Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony123456

jak działa podsłuch?

Polecane posty

Gość BabyBlue
Ty mozesz powiedziec ze zdradza a ona ze nie zdradza i oboje bedziecie tak samo niewiarygodni ;) Rozwod to rozwod, nikt nie bedzie trzymal ludzi sila, sąd to tylko proforma :P popyta, poczyta swoje piekne formulki z ksiazki i dowidzenia ;)

Gość BabyBlue
Jak nie ma dzieci czy orzekania o winie to cala sprawa sprowadza sie do Dzien dobry rozwodzimy sie Dowidzenia.

Gość Amper..
Spróbuj o rozwód bez orzekania o winie.. ja się szanowna małżonka oczywiście zgodzi..:)

Gość zaciekawiony123456
właśnie chodzi o to że są dzieci...

Gość zaciekawiony123456
czyli najlepiej z nią się dogadać? bez wywlekania brudów?

Gość Amper..
To już masz po górkie, sad będzie trzymał jej stronę..:D

Gość BabyBlue
No to lipa. Ustalanie alimentow, spotkan z dziecmi, i czy wogole zona sie zgodzi bez orzekania o winie. Jak dzieci pelnoletnie to pol biedy, jak maloletnie to bedzie to z deka posrane.

Gość zaciekawiony123456
ok, teraz się przyznam ,.bo zabrnęłam za daleko. jestem kobietą, ale cała ta sytuacja jest prawdziwa. po prostu uznałam ,,że mężczyxnie prędzej ktoś odpowie niż zwariowanej babie. więc gteraz sytuacja diametralnie się zmienia.

Gość Amper..
To już wiesz co robić ,z mężem będzie łatwiej napewno sam da Ci rozwód ..:)

Gość adiśka40
Wynajmnij detektywa - to nie jest duży koszt (ok.1000)o ile szybko znajdzie dowody. mój mąż się tym zajmuje. majac dowody dopiero dostaniesz dobre alimenty i na siebie

Gość zaciekawiony123456
właśnie, że nie bo powiedział, że "chce wojny"...:( dlatego pytałam o te wszystkie podsłuchy itp

Gość adiśka40
na początek sama go pośledź - peruka..okulary...aparat i do dzieła...jak będa się obściskiwać w knajpie czy w aucie pod pracą

Gość zaciekawiony123456
adiśka40 pytałam detektywa- powiedział że to koszt 8 tys... a jeśli sama bym chciała, to nawet wiedziałabym dokąd pójśc, tylko że mąż teraz się kryje, bo ja wiem o wszystkim...więc i tak jestem przegrana

Gość Amper..
To może spróbuj uprzyjemnić mu życie n.p nie gotuj dla niego nie pierz .po prostu go prowokuj..

Gość zaciekawiony123456
Amper ja juz tego nie robię od miesiąca, kompletnie nic, jakby był powietrzem, to był ten początek, czas na dalsze kroki.

Gość Amper..
Trzymaj tak dalej musi pęknąć ..tylko nie angażuj w to dzieci ..szkoda..

Gość zaciekawiony123456
ale w jakim sensie pęknąć? ja mu nie wybaczę na pewno, chcę tyylko żeby wyniósł się ode mnie i dał mi spokój. zastanawiam się jak długo wytrzyma tę sytuację

Gość zaciekawiony123456
no i mówiłam, że jak baba to juz nikt nie odpisze...:(

Gość zaciekawiony123456
a idźcie w cholerę...

Gość germano
więc tak. jeśli chcesz kupić podsłuch to o allegro zapomnij. podsłuchy te działają na niskich częstotliwościach i szybko się zdemaskujesz. do tego wszystkiego dochodzi mały zasięg nadajnika radiowego (podsłuchu) będziesz musiał być bardzo blisko aby coś usłyszeć. rozwiązań jest wiele np. spyphone- podsłuch komórki, keyspy- podsłuch komputera, podsłuch gsm z przerobionym mikrofonem itd. więcej info na http://www.germano.pl

