Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hotaru85

Zelixa - pytania i wrażenia - nowy wątek

Polecane posty

Asik84 ja też mam receptę - powiedz gdzie udało ci się kupić tabletki ? Ja też bym chciała...

Gość bez nicka i podszywów
drogie panie poczytajcie lepiej, że zelixa została wycofana

Gość Pwio z sokiem
mam do czynienia z farmacją i szczerze odradzam wszystko co wiąże się z napisem "suplement diety" tym podobne, prawda jest taka, że te specyfiki, które niby mają pomóc tak na prawdę nie przechodzą żadnych konkretnych badań i są wprowadzane na rynek a każdy tylko to łyka i wierzy mega odchudzanie !! przykre ale prawdziwe, rynek teraz chce zarabiać na ludziach a większość tych specyfików to o d*** można obić... Najlepszą pomocą jest tylko wizyta u dietetyka, zelixa zawiera w sobie chlorowodorek sybutraminy można powiedzieć, że to substancja czynna to pochodna narkotyku, uzależnia i powoduje depresję. Swego czasu na rynku z Chin przyjechały na polski rynek kolejne "suplemenciki" które zawierały w sobie owsiki, może pozostawię to bez komentarza. Najbardziej zapadła mi w pamięć wypowiedź pewnej dziewczyny w gazecie "Chwila dla ciebie" która o meizitang o mało nie umarła.

Gość diablica z rogami
dziewczyny, prosze Was o porade biore Zelixe 10 i czuje głód powiem szczerze :( mysliscie, ze jest ona na mnie za słaba? Czy wy od razu brałyscie zelixe 15? PROSZĘ O ODPOWIEDZ :)

Gość diablica z rogami
napiszcie tez, czy odczuwacie SSANIE W ŻOŁĄDKU?

Gość ann66
Zeliksa 10 jest słaba..może bierz 1,5 tabletki.Spróbowa nie zaszkodzi

uffff nadrobiłam ten kilogram co mi przybył na szczęście bo już się wkurzyłam:-( znów -8, dziś 22 tabletka:-) Ja znów czuję lekkie ssanie w żołądku, ale jak już jestem na skraju to zapycham się warzywami lub chudym mięsem. W sobotę były imieniny mojego męża i myślałam, że umrę patrząc na ciasto:-( najgorsze jest to, że niedługo święta a ja ścisła dieta, ale muszę się trzymać. 8 kg przy mojej wadze to kropla w morzu:-(

Gość diablica z rogami
a zelixa 15 jest mocniejsza od 10?

Gość asik84
Mam recepte,ale niestety jej nie mam gdzie zrealizować.Tabletki kupiłam od Pani którą wczęśniej wymieniały dziewczyny. Ja tez miałam taki okres podczas brania tabletek ze mnie ssało.Trzeba to przetrwać,ale na chłopski rozum to jest dobre...bo uczy silnej woli,któa pożniej jest potrzeba gdy odstawi sie tabletki. Ja na początku brania tabletek nie miałam jakiś szczególnych osiągnięć. W sumie mogę powiedzieć,że spadał mi jakiś 1 kg na tydzień,czasami 1.5 kg. (a nawet ani jeden ). Zelka 10 jest słabsza od 15 Ja zaczynałam od 15 Od dziś rozpoczynam kolejne podejście z zelka.Będe informować o efektach.

Gość Marta166/90
Hej laseczki Widze ze znowu można poczytać o efektach co niektórych. Bo ostatnio na forum o niczym innym się nie mówiło jak zdobyć zelixe i tylko namiary były. Kochane mam pomysł aby każda napisła na dole tak jak ja kiedy zaczeła kurację z zelixą ile już ją bierze i ile schudła. Tak to zawsze można sobie porównać;) Ja też zaobserwowałam że od dwóch dni jakoś bardziej chce mi się jesć. Ale jak cos zjadam to bardzo mało bo odrazu czuje się syta. Kochane pamiętajcie też że przed okresem chce się bardziej jesc i w czasie okresu można przybrać na wadze jakies 1-3kg. Ale nie ma czym się załamywać bo po okresie wszystko odrazu spada i wraca do normy;) Pozdrawiam 22.02-90,5kg start 03.03-85,5kg (-5kg) 10tabl 17.03-82,7kg (-7,8kg) 24tabl *I cel 80kg *II cel 75kg *III cel 70kg

Gość diablica z rogami
A mnie boli żoładek, ale mam ssanie... nie wiem co sie dzieje w ustach suchosc, zawroty głowy, a zoladek domaga sie jedzenia :(

diablica zjedz coś bo zemdlejesz:-( Mnie dobrze syci filet z kurczaka pieczony z sałatką (sałata, pomidor, papryka itp.) a przy tym mało kaloryczne:-) Trzymaj się.

