Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hotaru85

Zelixa - pytania i wrażenia - nowy wątek

Polecane posty

WITAM MIŁE PANIE w grudniu wziełam 3 tabletki zeliksy 10 i myślałam, że umrę. Odstawiłam!! Od kilku dni biorę połowę tabletki i jest oki od 12.02.10 do 23.02 straciłam 2 kg- jest dobrze......... suchośc w ustach i brak snu sie pojawia, ale daję radę.

wiem, pytamie jednak....... co innego zrobić??!! Masz może jakiś pomysł?? :)

własnie niemam moze tez bede połowe ja dzis se odpuszcze myslalam ze co 2 dzien bede polykac

Gość lubisia
Witam przemiłe Koleżanki i gratuluję Wam sukcesów w odchudzaniu, oby tak dalej:) Dizisiaj mój lekarz rodzinny bez problemu przepisał mi 60 tabl. Zelixy 15mg, ale ostrzegł, że mogę mieć problem ze zrealizowaniem recepty z uwagi na wycofanie leku ze sprzedaży:( W związku z tym mam do Was pytanie, czy orientujecie się może, w których aptekach w Kaliszu albo w Łodzi można dostać ten lek na 100%? Będę Wam bardzo wdzięczna za odpowiedź, bardzo mi na tym zależy. Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze efekty:)

Gość NataLciA-b
Beata36ww- dzieki za odpowiedz. Ja tam nie zapisuje co jem, nie mam czasu ale w sumnie to podobnie tyle, ze kawy dwie pije i zielone herbatki, a wody to nawet 3 litry dziennie. Dzisiaj juz jestem po 6 tabletce i juz jest ok, w ogole nie czuje glodu a jezyk to mi sie chyba przyklei do podniebienia:) teraz tylko czekam na spadek wagi... a co do dzielenia tabletek, to tez slyszalam, zeby lepiej ich nie dzielic. Lepsze roziazanie to chyba brac co drugi dzien...

ja sie bałam w nocy ja se bede brac co 2 dzien juz dzis bez piguły a ja 1,5 litra wody wypilam i jesc mi sie niechce rano zjadłam pół kanapki z serem i kawa do tego .te tabletki maja strasznie dlugie dzałanie tak mysle

Gość NataLciA-b
Beata36ww-Lepiej nie ryzykowac i faktycznie brac co dwa dni..... a ja dopiero dzisiaj widze, jak dzialaja i faktycznie nie chce sie jesc...... rano wmusilam troche banana i razem z synkiem jadlam platki i w ogole nie jestem glodna, a wczesniej miala bym juz tyle rzeczy zjedzone, ze szok.... Mam nadzieje, ze schudne cos, bo poki co to waga bez zmian...

Ta francowata piguła dale działa mimo ze jej nie wzięłam. pije nonstop bo mi sucho w ustach i jem tyle co wczoraj nie odczuwam głodu

Gość arabeskuniaaaaaa
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, od wczoraj zaczęłam dietę i czekam, ponieważ na dnich przyjdzie do mnie Zelixa 15. Napiszcie proszę, o waszych ubytkach w kilogramach z tym lekiem:-)

Gość dzidka z Hamburga
Witam serdecznie. Od jakiegos czasu tak sobie czytam o tych "cudownych" tabletkach i mama taka straszna ochote na sprobowanie. Problem w tym, ze ich w Polsce nie dostane, bo nie mam domowego lekarza. Bez recepty nie zamowie, bo z doswiadczenie wiem, ze wiele lekow niestety nie odpowiada skladem orginalowi. Bede szukac odpowiednika w Niemczech. Te wasze klopoty z serduchem (u niektorych) tez napedzily mi troche stracha. Ale tak sobie mysle, ze my baby zrobimy wszystko (no prawie) dla wygladu. Pomimo wszystko milo sie czyta wszystkie komentarze, nastawiaja optymistycznie.....10 kg musi znikac.Moze jeszcze nie wszystko stracone. Pozdrawiam

Witam dziewczyny zamierzam od jutra brać zelixe powiedzcie mi ile razy dziennie się ją powinno brać... W tej chwili biore Fast Slim Nev Generation i niewiem czy przeżucic sie na zelixe czy pozostać przy tym.... A mam co zrzucic mam 160 cm wzrostu i waże 97 kilo to pozostałośći po porodzie...

Gość NataLciA-b
Arabeskuniaaaaaaaaa- witaj serdecznie:) Zelixa na kazdego inaczej dziala i powiem Ci, ze kazdy inaczej traci kilogramy.... Ja np. biore ja 6 dni i jeszcze nic nie schudlam i dopiero teraz nie odczuwam glodu a inne w tym czasie zgubly juz po 2kg...... Takze musisz sama sie przekonac, jak bedzie na Ciebie dzialac... Zycze jak najwiecej straconych kilogramow:)) Niunia2419- zelixe nalezy brac raz dziennie, najlepiej rano podczas lub po sniadaniu popijajac duza iloscia wody( tak jest napisane na ulotce). Jezeli dziala na Ciebie Fast Nev Generation to nie widze potrzeby, zebys zmieniala na zelixe, chyba ze nie jestes zadowolona z rezultatow. Powinnas sobie sama przemyslec i najlepiej skonsultowac z lekarzem, co bedzie dla Ciebie lepsze.

