Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza_ona

wplątałam się w erotyczną grę

Polecane posty

Gość tajemnicza_ona
napisał mi teraz znowu sms "a dlaczego odwzajemnilas moje pieszczoty? dlaczego czulem to co czulem gdy mialem dlon miedzy twoimi udami? nie rozumiesz, ze ja nie moge funkcjonowac bez ciebie? przyjade do ciebie w przerwie w pracy, spojrz mi w oczy i powiedz, ze tego nie chcesz"

Gość tajemnicza_ona
co ja mam zrobic? on mi nie da spokoju, to nie jest już smieszne nie odpisalam mu, nie reaguje a on wciaz nalega na spotkanie latwo wam mowic, zeby isc powiedziec to narzeczonemu, mam mu powiedziec-on mnie pocalowal a ja to odwzajemnilam ale zmienilam zdanie?

Gość a co za zal.pl
ten jego ostatni sms....hahhahah jaki frajer, fiuta bym ucieła i na tacy zaniosła jego żonie ;)

Gość pikna niezajoma
Oho on juz gra na Twoich uczuciach, dlaczego odwzajemnilas ....dziewczyno on jest g...wart. Napisz mu ze nic mu nie odwzajemnialas i ze cos mu sie uroilo chyba i zeby sie od Ciebie odczepil bo powiesz o wszystkim narzeczonemu.

Gość a co za zal.pl
Powiedz narzeczonemu że rzucił się na Ciebie chcac Cie całować jak byli sam na sam, poczym po kilku dniach zaczał cie molestować smsami. No nie wiem jakie masz układy z facetem swoim ale sorry tamten koleś do jakis zboczeniec...to wszystko tłumaczy dlaczego zona jego monitoruje mu komórke i meila.

Gość Aidekk
Jutro się z nim prześpisz... napisz jak było. To już chyba przesądzone. Bo jak nic nie zrobisz, nie zaprzeczysz to on przyjedzie i będzie tak jak się spodziewam. Zrób coś ZANIM nastanie jutro i przerwa w pracy!!! Myśl!

Gość pikna niezajoma
Tylko wy znacie prawde i ewentulanie jak to sie wyda(a wyda) to bedzie to slowo przeciwko slowie wiec wypieraj sie w tych smsach wszystkiego. Zebys miala podkladke. Badz madra.

Gość tdgg
myslisz cipką ,a potem będzie płacz zobaczysz!

Gość tajemnicza_ona
co ja mam zrobic? nawet jak powiem mojemu facetowi o tym to on powie, ze odwzajemnilam pocalunek moj facet mi ufa ale w takiej sytuacji czy napewno to jego zaufanie wytrwa?boje sie,ze jak juz to wyjdzie na jaw to wcale nie ocale swojego zwiazku,boje sie strasznie chce zniknac!!!!!!

Gość pikna niezajoma
Pod zadnym pozorem do niego nie dzwon bo bedzie potem ze wydzwanialas do niego. Tylko smsy. I to oschle z twojej strony.

Gość Aidekk
Dlatego pisałem, idź do JEGO KOBIETY, nie do swojego faceta. Jak dobrze pójdzie Twój gość się nawet nie dowie.

Gość pikna niezajoma
Do niczego sie nie przyznawaj typu odwzajemnilam pocalunek. Nie odwzajemnilas nic i tyle. I trwaj przy tym.

Gość tajemnicza_ona
kuzwa! nigdy nawet nie myslalam o innych, byłam wierna jak pies i co? nie wiem dlaczego ten jeden raz uleglam i odwzajemnilam ten pocalunek i bede miala z tego takie problemy co ja mam robic? jak powiem mojemu facetowi to bedzie klapa, bo mimo, ze mi ufa to jest zazdrośnikiem i juz sobie wyobrazam jego reakcje i furię w jaką wpadnie, musielibyscie go znac, zeby wiedzieć jak to się skonczy a jak nie powiem i on przyjedzie?a moze jak mu powiem prosto w oczyNIE to sie odczepi?

olej chama i tyle no tosz to jakiś obleś jest ma żonę i takie coś robi...fuuu:(

Gość tajemnicza_ona
ale ludzie, wy jej nie znacie jak ja jej powiem to ona to roztrąbi wszystkim a mojemu facetowi napewno ona jest taką samą zazdrosnica jak mój facet Boze:(:(:(

Gość pikna niezajoma
Zablokuj jego numer w telefonii, kiedy napisze wystarczajaca ilosc smsow do dowodu jesli ewentualnie zacznie Cie szantazowac.