Gość diablica z rogami
ja jem rano sniadanie- razowy chleb z czyms tam i kawa potem w pracy jablko i jogurt na obiad jogurt z płatkami i na wieczor jablko moze te jablka tak na mnie dzialaja...:( nie wiem moze faktycznie bede brala 1,5 tabletki zelixy (bo mam 10)

Marta166/90 specjalnie dla Ciebie moje wyniki:-) 22.02.2010r- 117kg (początek diety) 24.02.2010r- 116kg (pierwsza tabletka zelixy) 17.02.2010- 109kg (22 tabletka) cel- 70kg. POZOSTAŁO 39KG DO ZGUBIENIA:-(

DIABLICA na obiad jogurt? Nie za mało trochę, skąd masz mieć siłę do pracy? Zjedz chociaż mały kawałek chudego mięsa lub ryby (na parze, pieczona) no i warzywa, same jabłka to chyba trochę za mało..

nie wiem ale mi się wydaje, że od głodzenia się i jedzenia samych jogurtów i jabłek to co prawda schudnie się, ale co potem? Organizm długo nie pociągnie na takiej diecie... Odchudzanie odchudzaniem ale zdrowie najważniejsze:-) Ja na początku diety jadłam samą sałatę, pomidory, paprykę i jogurt naturalny z płatkami fitness ale w końcu tak mi się w głowie kręciło że nie mogłam normalnie funkcjonować. Dołożyłam chude mięso i rybę w małych porcjach i o niebo lepiej się czuję:-)

Gość Ann66
No,no diablica...Teraz jogurcik i jabłuszko odstawisz zelkę i gwarantuję że dwa razy tyle przytyjesz.Zrobiłam ten błąd dwa lata temu.Pięć małych , regularnych posiłków.Zróbcie sobie licznik kalorii,wpisać w google.Buziole

Gość Ann66
Aha nie jedzcie jabłek,pobudzają apetyt.Cytrusy lepsze grejfrut odchudza,dołączcie koniecznie magnez-na nerwy i polecam ocet jabłkowy.Ja dołożyłam jeszcze kurację imbirową Tombaka.

Gość diablica z rogami
Ann66 masz racje, chyba za malo jem ja jeszcze cwicze, moze dlatego to ssanie, bo jeszcze przez cwiczenia spalam kalorie dzis zrobie jakis obiad :) a poiwedzcie mi prosze czy w wynikach badań ( krewm morfologia) wyjdzie to, ze biore zelixe?

Oto moje wyniki Startowałam z 98 kg 22.02 pierwsza tabletka zelixy a dziś 17.03 na wadze jest 88 czyli 10 kg mniej.........

Gość diablica z rogami
niunia - gratuluję wyniku ja nic nie wpisuje, poniewaz jestem na zelixie 3 dzien a waga startowa to 65 kg

Gość ann66
Nieźle niunia....u mnie powolutku koło 5kg.prawie miesiac na zeli.Niektórym to dobrze -10kk. też tak chcę.Przyznam się ,że nie ćwiczę.Brak czasu, praca do 17,dwoje dzieci i trzecie-mąż,który sie nie odchudza i chce dobre obiadki i kolacyjki co nie bardzo pomaga w moim odchudzaniu,pranie, sprzatanie i tym podobne gdzie tu znaleźć czas na ćwiczenia i jeszcze silną wolę..Nie ma lekko

Gość Marta166/90
No kochane ale jestescie posłuszne:) Dzięki za wpisy;) Niunia 2419 no super wynik 10kg. Mi zostało jeszcze 6 tabletek z pierwszego opakowania. Kurcze te 2,5kg mogło by spaść. To bym miała tez 10kg w miesiąc. Chociaż przedemna okres i wiem że nie będzie łatwo;( Cóż z 8kg w miesiąc też jestem zadowolona. Zostało jeszcze 12kg. Do lata mam nadzieję ze jakoś damy radę.

