Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

Witam GumiAgo ja tez czesto mam nastruj pod psem:( i jestem strasznie nerwowa bo z byle powodu robie wielkie halo.Ciezko tak samej buu.WCzoraj milo gadalam z Dzordzem az w koncu naszlo mi na wypominki i dzis nic nie pisze do niego.Musze odpoczac:) Mamusiu co za baba ta bratowa.Ciesz sie ze bedzie Twoja EX:) A brat sie pozbiera i jeszcze pozna wartosciowa kobiete zycia.Bedzie mial teraz spore doswiadczenie i ulokuje swoje uczucia lepiej.A z kredytem niech sobie zostana i ta ich leniwa coreczka.Brata mniej bedzie wiazalo z nimi.Szkoda tylko dziecka:( ale moze jakos dogada sie z nia zeby miec dobry kontakt z dzieckiem.Mojego kolege tez tak panna wyrobila.Chciala tylko dziecko i zanim sobie z nim zrobila to go zalatwila finansowo a na koniec wyludzala wiecej typu plac albo dziecka niezobaczysz ehh co za ludzie chodza po tej ziemi.

Pia biedna ta dziewczynka ale dobrze ze ma taka kolezanka u ktorej moze sie najjesc smakowitych obiadkow:) MIska i Meaa nie ma jak ciuchowe zakupy:) Misty ale z Ciebie sprezyna tyle ogarniasz rzeczy juz z samego rana. Moja Natalka wczoraj byla 2 razy na wyborach.Najpierw ze mna i bratem a potem z dziadkami.W domu glosy zroznicowane ale jak zwykle:) Pozyjemy zobaczymy co sie zmieni na lepsze:)

Hejka:) Chyba mój Dzordz jutro sie doczeka w koncu na operacje...boje sie :(.Ale bedzie dobrze no nie??? Mamuniu:) wszystkie dziki maja sie dobrze,bo Bartus chrapie w domu,szanowny tatus na wzmiance o mamusi,wziął dzieciaka za lape i przyprowadził do mnie,a Bartek tak ma,ze chce w piec miejsc naraz i jest wiecznie nieszczesliwy,ze sie nie da tak byc w tych pieciu miejscach,to tatus pierdoli,najlepiej matce przywlec dzieciaka i chuj polozyc!!!!!! Zeby mu wiecej nie stanął!!!!! Twój brat troche pierdoła byl,szkoda Ci go,bo to Twój brat,ale mysle,ze jeszcze sobie zycie ulozy,bez takiej toksycznej baby jagi,huk z nią,torba jedna tylko dziecko,rozmyslnie pozbawiła ojca!!!Barania glowa! Gumi-ago:) ciesze sie,ze do nas zajrzałas i taka samodzielna to Ty nie bądz,lepiej zatrudznij jakas ekipe przystojniaków ,to Cie Dzordz wiecej nie zostawi,zeby Ci do głowy jakis remont nie przyszedł pod jego nieobecnosc:P Przemko tez niejadek straszny i sie slini strasznie i jak darl sie dzisiaj to odkryłam,ze ida mu i ostatnia trójka i piatki chyba ze dwie i dlatego taki z niego jeczyk... Pisalam Wam???? Ze uwielbiam taka pogoge:):):):) w koncu!!!!!!!!!!Pot mi po dupie cieknie i jestem happy:):)Ale nogi i tak mam czasami zimne przez pół dnia :P

Hejka:) Chyba mój Dzordz jutro sie doczeka w koncu na operacje...boje sie :(.Ale bedzie dobrze no nie??? Mamuniu:) wszystkie dziki maja sie dobrze,bo Bartus chrapie w domu,szanowny tatus na wzmiance o mamusi,wziął dzieciaka za lape i przyprowadził do mnie,a Bartek tak ma,ze chce w piec miejsc naraz i jest wiecznie nieszczesliwy,ze sie nie da tak byc w tych pieciu miejscach,to tatus pierdoli,najlepiej matce przywlec dzieciaka i chuj polozyc!!!!!! Zeby mu wiecej nie stanął!!!!! Twój brat troche pierdoła byl,szkoda Ci go,bo to Twój brat,ale mysle,ze jeszcze sobie zycie ulozy,bez takiej toksycznej baby jagi,huk z nią,torba jedna tylko dziecko,rozmyslnie pozbawiła ojca!!!Barania glowa! Gumi-ago:) ciesze sie,ze do nas zajrzałas i taka samodzielna to Ty nie bądz,lepiej zatrudznij jakas ekipe przystojniaków ,to Cie Dzordz wiecej nie zostawi,zeby Ci do głowy jakis remont nie przyszedł pod jego nieobecnosc:P Przemko tez niejadek straszny i sie slini strasznie i jak darl sie dzisiaj to odkryłam,ze ida mu i ostatnia trójka i piatki chyba ze dwie i dlatego taki z niego jeczyk... Pisalam Wam???? Ze uwielbiam taka pogoge:):):):) w koncu!!!!!!!!!!Pot mi po dupie cieknie i jestem happy:):)Ale nogi i tak mam czasami zimne przez pół dnia :P

