Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkkkka

Co lepsze- zootechnika czy geografia??

Polecane posty

Gość no i co z tego ooo
Witaj :) co do robali to owszem, u mnie najdluzej pozbywalam sie pol roku z kota, zwykle ludzie sadza ze wystarczy hop siup jedna tabl i pasozytow nie ma a to nie jest tak latwo... czytalam gdzies ze nawet do roku mozna glist sie pozbywac, ja jestem zwolennikiem teorii ze jeden-dwa robaczki nie zaszkodza jesli nie daja objawow niepozadanych, za to uklad immunologiczny ma na czym cwiczyc itp ale wiadomo ze kazde zwierze odrobaczam regularnie z tym ze wiem ze zawsze nie do konca to jest, jakis robaczek w nim zostanie, ale kot jest zdrowy wiec nie ma co panikowac, co do mojej pracy- wolalabym publicznie nie pisac, bo jak zobaczy to ktos kto mnie zna to od razu sie domysli :) nawet jak napisze ogolnie to w polaczeniu z informacjami z tego topiku latwo mozna zgadnac ze ja to ja :P

Gość no i co z tego ooo
w ogole pasozyty to temat rzeka :) a co do wyzywienia doga to tez uwazam ze kosztowaloby wiecej niz 300 zl...

Gość no i co z tego ooo
jesli chodzi o lecznice to w ogole chcialabym pracowac jako przedstawiciel tez z lecznicami, tylko ze niestety zwyle trzeba miec wyksztalcenie wet, np royal nie wymaga tego jesli chodzi o ich karmy, ale niestety w wiekszosci leczni jest tylko royal wiec zaweza to pole do dzialania innym firmom

Gość no i co z tego ooo
Zagladasz tutaj jeszcze, Revana? :)

Gość revana
zaglądnęłam bo nie mogłam znaleźć wątku :)

Gość no i co z tego ooo
no patrz, a ja juz myslalam ze porzucialas watek na amen :) jakby co to bede tu zagladac, wiec pisz :)

Gość dr lis
Jedno gorsze od drugiego...Zarówno po zootechnice, jak i po geografii, biologii czy historii możesz otworzyć punkt ksero albo kebab, jeżeli oczywiście ktoś Ci pożyczy szmalec, ale po co te studia? ;-) To studia, które nie wiadomo po co są i sama uczelnia nie wie po co... Równie dobrze możesz skończyć takie dziadostwo jak socjologia, pedagogika albo kulturoznawstwo... To wszystko studia, po których jest się nikim i nic się nie umie. Idź na stomatologię, medycynę, weterynarię, architekturę, prawo...Na coś co ma sens i nie marnuj czasu na pierdoły...;-) Nooo chyba, że Twoi rodzice mają stajnię koni wyścigowych albo hodowlę bizonów, albo są właścicielami rancza w USA, rezerwatu przyrodniczego w Afryce lub chociaż dyr. ZOO i masz pracę zapewnioną, i potrzebujesz kilku liter przed nazwiskiem na wizytówce, wtedy OK :-) pozdr.

Gość substancja radioaktywna
80 % absolwentów wyższych uczelni ukończyło kierunki, które nie dają żadnego zawodu. W koncu dla polskich magistrów zabraknie nawet miejsc na zmywakach i przy czyszczeniu toalet w krajach starej Unii Europejskiej.

Gość dr lis
Tak jest! Dziadowskie kierunki, kolejne Prywatne Uczelnie Wszystkiego Najlepszego i coraz lepsze statystyki, że mamy tylu z wyższym. A to wszystko chłam.... Inna sprawa, że jest kilka naprawdę trudnych kierunków studiów, po których na naszym rynku można być tylko wykidajłą albo parkingowym. To niesprawiedliwe dla wielu humanistów, ale takie życie. Studia OK, ale co po studiach? ;-) Tylko kilka kierunków daje robotę, jeszcze farmacja do tych, które wymieniłem... Ale też wiadomo, że nie wszyscy muszą być lekarzami, farmaceutami czy architektami, bo wtedy dla nich też by zabrakło roboty. Za komuny każdy mgr po CZYMKOLWIEK przebierał w ofertach, dziś po filologii, filozofii, socjologii czy zootechnice to można jedynie do Sejmu...Tam jest paru pajaców, którzy "pracują", choć nic nie potrafią i mniejsza o nazwiska.