Gość pluskwa_allegro@vp.pl
Witam osobiście zajmuje się produkcją podsłuchów na polskich komponentach . 1 Podsłuch legalny może być tylko we własnym domu !! 2 Polecam dla podsłucho amatorów najzwyklejszą pluskwę do odbioru radiem taką za 20 pln u mnie !!! plus koszt przesyłki 3 odbiera się to na zwykłym radiu .(starym nowym nie ważne -wieża radio za 5 pln kieszonkowe z bazarów !!! A- Bo nie musicie kupować drogiego skanera !!! najtańszy za 150 pln a i tak chinski !!! B pluskwa gsm dla przykładu działa maximum 3 godziny 4 moja pluskwa zasięg 100 metrów nie wiekszy ściany żelbety drzwi gerdy przenika wszystko . Tydzień na baterii nie alkalicznej kupa zabawy

Gość pluskwa_allegro@vp.pl
Do kolesia o pseudonimie germano Na niskich częstotliwościach działa twój mózg . Każdą pluskwę w ułamku sekundy można podnieść do wyższych bądź niższych częstotliwości . Jeżeli chodzi o inne częstotliwości niż dozwolone jest to przestępstwo . Pluskwę stroi się rozsuwając bądź ściskając cewkę czyli taki miedziany drucik .wystający z tyłu . Skąd wiem bo sam produkuje Skąd wiem bo większość pluskw konkurencji nabyłem Ten człowiek nie wie co pisze !!!

Gość ploskwa _allegro
Chłopie infra dźwięki to wyłapuje podsłuch kierunowy laserowy -- Np z szyby !!!!!

Gość Komin1982
Można kupić gotowe telefony z wmontowaną pluskwą http://www.spy-shop.pl/podsluch-telefonu-komorkowego-c-36_2.html . Podsłuch umożliwia podsłuchiwać rozmowy w trakcie rozmowy i w trakcie czuwania. Można zainfekować komputer programem szpiegującym http://www.spy-shop.pl/monitoring-komputerow-c-36_9.html. Antywirus Cię uchroni. Jeśli prowadzisz rozmowy tajne przez poufne, zaopatrz się w stary telefon. Najlepiej sprzed 5 lat, lub więcej. Urządzenie podsłuchowe wmontowane w telefon bardzo łatwo wykryć, jeśli jest to dodatkowy mikrofon+nadajnik. Jest do tego sprzęt, a jak nie, to wystarczy poprosić znajomego elektronika. Sprawdzenie opiera się na wykonaniu testu sprzężenia z odbiornikiem radiowym na modulacji AM. Przechwycenie rozmowy telefonicznej na normalnym telefonie jest niemożliwe, bo rozmowy są porządnie szyfrowane. SMSy nie są szyfrowane. Należy uważać co się pisze. Jest oprogramowanie solidnie szyfrujące SMSy, lecz zazwyczaj płatne.

Gość LubieKoronkowąBielizne
ja nie korzsytalam z podsłuchow , ale ostatnio nabylam zestaw z słuchawką indukcyjną Senido, bo potrzebny mi byl do zdania egzaminow. Troszke sie balam, ze ktos sie skapnie, ale sala byla duza, pisalo 100 studentow i na lajciku pyknelam :)

Gość Konsultant detektywistyczny
NIEPRAWDA !!!! Odgrzewam kotleta by wyprostować dziwne teorie rodem z imprez u cioci!!! BabyBlue napisał: Nagrania prowadzone bez zezwolenia prokuratury (wniosku) nie mogą być dowodem NIGDZIE. BabyBlue NIE MA RACJI - przepraszam! Zgodę na podsłuch (kontrolę operacyjną) wydaje Sąd na wniosek Prokuratury a ta zwykle wnioskuje na wniosek służb uprawnionych do prowadzenia kontroli operacyjnej w tym podsłuchu. Ale to wszystko dotyczy spraw karnych, co innego sprawy gospodarcze lub cywilne. O jakości i wiarygodności dowodu oraz jego przyjęciu lub odrzuceniu decyduje Sąd. W sprawach cywilnych i gospodarczych nielegalnie uzyskane dowody mogą być dowodami jeśli za dowody przyjmie je Sąd, jednak ich użycie może spowodować odpowiedzialność karną osób, które nielegalnie zdobyły dowody np. poprzez stosowanie podsłuchu. Należy również pamiętać o tym, ze odpowiedzialności karnej podlega również osoba, która instaluje podsłuch, podsłuchuje i przekazuje materiały (informacje) uzyskane przy pomocy podsłuchu. Kodeks Karny w artykule 267 podaje znamiona przestępstwa i zagrożenia karą.