Własnie bili sie pod balkonem jakies gnoje ,ktos tam krzyknął,zeby przestali,a ja,ze policja,policja idzie i towarzystwo sie rozpierzchło:P:P:P hihihi... Kafe głupieje,posty sle jak chce..

A i nie pisałam Wam,jak to mój Dzordz sobie na przepustke przyjechał,samochód skombinował i bez zapowiedzi pojawił sie w pizamce na imieninach mojej mamy :P:P:P wszyscy oczy jak dwie dychy,juz mysleli,ze to chyba po alkoholu im tak oczy figle płataja,a ten sobie wkroczyl zadowolony :P:P cały Dzordz:P Własnie bili sie pod balkonem jakies gnoje ,ktos tam krzyknął,zeby przestali,a ja,ze policja,policja idzie i towarzystwo sie rozpierzchło:P:P:P hihihi... Kafe głupieje,posty sle jak chce..

A i nie pisałam Wam,jak to mój Dzordz sobie na przepustke przyjechał,samochód skombinował i bez zapowiedzi pojawił sie w pizamce na imieninach mojej mamy :P:P:P wszyscy oczy jak dwie dychy,juz mysleli,ze to chyba po alkoholu im tak oczy figle płataja,a ten sobie wkroczyl zadowolony :P:P cały Dzordz:P Własnie bili sie pod balkonem jakies gnoje ,ktos tam krzyknął,zeby przestali,a ja,ze policja,policja idzie i towarzystwo sie rozpierzchło:P:P:P hihihi... Kafe głupieje,posty sle jak chce..

Zaraz mnie stad wywalicie,ze zawalam Wam strone :P:P Pia:) jesli chodzi o depilacje,to ja jade depilatorem bikini tez :P ,i jestem teraz bardzo zadowolona,bo za pierwszym razem jak jechalam to dwa piwa wypiłam,tak sie znieczulalam:P,a i tak myslalam,ze sufit bede gryzc,teraz to juz pikus:) mam spokój na dobre 2 i pół tyg i nie mam zadnych krost i niczym PO nie smaruje.Na Twoim miejscu poszłabym moze na wosk,tez kobiety sobie chwala,ja nigdy nie bylam,bo wstydliwa jestem piczke wystawiac,ale tez nie trzeba golic pózniej przez jakis czas,po maszynce,to u mnie na drugi dzien tak swedzi jakby mnie cos oblazlo,i głupio by to wygladało gdybym tak siedziała i sie czochrała :P:P Dobra :) Ide spac:) Mam nadzieje,ze jutro bedzie dobry dzień:)

hej Holy Holy jestes niemozliwa:) Czochrać piczke heheh .....poprawiłas mi humor A ja dzis to sie miałam z moimi niuniami, WYobraźcie sobie ze moja Zuzu wzieła Czarkowy garnuszek i chciał z nim przejsc przez drzwi balkonowe i sie wywaliła i zbiła ten garnuszek....pal licho skorupę,....poplakała i przestała i ja za min patrze jej na raczke, Boziu cała we krwi!!! No to pod kran i widac ze przy wskazujacym paluszku rana i przy kciuku tak na dole prawie pomiedzy palcami ....a wiecie miedzy palcami to jest taka luzniejsza skorka, i widac było ze nie głeboko i zaraz przestala krew leciec , taka rana ze mało nie zwymiotowałam. Dalej opatrywał ja mąż.....w miedzy czasie zeby było za mało wrazeń czarek wszedł bosą stopa na te szczątki garnuszka i tez krew!!!! No po co ona tam wyłaził jak widział na oczy ze stłukła i jest niebezpiecznie??? on wszedł w trakcie kiedy ja paniki narobiłam na tarasie i widział krew.....Wszystko dobrze sie skonczyło, ale dzordz obwinął Zuzui cała raczk, bo plasterki by zrywała( bardzo je lubi, ale w kolko naklejac i odklejac) i moja sis co akurat przyjechała opatrzyla noge synka u niego były 2 krople krwi ale i jemu cała stópke zabandarzowała. Zrobiłam im zdjecia , wygladaja jakby z bitwy warszawskiej dopiero co wrócili z tymi bandażami:) :D Zdjecia wkleje jak znajde kabel bo go machnełam gdzies:)

