Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hotaru85

Zelixa - pytania i wrażenia - nowy wątek

Polecane posty

Gość arabeskuniaaaaaa
Dziś druga tabletka:-) czuję się świetnie, nawet się wyspałam, trzymam ścisłą dietkę i czuję, że brzuch robi się już luźniejszy:-) Tylko suszy mnie w gardle okropnie, ale to da się przeżyć, przynajmniej nie zapominam o piciu wody:-)

Witam Was kobietki :) Odstawilam zelixe calkowicie dzis dopiero drugi dzien jak nie biore ale roznica jest ogromna.Najwazniejsze ze nie boli mnie juz glowa i zniknely calkowicie problemy ze snem. Stwierdzam, ze zelixa jest dobrym suplementem odchudzajacym ale nie na dluzsza mete. Miesiac badz dwa i koniec. Od wczoraj zmienilam swoje nawyki zywieniowe. Kawa, herbata bez cukru, zero smazonego, chleb zbozowy + plasterek wedliny badz bialy serek oczywiscie bez masla. Zobaczymy czy uda mi sie utrzymac ta wage ale obiecalam sobie ze zrobie wszystko aby nie przytyc. Trzymam za Was wszystkie dziewczyny kciuki i wytrwalosci zycze 🌻. Pozdrawiam 🌻

Witam dziewczyny Dziś druga tabletka i szok.............. nie dałam rady zjeść obiadu musiałam sie przymuśic i teraz mnie mdli...... ale jak narazie żadnych objawów ubocznych niemam choć myśle że to za krótko żeby co kolwiek stwierdzić ale jest ok. i mam nadzieje że już tak pozostanie i zgubie moje nie ukochane kilogramy.... Choć przydałoby sie wsparcie bo mąż nie wierzy we mnie że dam rade schudnąć..... Powodzenia wszystkim

Gość elcia23
znam ten bol jesli o wmuszanie jedzonka!nyłam ostatnio u ciotki ktora wmusiła we mnie taka ilość obiadu ze po zjedzeniu na siłe mie wytrzymałam długo i zwriociłam wszystko-a cioci powiedziałam ze to przez nieswiezy kebab. przez następne dni nie mogłam patrzec na jedzoko ale dzieki temu oczysciłam organizm spijajac duze ilości wody i straciłam przez ten tydzien prawie 5 kilo w sumie juz ponad 15kg w dół .Umnie w wiekszosci aptek wycofano zelixe i nie wiem co teraz robic? polecono mi e jednej z aptek cos z ananasem i BIO CLA z zielona herbata!!! nie wiem co mam robic zelixsa sie konczy. KOBITKI POMOCY!!!!

niunia2419 ja schudlam 14 kg w pol roku. Ale wiele osob mi juz pisalo ze po odstawieniu tabletek przybywa 2x tyle co bylo i tego obawiam sie najbardziej. Waga spada szybko ale tylko na poczatku, pozniej juz niestety coraz wolniej. Dziewczyny jak pisalam wczesniej dzis drugi dzien bez tabletek i czuje potworny glod. Gdybym mogla jadlabym caly czas ale zamiast tego pije non stop. W dodatku jestem przed okresem i mam wielka chec na cos slodkiego ale gdy tylko widze jedzenie mowie sobie w duchu ze przeciez wazniejsze jest aby utrzymac wage. Jedzenie trwa tylko kilka miniut a ladna sylwetke bede miec caly czas i to mi daje motywacje. Trzymajcie sie kobietki :)

Gość arabeskuniaaaaaa
Dziewczyny te tabsy są świetne:-) wielki głód minął, mogłabym nie jeśc w ogóle:-) dziś wmusiłam w siebie trochę sałaty lodowej i filet z kurczaka pieczony, czuję się świetnie:-) a ten wczorajszy ból głowy to chyba był przez ciśnienie bo dziś jest ok, a nawet kawy nie piłam:-)

Gość kaska380
Hej dziewczyny No więc... Ja rok temu w maju zaczelam moja przygode z zelixa. do pazdziernika schudlam ze 115 do 96kg. Pozniej trzymalam wage do listopada. ale w styczniu waga podskoczyla mi o 10!! Zaczelam sie opychac, ale to dlatego, ze zajadalam smutki. moja glupota. Od 5go stycznia bylam na diecie Duncana. Świetna dieta. waże teraz 100kg. Od dzis zaczelam znow brac zelixe. i przechodze na 1200 kcal. Faktycznie wycofuja zelixe wiec kupilam od razu opakowanie 60 sztuk za 46 zlotych:) Pozdrawiam i bede pisac co i jak:)