Gość diablica z rogami
a dziewczyny po jakim czasie waga zaczeła wam spadac? i co z wpływem zelixy na wyniki badań? ma ona na to jakis wpływ?

Gość elcia23
moje efekty::START 15,11,2009R WAGA 11Okg -TRAGEDIA 15,12,2009R WAGA 102.5kg 15,01,2010r waga 98kg 15,02,2010r waga 94kg ostatnia tabletka 28,02,2010r waga 92.5 kg MÓJ CEL 70KG. DO DNIA DZISIEJSZEGO WAGA STOI W MIEJSCU JESTEM NA IDECIE ZREZYGNOWAŁAM ZE SŁODYCZY I PRZEKASEK TYPU CHIPSY ITP. I WALCZE ZE SOBĄ ABY SIE NIE DAĆ PRZEŁAMAĆ NIKOMU -PÓKI CO WYGRYWAM. PRZYDAŁOBY SIE OPAKOWANIE ZELIXY ALE COŻ ZROBIĆ JAK NIE CHCĄ ANI PRZEPISAĆ ANI SPRZEDAĆ BEZ RECEPTY. NARAZIE DAJE RADE ROBIĄC KOLEJNY KROK DO PRZODU-INWESTUJE W ORBITREK BEDE CWICZYĆ W DOMU BO WSYDZE SIE ISC NA SIŁOWNIE!!!! POZDRAWIAM WSZYSKIE KOBITKI.

Gość ann66
Nie wiem jak wy, ale ja codziennie rano wchodzę na wagę...trochę to chore ,nie mogę się powstrzymac.Waga po tygodniu zaczeła spadac.Teraz zauważyłam ,że jak coś zjem robi mi się strasznie gorąco ,to chyba ta termogeneza.Liczę kalorie na kalkulatorach i jem do 800kcal.Efekty byłyby lepsze gdybym dołączyła ruch.Spróbuję się zmobilizowac .Pozdrawiam

Gość Marta166/90
Ann66 Ja też wchodzę codziennie na wagę. To jest silniejsze ode mnie. Najgorsze jest to ze jak wiem że dzień wcześniej sobie na coś pozwoliłam nie mówię tu o żadnych słodyczacha ani chipsach tylko np o jakimś dodatkowym jogurcie czy kanapce to waga zawsze stoij albo jest większa;( I potem człowiek ma wyrzuty sumienia. A z drugiej strony wiem że trzeba coś jeść bo potem bedzie efekt jo-jo. Noi człowiek się tak męczy;) Mi zostały jeszcze 5 tabl do końca pierwszego opakowania noi 2 kg do zrzucenia:( 22.02-90,5kg start 03.03-85,5kg (-5kg) 10tabl 18.03-82,6kg (-7,9kg) 25tabl *I cel 80kg *II cel 75kg *III cel 70kg

Gość ladybirdka
Hej! Ja biorę Zelixę 5 dzień, schudłam ok.2 kg, ale czuję się fatalnie- szczególnie męczy mnie bezsennośc:( potrafię nie przespac większośc nocy i cały dzień mam doła...czy to przejdzie czy lepiej odstawic? miał ktoś taki problem???

Gość Marta166/90
Hej ja tez mam problemy ze spaniem. Ale ponieważ muszę wstawać do dziecka na karmienia wiec mi to na ręke;) A mam pytanie czy wam dziewczyny też jest zimno cholernie w stopy? Normalnie mam lody i za nic nie mogę ich rozgrzać. A na dodatek pojawił mi się problem z cerą. Już mam tyle syfków na twarzy że juz nienadązam ich maskowac. Masakra jakas!! Czym to jest spowodowane? Bo raczej nigdy nie miałam z tym problemów. Wy też tak macie? 22.02-90,5kg start 03.03-85,5kg (-5kg) 10tabl 18.03-82,6kg (-7,9kg) 25tabl *I cel 80kg *II cel 75kg *III cel 70kg