Mamnuni Zdjecia dziewczynek bardzo miło sie oglada:) Podejzewam ze na Wiki siedziała Zosia, :) Sliczne masz pannice, Wiki pewnie juz sie stroi a Zosia madrala to zaraz zacznie ją papugowac i do kosmetyków sie nie dostaniesz:) :D jutro jade na podpis do UP jejku jak ja ich tam kocham, jest jedna Zołza...no jak sie wchodzi to takie masz uczucie jakbym jej ojca pomodorem zabiła...!! No i raz zwyczajnie zapomnialam o podpisie ze 3 dni sie spozniłam i znajomi mnie nastraszyli ze mnie wypisza itd no to ja ryzyk fizyk polazłam tam....i tylko sie modle zeby tej małpy nie było...i Aleluja podchodzi jakas taka mlodziutka i trilili cos tam indoli ze ona zawoła kolezanke bo nie wie co ma zrobic, pomyślałam ze ok, ma prawo nie wiedziec moze dopiero sie przyjeła...Jezu idzie ten kaszalot i patrzy sie na mnie i juz prawie majty mam mokre...ona do mnie praosze usiaśc, usiadłam i pyta o nazwisko i cel ...no to ze ja z tak i tak ze na podpis....ale zebyscie widziałay moje wydyganie ...obeszłao sie ku mojemu zdziwieniu delikatnie bo ktos jej bezprzery trajkotał i pusciła jeńca( mnie) wolno:) uf uf pilnuje terminów zawziecie:)

Hejka :) Mamuniu Zosia z chrupakiem wymiata :) no i Wiki widać po kim urodę odziedziczyła ;) szkoda że większośc dziewczyn zamieszcza foty na nk niż w galerii no ale... już raz to wspominałam ale zostałam zignorowana :P Holly trzymamy kciuki, musi być dobrze ! a Dżordz w pizamce na imprezie :D musial byc niezł ubaw. BArylko, Gumiago ja to napewno w nerwowości Was prześcigam ;) mozemy iść o zakład :D a jak nie mialam dzis pomysłów na obiad kupilam parowki pozawijałam w ciasto francuskie i bedą z barszczykiem czerwonym :) ciekawe czy Wiki się tknie bo ona jeszcze nigdy parówki nie jadła... Kimizi moja Wiki tez owoce glownie ze sloiczkow a juz chyba pora by gryzała sobie jablko czy cuś tylko ze ja tez sie boje ze sie zadłąwi..

Czesc Holly zaszalałas;-))no i trzymam kciuki za męża🌼Co do Twojego ex to szkoda moich palcow na klikanie o nim:-P Menda i tyle:-P Misty u nas dzis buraczkowa,Zosia lubi,Wiki tez-no i dobra na krew i nerki,wiec czesto gotuję. Zosia tez lubi owoce ze słoiczkow-najbardziej banan+jablko z jogurtem. W nocy zaczęło padac:)) Pia porządnie musiałas dmuchnąc;-)) Mała wstała o 6:((i jakas marudna:((pomimo deszczu i otwartych okien w domu duszno. Musze wymyslic nam jakies zabawy na dzis,bo dzien spędzimy w domu. Myszko fajnie,ze jestes Babeczko Ty to nie masz chwili nudy z maluchami:))no i biedne z tymi skaleczeniami:((