Przenoszę się do was ;)NA poprzednim wątku zamula..... Witajcie, Ja zaczęłam swoją przygodę z Meridią,ważyłam 97 kg,lekarka mi przepisała,brałam pół roku skończyłam z wagą 75/79 kg,niestety ale nie pilnowałam się po odstawieniu meridii,apetyt wrócił i znowu doszłam do 97kg;(,Moja wina zaprzepaściłam taką szanse,Teraz biorę zelixa,jestem po 2 tabletkach tylko że z meridią w 1 tygodniu drastycznie schudłam bo aż 5kg,,,nie nie ma się co cieszyć ręce miałam sine porobiły się takie krwiaki,wszystko mnie bolało,a teraz zapisano mi zelixa 15 ale ja chcę schudnąć pomału czyli sama sobie wytyczyłam że biorę codziennie rano ale po pół tabletki i też czuję że nie mam apetytu dziwnie mi w ustach dużo piję ,nie mogę spać ale obiecuję że jak teraz schudnę idę do endokrynologa by mi pomógł dopilnować wagi bo hormony to mi też z deczka szaleją,wiem że jest to lek niebezpieczny więc laski jak ważycie 67/70 kilo to dziękujcie że jesteście takie piękne i chude,jak się ma koło 100 to się człowiek decyduje na takie leki,obym wytrwała,będę zaglądała na forum ale powtarzam dziewczyny które nie musicie nie bierzcie leków tego typu,są kołatania serca,bóle i zawroty głowy w nocy zrywam się bo mi serce wali......ale muszę chcę nie zaprzepaszczę drugiej szansy,, Powodzenia.

Gość Beata 36ww
ja po 7 tabletce ledwo dzis zyje w uszach mi szumi ,zawroty głowy lep mi pęka jak chodze i sie ruszam jest ok jak ino usiade to szok boje sie isc spac a cisnienie mam 138/70 to nie az takie duze puls 80 niewiem co jest grane buzak.rano napisze jak przezyje

Gość Beata 36ww
wiem wiem jp34 nic na sile te 76 kg moze na wiosne dam rade zgubic w co wątpie ale jeszcze jakiego wylewu dostane

Gość MASAKIERAAAA PO CA LOSCI
DZIEWCZYNYYY!!!!!! OPANUJCIE SIE RYCZEC SIE CHCE JAK SIE WAS TU SŁUCHA:-( Wiecie dla czego macie tyle energi???? wiecie dlaczego nie mozecie spac ????? i w koncu przyjżyjcie sie swoim WIELKIM ZRENICĄ!!!!! Nie karcie swoich dzieci ze mogly zjesc jakis narkotyk AMFETAMINE!!!! np. PONIEWAŻ SAME JESTESCIE W TEJ CHWILI ZAJEBISTYMI NARKOMANKAMI TO TAK jak byscie codziennie przez pół roku zazywały AMFETAMINE!!!!!!!!Wiecie co to jest???? ja troche wiem na emat amfy sama ja kiedys jadłam NIE JADŁAM PO TYDZIEN!!! CZASU NAWET JAK MIAŁAM MARATONY!!!! JAK SIE TROCHE WGŁĘBICIE TO ZNAJDZIECIE ZELIXA POCHODNA AMFETAMINY!!!!! MILEGO ĆPANIA DZIEWCZYNY!!!! albo mam pomysl kupcie sobie gram amfy tanszy bez recepty a do tego identiko objawy suchosc w ustach całkowity brak apetytu duże zrenice i BRAK SNU!!!! kto KUMATY TO WIE O CZYM PISZE.

Gdyby to byla pochodna amfy to watpie aby lekarze wypisywali recepte. I jesli mozesz to nie porownuj nas do siebie, bo my NIE ĆPAMY!!!!!! Przemawia przez Ciebie zazdrosc a moze kompleksy :D Zreszta nie obchodzi mnie Twoje zdanie, nie znasz nas i nie masz prawa tutaj nikomu ublizac. Wrrrrrrr i nawet ktos taki podniosl mi cisnienie z samego rana :P

