z rodzinami waszych przyszłych mężów? JA mam spory problem i nie potrafie sobie z tym poradzic...:(

hanka to powiedz jaki.... moze ci pomozemy jakos... ja mam super kontakt... z tesciowa sie lepiej niz z mama dogaduje... ale tak jak mowie... nie powiedziane ze po slubie < i zamieszkaniu razem z tesciami> bedzie tak kolorowo... takze nigdy jakos jej nie chwale za bardzo :):)

Rewolucja...Umówiłam się na spotkanie z kamerzystą.Jak to jest u was?Ile płacicie i co macie w pakiecie?Na co mam zwrócić uwagę o co dopytać? Dawali wam płyty całych filmów żebyście mogli na spokojnie w domu obejrzeć?

no wiec nie chce Cie straszyc ale u nas zaczeło się od zamieszkanie z jego matka(mamy swoje mieszkanie ale jest w trakcie generalnego remontu) i na ten czas zamieszkalismy razem...i sie zaczeło wtracanie do wszytkiego, ze zle gotuje, ze zle prasuje ze ona dla swojego synka i tak zawsze bedzie najlepsz i najważniejsza,ze ja jestem od tego by mu dogadzac, ze on nie powinien mie zadnych obowiązków....i do tego jego siostra, zakochana w swoim braciszku, już mi powiedziala ze zrobi wszystko by popsuc mi dzien slubu , naprawde nie wiem co robic:(