Gość eeeeeeeenergia
Kurcze no.... albo pogadasz z narzeczonym i jakoś mu wyjaśnisz ze wcale nie odwzajemniłaś tego ataku z pocałunkami X albo zlewaj totalnie co pisze tamten X i czekaj az mu sie znudzi. A znudzi na 100%, czuje ze on zdradza zone notorycznie wiec zadowoli sie inna.

Gość przecież to proste jest jak dr
zapytaj faceta, czy nie chcialbys w trojkaciku sie zabawic , albo zaproscie jeszcze żone Iksa ?

Gość pikna niezajoma
Badz madra, nie zostawaj z nim sam na sam, nie przyznawaj sie do niczego!!!!!!!!

Gość Aidekk
Ja na miejscu Twojego faceta byłbym wściekły, ale jednocześnie bym miał do Ciebie szacunek ze na gościa lecisz a jednocześnie kiedy on Cię łapie za tyłek Ty dajesz mu w pysk i wyrzucasz za drzwi. Zamiast się bać swojego faceta idź do niego i pogadaj. Zawsze możesz kobiecymi łzami coś wskórać :D. Na mnie działają...

Gość tajemnicza_ona
wiec bede olewac, ale muszę jeszcze cos na jutro wymyslec, jakby jednak przyjechał ehh mój narzeczony woła juz 3 raz, żebym przyszła spac, chyba wyłacze telefon, zeby nie bzyczał bo cos zacznie podejrzewać :(

Gość eeeeeeeenergia
A wogole to olej to. Zablokuj ten nr i idz spać!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nie rób....tylko kazdy nowy nieznany nr blokuj odrazu!!!!

Gość Aidekk
NIE OTWIERAJ DRZWI... ostatnia rada bo widzę że jutro będziesz płakała na siebie. Dobranoc ALL.

Gość tajemnicza_ona
mój facet jak ostatniomój znajomy mi napisał wiad na nk, zwyczajną, koleżeńską to zrobił mi mega awanturę a teraz jak to mu powiem to już sobie wyobrażam co będzie nie wiem, będę ignorować a jutro nie wpuszczę go, ale boję się strasznie boję się, ż ei tak staniemy twarzą w twarz, nie wiem co wtedy zrobić, jak go przekonać by dał mi spokój po tych smsach to nawet mi pożądanie przeszło, chyba ze strachu

Gość tajemnicza_ona
ide do narzeczonego spac, chyba mu nie spojrze w oczy, dobranoc, dzieki za rady

Gość pikna niezajoma
Ja tez juz ide. Pamietaj ignor ignor ignor i nie pryznawaj sie do niczego. powodzenia. tu nawet nie ma nad czym sie roztrzasac sie.

Gość przeczytałam wątek i własnym
oczom nie wierzę ! Dziewczyno pogadaj z narzeczonym i powiedz mu co i jak bo ten koleś narobi Ci takiego gno*u, że szok! To jakiś chory zboczeniec który nie da Ci spokoju dopóki nie dostanie tego co chce! A chce Cię przelecieć (to raczej oczywiste) Myśl głową i nie daj się nabrać na jego sztuczki. Stracisz narzeczonego a on kopnie Cię w tyłek a wtedy będzie płacz... ale będzie już "po ptakach". Nie wiem tylko gdzie Ty tu harlequina widzisz ? Bo ja raczej kiepski komediodramat :)

właśnie dziewczyno no To jakiś chory zboczeniec który nie da Ci spokoju dopóki nie dostanie tego co chce! A chce Cię przelecieć olejjjj i w pysk jak coś bo nic innego nie pomorze....

Gość jadtgjgj
Mam szansę nie zdradzić jesli sie powstrzymam.moge nie zdradzić nie oszukać itd.... Poradzcie moze jednak lepiej zdradzić? Jestes beznadziejna po prostu. Albo pieprz sie i ryzykuj zwiazek albo unikaj i dbaj o swój zwiazek.co jest ważniejsze zwiazek czy numerek? Powiem jedno twoj prędzej czy pozniej i tak sie dowie.chocby za kilka lat ale prawie na pewno to wyjdzie.wyobraź sobie wtedy swoją sytuację. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==