moje serce juz ok jutro wezne pigułe ale dzis i tak 0 apetytu i pije nonstop gardło piecze

Gość asik84
hej dziewuszki! Fajnie, że dołączają do nas nowe zelixiary :D Ja dziś łykam 24 tabletkę naszego specyfiku...a waga od 5 dni stoi w miejscu i jakoś zaczyna mi się chcieć jeść :/ ... ale daje rade! W przeciągu tych 24 dni spadło 4 kg...hmmm myślałam, że będzie troszkę lepiej. Po 10 dniach spadło 2.5 kg a po kolejnych 20 dniach 1.5 kg... i zastój Mam nadzieję, że się jeszcze ruszy...pozostało mi przynajmniej 4 kg. Biorąc pod uwagę wypodziedzi innych kobitek miałam nadzieję,że spokojnie 6kg osiągne przez miesiąc.Niestety to mi się nie uda. Wątpie abym przez 6 dni zleciało 4 kg ;)

Gość asik84
oj miało być po kolejnych 10 dniach a nie 20 ;)

Gość alicja73
Witam. Dziewczyny mam pytanie. Może mi ktoś powiedzieć jaka długa powinna być przerwa między kuracjami Zelixą, żeby organizm oczyścił się z niej i znowu zaczął na nią reagować? Brałam zelę 3 miesiące i schudłam 15 kg, mam jeszcze do zrzucenia 10kg, ale zela przestała działać. Chciałabym zrobić teraz dłuższą przerwę i znowu brać zelę przez 3 miesiące. Tylko nie wiem jaką długo zrobić przerwę, czy pól roku wystarczy?

Gość asik84
Wydaje mi się że pół roku to wystarczający czas na regenerację organizmu.

Gość arabeskuniaaaaaa
Marta166/90 gratuluję ci. Mi dziś rano przyszła Zelixa 15, jestem po pierwszej tabletce pełna optymizmu. Mam do zgubienia 50kg i jestem z tego tytułu załamana:-( Po ciąży z trojaczkami ważę 117kg!!!! Myślicie, że dam radę tyle schudnąć, jestem na diecie też trzeci dzień...

Do arabeskuniaaaaaa Witam ja dzisiaj też wziełam pierwszą tabletke prędzej brałam inne tabletki i przy nich schudłam 5 kg no i do tego dieta.... Ale mam nadzieje że uda ci sie zrzucic te 50 kg ja mam do zrzucenia 30... POWODZENIA

Gość asik84
arabeskuniaaaaaa pewnie,że dasz radę zrzucić tyle kg. Jak dałaś radę urodzić trójkę świetnych zapewne dzieciaczków i jeszcze dajesz radę się nimi opiekować to te 50 kg to będzie pikuś ;) marta 166/90 Rewelacyjny wynik jak na 3 dzień! Też bym chciałą 10 kg zrzucić w ciągu miesiąca,niestety u mnie to trwa o wiele woooolniej.

Gość arabeskuniaaaaaa
Dziś rano wzięłam pierwszą tabletkę 15 i czuję się dobrze, ale cały czas ssie mnie głód, mam nadzieję że w miarę brania to trochę go stłumi.. Dziewczyny, a to prawda że od tygodnia Zelixa jest wycofana w Polsce?

hej dwa lata temu schudłam z zelixa ( brałam półtora miesiąca, a chudłam potem jeszcze 4 ) i to dużo. Znacie kogoś kto ma zelixe do odsprzedania (rzuciłam palenie i niestety przybyło mi 5 kg). Ale taką na 100% dobrą.

Gość MAdziulaaaa86
Czesc Wszystkim Wlaczącym :) Ja również dziś dołączyłam do Waszego grona. Wzięłam pierwszą tabletkę Zelixy...trochę sie obawiam..ale mam nadzieję, że przetrzymam i zrzuce moje zbędne kg..tak jak i wam się to udało.

Gość NataLcia-b
Witam kobitki:) od 7 dni biore zelixe. nie mam skutkow ubocznychh, spie dobrze, juz nie dczuwam glodu i wszysto jest ok, tyle, ze jeszcze nic nie schudlam ale nie poddaje sie i mam nadzieje, ze niedludo waga sie ruszy....

Gość arabeskuniaaaaaa
dziewczyny a od której tabletki to na was zadziałało? chodzi mi o zmniejszone łaknienie.

Gość asik84
Dużo nas, dużo nas :D Fajni fajnie :) Mnie w sumie od pierwszego dnia nie ciągneło do jedzonka... ale może bardziej psychika działała niż tabsy. Też miałam obawy co do tabletek,ale kobieca ciekawość i chęć wyglądania lepiej jest silniejsza... zresztą same o tym wiecie ;)

Gość alicja73
arabeskuniaaaaaa radziłabym ci brać tabletkę ok godz.12, a rano zjeść śniadanie.....na pewno będzie to lepsze....

Witam u mnie 7 tabletka serce ok., po dniu przerwy od zelixy i waga tez stoi w miejscu .