Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co wracac do tego co bylo

DLACZEGO CHCECIE WRACAC DO EX

Polecane posty

Gość
No i choćby na podstawie Skarbka możemy zauważyć,że ludzie wykazują skruchę,że żałują tego co zrobili i chcą się porawić.. Więc dlaczego nie dać im szansy tym bardziej,że bez nich cierpimy jeszcze bardziej :)

Gość Twój Skarbek
Diabollica 27 dziękuję :) Przekombinowałem i już, wiem, ze źle postapiłem. Dziś wiem że na pewno bym tak nie postąpił! Szkoda, że uczymy się na błedach, swoich błedach. i ponosimy konsekwencje :(

Occzywiscie 'przemyslec' trzeba, choicby po to, zeby nie popelniac tych samych bledow. Powodzenia, na mnie juz czas 🖐️

hmmm... może wrócę. po to żeby naprawic błędy. spojrzec jeszcze raz na człowieka w którym widziałam same wady i tym razem zobaczyc zalety ;) poza tym... drugiej takiej uroczej cipy nie znajdę ;p

Gość giga liga
mój facet po 4 lata "zwiazku".....powiedział mi, że do końca życia będzie miał sentyment do swojej pierwszej kobiety....

Gość Twój Skarbek
Są ludzi, którzy mimo popełnianych błedów nie wyciągają lekcji i dlaej brną w nicość. Jest niewiele ludzi którzy uczą sie na swoich błedach, a juz raz wyciągnąłem lekcję z życia, porządną lekcję! Czy jestem innym człowiekiem, chyba tak. Jeżeli dostanę szansę to ją wykorzytam, i nie pozwolę juz Nam cierpieć z tęsknoty!

Gość Twój Skarbek
Dlaczego nie cytować mądrych rzeczy. One dają wiarę i nadzieję :) Jeżeli kogoś kochacie okazujcie im szczerość, bo szczerość to zaufanie, szczerość to bezpieczeństwo, szczerość to szacunek, w końcu szczerość to mądrość. - to moje :)

Sam wątpisz w to czy jesteś już innym człowiekiem... Poza tym, niektórych krzywd nie da się naprawić a to co jeszcze można zmienić samo się nie uczyni...

Gość Twój Skarbek
Napisałem chyba, bo nie mi to oceniać! Pozwólmy widzieć nasze zalety przez inne osoby, a nie chwalmy się tym, bo może zostać źle odebrane. Lepiej jak ludzie dostrzegaja w nas zmiany, a nie my o nich mówimy.

Gość piszesz o tesknocie
w liczbie mnogiej, skąd wiesz, ze ona tęskni? może wcale nie

Gość Twój Skarbek
MOże nie! Ta tylko przypuszczam, w każdym razie ja bardzo tęsknię :(

Gość Twój Skarbek
Myślę, że nie tęskni... Wiem, ze nie tęskni... Pisałem tylko, że jeżeli będę miał jeszcze szansę nie pozwolę abyśmy tęsknili za sobą, to jest okropne uczucie. Ktoś łapie za słówka!

Gość Lilly Ewellin
nie przekonasz się czy tęskni czy nie dopuki na ten temat nie porozmawiacie:)

Gość Margolcia27
Rozstałam się z kimś przez głupotę i własną niedojrzałość. Minęło trochę czasu, wiele zrozumiałam. Dziś wiem, że zachowałabym się inaczej, ale cóż ... stało się. Mam nadzieję, że uda nam się odnaleźć do siebie drogę. Przecież " tylko głupcy się nie zmieniają ". Z czasem stajemy się mądrzejsi i bardziej spostrzegawczy.

Gość Twój Skarbek
Niestety nie możemy porozmawiać, bardzo boleję nad tym. Bardzo bym chciał ale niestety nie mogę...

Gość Lilly Ewellin
co stoi na przeszkodzie? napisałeś, że nie możesz a przecież to nielogiczne:O skoro chcesz byście byli razem. Chyba, ze źle zrozumiałam i to ona nie chce rozmowy - w takim razie przepraszam...