Witajcie dziewczyny, Ja czuję się dobrze mimo moich 97 kg.....zazdroszczę wam wagi 76kg mażę o takiej,dzisiaj mam totalnego lenia trochę zawrotów głowy zaczną mierzyć ciśnienie,ale ja biorę po pół tabletki zelixa 15mg,i dziwny posmak w ustach no i sucho w gardle ale to już wiem bo po meridia też tak miałam,chcę schudnąć powoli ,co do wypowiedzi koleżanki Amfetaminki,kup ty se młotek dziewczyno i się walnij,szukasz klientów na amfe!!!! Jestem z wami ..... Zjadłam mały obiadek ale ide sobie pospacerować,potem tu zajrzę do was kochane. Pozdrawiam Seweryna (97kg -168 wzrost;(--22.02.2010

Gość Jagoda006
Czesć dziewczyny. Jestem tu nowa. Odchudzanie z zelixą zaczęłam 3 dni temu. Ważę 70 kg przy wzroscie 164 cm. Chciałabym schudnać 10 kg. Mam 60 szt tabletek. i mysle , ze w tym czasie może to osiagne.Dzisiaj w nocy prawie wogóle nie spałam , cały czas jak biore prochy boli mnie głowa, troche więcej pije, ale suchosci w ustach nie mam, najgorzej z tym spaniem . Napiszcie kto zaczął razem ze mną będziemy sie wspierać. 5 dnia mam zamiar sie zwazyć i sprawdzić efekty swojej mordegi. Napiszcie czy coś cwiczycie bo jestem do tego bardzo leniwa , ale myślę , ze może trzeba, żeby ciało jakos wygladało. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszyskie na tym forum.

Witaj JAgódko Ja ci proponuję sfolgować z zelixa,kobieto gdzie ty masz nadwagę.......zelixa jest dla osób otyłych marzę o twojej wadze... A tak po zatym to proponuję tobie abyś brała po pół tabletki i tak jak koleżanki radzą rano śniadanko kawka rozpuszczalna i coś tam a około 12 tabletka eee pół tabletki zobacz ile ja ważę a biorę popół i po co się męczyć pomalutku schudniesz i będziesz spała,aa dziewczyny na dobry sen polecam herbatkę melisa z gruszką firmy vitax ale tylko z gruszką bo jest bardzo dobra... Jagódko napisz co myślisz o tym by brać po pół tabletki moje 97kg-168cm.....;(

Gość Jagoda006
Sewerynek dzieki za troske. 70 kg dla mnie to duzo . Zawsze ważyłam 58- 62 kg , a przez zime tyle mi się przytyło i to wiadomo gdzie : uda , d-a i brzuch , czuję sie z tym fatalnie. Mąz mój jest w szoku , mówi że nigdy nie miałam takiej oponki jak teraz, żebym ćwiczyła, bo ostatnio tylko siedze w domu i niewiele co robie ( dwie córki mam już odchowane- prawie dorosłe) . Co do dawkowania zelixy to myśle , ze napoczątek wezmę silniejszą dawke, żeby przyzwy czaic żołądek do mniejszych porcji jedzenia, a potem może prać po 1/2 albo co drugi dzien. Na mnie nie zadzaiłała ona tak żeby mi się wogóle jesc nie chciało, nie mogę tylko patrzec na słodycze, poza tym jem mniejsze porcje, ale w zasadzie wszystko. Dziś zjadłam aktivie , jabłko , kromke chleba i jajko sadzone na 2 plasterkach polędwicy. mam zamiar jeszcze zjeść jeszcze jakąś lekka sałatke (ogórek, pomidor, papryka, sałata), nie wiem czy to nie za dużo . Zobaczymy w niedziele jak się zważe.

Gość Jagoda006
Arabeskunia !!!! Widze , że razem zaczełysmy brac zelixe, ale ty piszesz jeszcze o jakiejs diecie . Mogłabys napisac co ty jesz ?, co to za dieta ? bo jem wsystko tylko mniej , może to żle ?

Hej dziewczyny, Skrótowo i na temat poproszę wasze info o żelixie tzn w ile czasu ile kg i jakie skutki uboczne podczas brania. Zamierzam kupić opakowanie na 2 miesiące. Czekam na info :)

Gość nextlain
Wg. najnowszych badać europejskiej komisji, sibutramina jest lekiem, przy którego stosowaniu stosunek ryzyka do potencjalnych korzyści jest zły (w grupie kontrolnej w stosunku do placebo było o wiele więcej incydentów serowo- naczyniowych). Z tego względu rekomenduje wycofanie sibutraminy w ogóle. Natomiast GIF nie zatwierdził jeszcze wycofania sibutraminy w ogóle, natomiast jest zalecenie dla farmaceutów, żeby nie sprzedawać. Ale w świetle prawa mogą sprzedawać do wyczerpania zapasów w aptece. Tak więc zależy to wyłącznie od danej osoby i polityki apteki, czy sprzeda, czy nie. Ale raczej szybko trzeba porobić zapasy, bo pewnie jednak wycofają...

