Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gosia śpij dobrze :) ja też zaraz idę bo coś mi się spać chce. A jakby padało to myślę, że bym się zatrzymała, ale jeszcze nie widziałam by ktoś stał w deszczu i łapał stopa :D

Gość jesli naprawde chcesz poznac
dziewczyne z wawy, ktora co wiecej zainteresowalo to co piszesz, odezwij sie na gg 4781894

Gość nie wierze wlasnym oczom
dziewczyno daj sobie spokoj widzisz, ze mila rozmowa sie toczy to sie wpierdzielasz na trzecia obserwuje ich od dluzszego czasu i widac ze do siebie pasuja a ty sie wcinasz na calego myslisz ze jak jestes z Warszawy to ci wszystko wolno spadaj

Maciek - łap te Gośke wpół chociaż póki Ci nie ucieknie albo póki Ci jej ktoś sprzed nosa nie zmiecie :D !!!!! ostatnio chyba miałeś coś do załatwienia w jej miejscowosci - nie pamiętam - Wyborczą miałes kupic czy wyborową?! bilety na pociag juz masz zarezerwowane? ;) miłego poniedziałku :P

No to się porobiło... Wracam ci ja z pracy, podgrzewam rosołek, bm głodna, odpalam sprzęt i co widzę... konkurencja!!! Skamieniałam jak ta żona Lota, usiadłam w pozycji kwiatu lotosu i myślę... co robić... To ja tu grzecznie czekam na propozycje Maćka jakiekolwiek- choćby pytanie o gadu ;) A tu ledwie pożegnałam wszystkich, powędrowałam do sypialni, a tu... wszystko jak na tacy- mój gg, chcesz pisz. No nic z warszawianką rodowitą jestem bez szans. Ale nawet jak nam Maciej zniknie w ramionach tajemniczej nieznajomej mam nadzieję, że cudny, bumbum, fanky, odśnieżanie, dama we mgle nie znikną szybko i będziemy kontynuować naszą znajomość rodem z kafe. Będę wieczorem, jak sie wyplączę z tego kwiatu lotosu, cholerka... Przecudnej urody dziękuję za obronę mojej cnoty ;) 🌼, mógłby nawet być , ale nie wiem czy wypada

witam Gosia Ty nie czekaj na Maćka awanse tylko sama wal jak w dym. daj mu nr gg może się rozkręci :P ja nie dawno wróciłam z pracy, popijam kawkę i zaraz oddam się mojemu nałogowi- grze :P

hmmm hmmm :classic_cool: ale sie porobilo....na gg nie odpisze tej Pani ...jest mi bardzo milo ale... milo sobie tu rozmawiamy i niech tak zostanie :classic_cool: ufff poniedzialek za nami :classic_cool: hurrra!

ja z doskoku :) a Ty co się teraz wycofujesz z bliżej znajomości z naszą Gosią ?? widzę, że jej tu nie ma. pewnie złamałeś jej serce i szlocha gdzieś w kącie :P

no Gosia chciałam coś ugrać dla Ciebie, ale chyba nic z tego nie wyszło :)

A teraz mi nie uwierzycie- jestem kierownikiem ds windykacji należności w jednej firmie ;) A poniedziałki lubię,bo lubię swoją pracę. Proszę mnie zlinczować...

też lubię swoją pracę, chociaż poniedziałki średnio lubię bo jestem rozleniwiona po weekendzie ;)

Ładnie to ująłeś... ja na początku byłam przerażona tekstami do mnie. Dzwoni facet i mówi: laluniu na kolanach przyjdziesz po moje pieniądze. Albo inny zadzwonił i podał nazwisko i nie dał mi nawet czasu na poszukanie w bazie danych o co chodzi, zaczął się wydzierać, że nie wiem o co chodzi i na końcu słowotoku mówi: zapłaciłem wam tą kasę, ale tak chciałem zadzwonić i kogoś wkur... ;) Padło na mnie niestety.

Ale zaraz, zaraz... tajemniczo napisałeś o swojej pracy- nie wiesz co to są skrypty, więc nie jesteś informatykiem... to wykluczymy. Jakieś dodatkowe wskazówki?

ale wspolczuje Ci bo chyba stresujaca masz prace :p ja pracuje w ministerstwie i mam wiecej nudy niz stresow ale mi odpowiada :p powoli zmieniam sie w bezdusznego technokrate dla ktorego istnieja tylko papiery :o