Gość Konsultant detektywistyczny
NIEPRAWDA! pluskwa_allegro@vp.pl napisał: 1 Podsłuch legalny może być tylko we własnym domu !! NIEPRAWDA!!! Nawet podsłuch we własnym domu może być przestępstwem!!! DETEKTYWI nie mogą stosować podsłuchu i podglądu!!! Mogą jedynie obserwować, rejestrować obraz i dźwięk w miejscach publicznych. Nikt bez zgody Sądu nie może podsłuchiwać nie łamiąc prawa! Definicja podsłuchu zawarta jest w art. 267 KK Jesli detektyw twierdzi, że można podsłuchiwać to albo nie jest detektywem, albo wkrótce nim nie będzie - mowa o detektywach z licencją, a nie o detektywie R...

Pluskwa z Allegro jest warta tyle co za nią zapłacisz. Nie spotkałem polskiego produktu poniżej 2.000zł który zapewnia dobrą jakość odsłuchu!!! Zajmujemy się wykrywaniem podsłuchów i nie tylko od wielu lat, i polskie urządzenia dostępne na rynku są miernej jakości. Częstotliwość nadajnika ma znaczenie głównie dla zasięgu. Logicznym jest, ze jeśli nadajnik podsłuchowy pracuje w pasmie radiowym tzw. FM lub w jego okolicy to prawdopodobieństwo przypadkowego wykrycia (poprzez odsłuch w najzwyklejszym radio) jest znacznie wyższe niż wykrycie poprzez przypadkowe przechwycenie transmisji w pasmach częstotliwości niedostępnych. należy założyć, że każdy niezabezpieczony przed przechwyceniem sygnał radiowy modulowany głosem ludzkim jest podatny na nieuprawniony odbiór czy to przy pomocy odbiornika radiowego, czy nawet prostego skanera. Takie metody podsłuchowe były stosowane w latach 80-tych i 90-tych ubiegłego wieku przez służby państwowe i wtedy były skuteczne i w miarę bezpieczne. Dziś w XXI wieku podsłuch radiowy, analogowy można w większości przypadków wykryć najprostszym wykrywaczem nawet z Allegro , ale kto takie podsłuchy stosuje??? chyba dzieci by podsłuchać rodziców!! Czytelność odbioru przez amatorskie podsłuchy zwykle jest na poziomie 60-70% lub nawet mniej, pozostałe do 100% niestety trzeba sobie samemu dośpiewać, a jeśli całość jest nagrana na miernej jakości pseudo profesjonalnym dyktafonie, rejestratorze dźwięku to wtedy nie pozostaje nic innego jak zamówić usługę poprawy jakości nagrania, która kosztuje dużo więcej niż porządny sprzęt podsłuchowy. Jednak często pseudo detektywi lub domowi detektywi oszczędzają na istotnych sprawach jakim są środki techniczne w detektywistyce. I wtedy nie nagra się czytelnie to co jest istotne, łatwo ktoś może wykryć podsłuch, mało tego jeszcze sąsiedzi sobie posłuchają albo taksówkarze na postoju ( wiele takich przypadków opisywano w gazetach).

PRAWDA JEST TAKA! amatorskim wykrywaczem podsłuchów można znaleźć podsłuch, choć w wielu przypadkach jest to bardzo trudne. Profesjonalnym sprzętem do wykrywania wspartym wiedzą, doświadczeniem i praktyką po prostu podsłuchy się wykrywa! W dzisiejszych czasach nawet proste podsłuchy są trudne do wykrycia, gdyż środowisko w jakim pracują (wyłączając wyludnione wsie) "oślepia" proste wykrywacze - wskaźniki pola z antenką i diodami lub wyświetlaczem cyfrowym LED lub LCD. To tylko marketing, a zwłaszcza dołączone w zestawie pluskwy do testowania i treningu. Skoro proste, tanie wykrywacze są skuteczne to po co służby na całym świecie, ochrona biznesu kupuje wykrywacze za dziesiątki, setki tysięcy dolarów? Może lubią wydawać pieniądze???? Tanie wykrywacze z serwisów aukcyjnych i sklepów internetowych typu gadżety szpiegowskie to sprzęt, który spełniałby swoje zadania w latach 80-tych, 90-tych ubiegłego (XXw) i może na przełomie wieków XX i XXIw. Kto poważnie myśli o inwigilacji lub jej zapobieganiu musi stosować technikę na miarę XXI wieku jeśli nie chce ponosić strat... Profesjonalną jeśli w grę wchodzą istotne interesy