Ja waże 67 kg mam 169 cm wzrostu i zastanawiam się czy wystarczy mi jeden miesiac z żelixa by schudnąć 8 kg czy kupić opakowanie na 2 miesiące

BEEEEEAAAATA, TY OFIARO, ZERO ZNAKóW ZNOWU - CYTUJę 22:07 [zgłoś do usunięcia] Beata 36ww wiem wiem jp34 nic na sile te 76 kg moze na wiosne dam rade zgubic w co wątpie ale jeszcze jakiego wylewu dostane Gratuluje poprawnej polszczyzny

Gość wiola seweryn
niektorych tu wcale nie rozumie wiadomo ze zelixa to lek na amfetaminie i jest w jednej tabletce malo co amfetaminy.... pomyslcie sobie ze ci co biora tzn wciagaja amfe normalnie to nic im nie jest a nam ma sie cos stac po jakiejs minimalnej dawce...naprawde smieszne..wiadomo ze objawy jakes sa ale juz bez przesady...

Gość arabeskuniaaaaaa
Jagoda006 Zaczęłyśmy razem:-) dziś wzięłam trzecią tabletkę 15. Od poniedziałku jestem też na diecie,jak dla mnie bardzo drastycznej...ale da się przeżyć, szczególnie łatwiej mi od środy kiedy zaczęłam brać tabsy:-) Nie jem pieczywa,ziemniaków,ryżu,kasz itd. nic smażonego, słodyczy. słodzę wszystko słodzikiem, mleko 0,5 tłuszczu, jogurt naturalny z płatkami fitness (mały) jem pieczone mięso, wczoraj i dziś filet z kurczaka, dużo pochłaniam sałaty lodowej, pomidorów, papryki, ogórków świeżych. Jak sobie zrobię taką średnią salaterkę tych warzyw to na cały dzień mam przesyt. Po tych warzywach nawet mi się mięsa nie chce jeść.. A powiem Wam, że byłam niezłym obżarciuchem:-) W ogóle muszę wmuszać w siebie jedzenie, i gdybym nie robiła posiłków mężowi i dzieciom to nawet bym o jedzeniu nie pomyślała:-) Dziś nie wytrzymałam i się zważyłam, schudłam 2,5 kg od poniedziałku:-) i czuję się świetnie:-)

Gość arabeskuniaaaaaa
a i coś nowego u mnie, bo od wielu miesięcy (przed ciążą) przemogłam się dziś i robiłam brzuszki, oczywiście ciężko ale mam nadzieję, że to pomoże pozbyć się fałdki na brzuchu po porodzie i trojaczkach:-)

Gość arabeskuniaaaaaa
Jagoda006 Ale kochana, 70kg to u Ciebie nie otyłość chyba:-) po co się tak męczysz z bólami głowy, może wystarczy dieta i basen lub siłownia? Ja chętnie też bym poszła ale w domu trójka maleństw:-) Ja startował ze 117kg i mam zamiar dojść do Twojej wagi:-) TE TABSY MOIM ZDANIEM TO OSTATECZNA OSTATECZNOŚĆ:-)

Witajcie dziewczyny....... Jestem po czwartej tabletce i dzisiaj sie zważyłam bo nie wytrzymałam i szok jest 3 kilo mniej oczywiśćie mam do tego diete i kedy mi sie przypomni i dzieci mi na to pozwolą ćwicze w między czasie takie domowe ćwiczenia bez żadnych sprzętów.... Objawów już żadnych niemam ból głowy ustąpił i czuje sie nawet dobrze.... A co najważniejsze nie czuje głodu jetsem dobrej myśli zostało mi do zrzucenia jeszcze 27 kilo choć jak spadnie mi 20 to już będe... POZDRAWIAM P.S. jestem szczęśliwa że zaczełam się odchudzać i mi to sie udaje to mnie motywuje do dalszego działania...

Gość arabeskuniaaaaaa
niunia2419 No właśnie jak są efekty to i motywacja jest:-) Ja dziś też wzięłam 4 tabletkę, wczoraj się ważyłam i 2,5 mniej-dla mnie to sukces-)