Gość Twój Skarbek
Właśnie :( Nic się nie stało, kerowały Tobą dobre intencje...

jest tesknota,ktora na zawsze w nas zostanie...gdy rozdział w życiu znakiem zapytania musieliśmy zamknąć,bez odpowiedzi na pytania,ktore chcielismy zadac...i ta tesknota moze byc tak głęboko schowana,ze na światło dzienne nie wyjdzie nigdy...gdy nie mogliśmy byc z kimś,komu sibie dać chcielismy,pozostaje pustka w sercu i trudno ją zapełnić zamiennikiem :(

Gość Margolcia27
Twój Skarbek " Pisałem tylko, że jeżeli będę miał jeszcze szansę nie pozwolę abyśmy tęsknili za sobą, to jest okropne uczucie. " Wiem jakie to uczucie, gdybym wiedziała, że On też tęskni ... Wierzę, że jeżeli jest to prawdziwe uczucie, to będziemy razem. Kiedyś w złości powiedział, że jeżeli będzie chciał to mnie znajdzie. Wiem, że jeżeli mnie kocha, to tak będzie.

A sms bądź list nie wchodzą w rachubę? Jeśli tak bardzo chcesz to wymyślisz coś.. i dlaczego nie możesz z nią porozmawiać.. powiedz jaśniej.

ktos za kim tesknie ma juz inna... chcialabym mu to powiedziec, albo chociaz porozmawiac... myslicie,ze powinnam sie odezwac?

Gość Margolcia27
Weridiana1986 A sms bądź list nie wchodzą w rachubę? Dobry pomysł. Myślę, że gdyby napisał coś do niej, to i jej łatwiej byłoby się otworzyć.

Gość Lilly Ewellin
autor już to zrobił... a teraz czeka... prawda?:)

Gość Twój Skarbek
Coś wymyślę :) Teraz Ona potrzebuje dla siebie czasu, ponieważ bardzo ją szanuję, nie chce się narzucać, zresztą sam potrzebuję czasu, za duzo złych rzeczy wydarzyło się w moim życiu w tamtym roku, które rzutują na moje dzisiejsze samopoczucie i nerwy. Od kiedy JĄ poznałem nad moim swiatem swieciło cały czas słońce do przedwczoraj. Świat był kolorowy, motyle latały w brzuszku. Sam skomplikowałem sprawę, i muszę ponieść konsekwencje (od razu powiem, że jej nie zdradziłem). Mam nadzieję, że mi wybaczy, jedno mogę obiecać, że jak tylko podreperuję nerwy, sytuacja nie powtórzy się.

Gość Lilly Ewellin
no to ratuj to co dla Ciebie jest najważniejsze:) może się uda ...

Trzeba się chwytać wszystkiego. Jeśli Cię kocha naprawdę to wróci. Daj jej ochłonąć. Może teraz czuje złość.. ale ona przerodzi się w tęsknotę za kilka dni. Też przeszłam rozstanie. Najgorszy czas w moim życiu mimo iż to było tylko 2.5 msc. To on mnie zostawił. Wróciliśmy do siebie i ani przez chwilę nie pożałowałam swojej decyzji :) Dlatego ja jestem za powrotami, pod warunkiem, że ktoś naprawdę chce się zmienić i zrobi to.. :)

Wiem,ze zadaje pytania, na ktore odpowiedzi pojawily sie juz wczesniej, ale troche czytania. Twoj Skarbek podoba mi sie Twoje podejscie, a mam podobna sytuacje, tez za kims tesknie i nie moge z nim porozmawiac wiec zapytalam o rade,ale bez odzewu...:( Chodzi o to ze nie wiem czy sie odezwac i poprosic np o spotkanie, chociaz zeby porozmawiac, czy lepiej sie nie odzywac (jak mowilam na dziewczyne od pol roku)

Gość Twój Skarbek
Nie nie ma. Byliśmy razem od września 2009r. do tego wtorku. Przyznam że dzieli Nas 400 km, ale spotykaliśmy się bardzo często. Zawsze w piątek po pracy wsiadałem do samochodu i jechałem, żeby ją tylko zobaczyć, choćby na jedną noc i ona przyjezdzała do mnie. Dziś przeczytałem jej wiadomość na forum, moze uda mi się wkleić link do tego tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4381490 Moj nick to także "Po prostu nie wiem"