Hejka.... Holly - no to trzymamy kciuki ! Przypuszczam jak sie dzisiaj czujesz, daj znac wieczorem co i jak.... Mamuniu - po poludniu mozesz sie szykowac na spacer :-) Moje slonce dojdzie do Ciebie :-P Twoje obie pannice maja taka delikatna urode, ze juz widze Twojego meza w przyszlosci jak mu bedzie w gardle sciskalo jak kawalerzy zaczna przychodzic. Babeczko - nie moge sie doczekac zdjec partyzantow :-) Najadlas sie strachu i dobrze, ze akurat maz byl w domu. Misty - ja nie zamieszczam zdjec Pascala na nk, ale przez nk podalam dziewczyna linka, gdzie jest jego galeria. Pisalam juz o tym kilka razy, niestety nie mam do Ciebie prywatnego kontaktu. Moj maz juz opuscil pokoj hotelowy i udaje sie powoli na lotnisko. Jeszcze jakies 24 godziny, wiec zaczynam sie szykowac :-P

Pia jak to mowi Mea"czeluście gotowe na męża:))"??? oj,kochana raczej słonca dzis nie zobacze-niebo zasnute chmurami i wciąż pada.Od soboty znowu ma byc po 33st:-OTak wiec troche chlodu dobrze zrobi. Nie mam weny na gotowanie😭 I dziekuje za miłe slowa o moich gwiazdach👄

Witajcie :-) Mamuniu u nas też leje :-( zauważyłam, że Twoja Zośka dorównała wagowo do mojej Andzi :-) zdjęcia super :-) na niektórych zdjęciach Zosia jest podobna do Andzi :-) Pia wczoraj depilacja a dzisiaj cóż będzie na powrót męża szykowała? :-) Holly kobieto ale masz się z Exem - trzymam kciuki za obecnego Dżordża, co by mu wszystko dobrze zrobili :-) Misty ja ostatnio chyba więcej nerwów tracę na moją Fruzię , bo ucieka mi z nocnika , albo robi kropelkę i ucieka - a w pampery doi aż mózg staje :-)

Gumiaga ja juz kiedys Ci pisalam,ze one podobne:))podejrzana sprawa;-)) Zupa wstawiona,Zoska gada z Edusiem,Wiki poszla do mojej mamy. Nie zapeszammm,ale dzownila moja sis,czy nie chciałabym pracowac w biurze rachunkowym?jeszcze nic pewnego,bo w tym biurze jest jakas dziewczyna,le sie nie moga dogadac z nia i jakby co to mogłabym wskoczyc na jej miejsce-nie wymagaja doswiadczenia w tej branzy(nie mam takiego),ale ooby kumatej:))Praca od 8 do 16,ale jakby co to od zaraz-jakbym szybko znalazła nianie to ok.Noi musze pouczyc sie sama płatnika zus,ksiązki przychodu i rozchodu pisac umiem,bo robiłam mamie zawsze-no,ale zobaczymy,bo moze byc lipa.

Meaaa czy moglabym podejzec Twoja sesje bo mamy juz termin zaklepany i szukam inspiracji. Tak sie ciesze, ze w koncu mam na to czas bo marzylam o tym odkad w ciazy bylam :) Mialy byc z brzuszkiem ale nie bylo czasu a teraz w koncu bedzie :) A moj mail izafeduch@wp.pl Babeczko ales miala rzeznie... Dobrze, ze dzieci takie dzielne i ze sama nie bylas. Mamuniu sliczne zdjecia i masz super dziewczyny :) A takie ladne po mamusi :) Holly trzymam kciukasy za Dzordza Twogo a eksa wrrrr wspolczuje szczerze...

Mamunia - trzymam mocno kciuki .... a płatnik Zus jest łatwy - jakby co służę pomocą :-p Babeczko wyobraziłam sobie Twoje pociechy obandażowane ale macie wesolutko :-) wyprawa do zoo super :-)

Gumiaga dzieki,dzwonilam do tesciowej,bo ona główna ksiegowa i ma mi przywiezc jakies płyty z programami.Ja jestem z tych,co jak im sie pokaze co i jak to szybko załapuję:))wiec tak po cichu marze,ze sie uda....tfu,tfu Izu dziekuje:))jak nastroj dzisiaj?

Mamunia przypomniałam sobie, że na płytce instalującej jest prezentacja i tam jest super wytłumaczone co i jak :-) Kimizi ja tam też nie daję na siłe Andzi jeść bo to nie ma sensu :-) ale czasami mnie krew zalewa jak nic nie chce jeść. Wczoraj był właśnie taki dzień i odkryłam , że na łaknienie dobrze jest dać do picia zwykła wodę , bo jak dawałam herbatkę to tym się że tak powiem najadała, a tak nie wypije mi hektolitrów herbatki a parę litrów wody :-)

dzisiaj wstałam o 5 20 !po pierwsze żeby zdążyć do pracy i przedtem nakarmić Andzię bo wczoraj kaszka u dziadka była beee i dopiero po południu coś zjadła frania jedna :-)

U nas zimno i mokro od rana. Wzięłam niuńkę do samochodu i pojechałyśmy do moje mamy na pierogi z jagodami. Próbowałam ją tam uśpić, ale zaraza jedna nie zaśnie jednak poza swoim łóżeczkiem. Mąż pojechał po samochód bo czas zmienić chociaż jednego naszego trupa, bo już palą jak smoki. Rano ratowałam moją sis bo anginę ma i w przychodni 2 razy zemdlała, a że pojechała tam samochodem to nie miała jak wrócić bo taka słaba. To poleciałam do niej i przywiozłam sierotkę. Teraz Lenka śpi, a mi sie oczęta kleją bo późno spać poszłam. Misty >> Lena gryźć potrafi i jak ma ochotę to pogryzie wszystko, od ogórków małosolnych (dostaje całego w rączkę i zajada) poprzez salami (kazałam jeść je mężowi po kryjomu bo wg mnie to syf, a Lena uwielbia) po jabłka i orzechy. Tylko ona ostatnio fochy ma i nie chce owoców wcale, a te ze słoiczka to najpierw znienacka dam jej lekko na usta i jak posmakuje to wtedy je, bo inaczej to też nie zje. Gumi_aga >> mnie szlag trafia jak nie chce jeść kolacji bo zawsze sie obawiam, że mi wstanie o północy głodna. No i trochę się denerwuję, jak coś daje, ona nie chce, ale co chwilę woła "mniam mniam" i tak dziobie po trochę sera, kiełbasy, chleba itp. zamiast zjeść raz porządnie. A wczoraj odkryliśmy, że oprócz truskawek królewna ma jeszcze uczulenie na czekoladę. Pierwszy raz dostała kostkę czekolady i po godzinie miała brzuszek cały w krostkach, no i mama się przyznała, że już jakiś czas temu też dała jej kawałek i też były te krostki (i po co sobie człowiek język strzępi, jak babcie i tak swoje robią ...).

🖐️ sorki ze zniklam ale z Anetka nie najlepiej caly dzien kaszle dlawi sie ta flegma i prawie wymiotuje placze i wogole smarka taka ropa ze masakra dostala kropelki do oczu jakis opticom i do picia cetirizine wiec oby bylo lepiej teraz leje wiec nie jest tak zle jak jest slonce to gorzej... ja sie wczoraj zglosilam na kontrole do endokrynologa z ta moja tarczyca i tak mi cisnienie podniesli ze szkoda slow mam teraz pietra troche... pacany jedne 😡 tutaj nie racza informowac pacjenta co sie z nim dzieje i czemu jakie badania ehhh szkoda slow... rok temu we wrzesniu bylam na usg ale myslalam ze ot tak kontrolne i pytam goscia po usg czy ok wsio a on ze tak a wiecie co wczoraj mi lekarz mowi? a gdzie wynik biopsji? no to ja sparalizowana pytam jakiej biopsji? ja przeciez USG kontrolne mialam a on do mnie ze usg dlatego ze jest guzek a z usg razem miala byc biopsja ale widocznie lekarz zapomnial mi zrobic !!! czujecie? jako ze juz zostal poinformowany ze ja w ciazy to zaczal mnie uspokajac ze to nic takiego i ze pewno to tylko jakies zgrubienie ale on woli zrobic ta biopsje i byc pewnym a ja mam sie nie denerwowac :o ciekawe jak!!! no nic to za 2 m-ce do kontroli i jeden jedyny plus z tej wizyty ze w koncu cala ciaze bede pod jego opieka i co 2 m-ce wizyta a za 4 m-ce najprawdopodobniej biopsja :o sorki ze tak o sobie ale wczoraj kompa nie wlaczalam maz siedzial i przekladal fotki ze starego kompa do nowego zeby wypalic plyte bo stary komp sie opiera i chrzani a i zalozylam album w picasa podesle wam linki na nk to sobie zobaczycie ale o jutro pewnie :) jutro ide w koncu na wizyte do Pani doktor czyli gina tutejszego ciekawe co mi powie heheh teraz spadam.. segreguje ciuszki po Marcie i odkladam male :P