Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

a co u nas... Kubus zasypia, tzn slysze jak demoluje lozeczko... i potem idziemy na kawke do sasiadki do gory. poznalismy taka parka i maja chlopca w prawie wieku Kubusia bo ich synek jest z sierpnia. jeszcze raz wroce do tego lozka..... Wasze maluchy tez jak spia to sa znajdujecie je w roznych miejscach w lozeczku, raz w nogach raz w poprzek?? no bo kurcze tak sobie mysle o tym lozlu i serio nie widze tego, moj lobuz jak spi to po calym lozeczku raz tu raz tam, no na bank mi sie uszkodzi w takim lozku:O wszytskie juz Wasze maluchy spia w lozkach normlanych?? aaa Mamuniu- Kubus tez uwielbia zurek:)

u nas dzisiaj i wczoraj przepiekna pogoda. rano zimno ok 2 stopni ale po poludnniu jak slonko przygrzeje to ok 17. uwielbiam taka pogode az chce sie zyc za to przedtem masakra byla. wialo, zacinalo deszczem i z domu nie szlo sie ruszyc.

dzisiaj do poludnia z Kubciem bylismy w centrum i szukalam spiworka bo z tym jednym to bida jak do prania idzie i zanim wyschnie, a Kubus wiecznie odkrywa sie w nocy. no i spiworki wymiotlo:O w Primarku male rozmiary, w Denebnahmie male, w tesco zero, w H&M malusie.... no zima idzie na calego....

Ciepla dziekuję,wiem,ze tego sie na da wyleczyc,ale coreczka kolezanki bardzo sie drapie:((i płacze przy tym strasznie:((meczy sie biedulka:((A czy Ty masz na Amelke zasiłek ten 153zl?bo wlasnie ta koleżanka sie pytala czy moze sie o niego starac. Amorku Zosia tez po calym, łóżeczku sie turla,ale chce jej kupic takie,jak kiedys miała Wiki-sofka rozkładana z pojemnikiem na pościel i ona ma dodatkowo dwa takie oparcia i dziecko jest bezpieczniejsze.A jak zleci to nie ze 120cm,a z 20.Jakby co bedziemy obkładac łózko poduchami dookoła:))trudno-trzeba kombinowac. Samadama ehhh fajne były szkolne czasy:)) Piekna pofgoda,zaraz zmykamy na spacer-drugi juz dzisiaj:)) Biały barszcz smakowal:))

Mamuniu- jak bedziesz szukac wkleisz mi linka tej sofy? ja juz sama nie wiem co robic, bo wlasnie wszytsko jest do czasu... ide szukac lozek:)

Mamuniu - oj biedna Zosia i Wy dokladnie tak samo mialam z Marta tyle ze nie siniala ale teraz sie juz nie wspina - szukamy lozka ale... takie dla dzieci z Pepa Pig np ma tylko 150cm dlugosci a ja juz chce na dluzej takie co to 20 cm wiecej niz ma teraz :o Amorku - Izu ma to łóżko z ikei jak sie nie myle tam jest takie z kotkami na oparciu (zaglowku) i jest niebieskie albo biale ale jak boisz sie o Kubusia to sa tez takie: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/6341495/c_1/1|category_root|Home+and+furniture|14417894/c_2/3|15701155|Children%27s+furniture|14418110/c_3/4|cat_14418110|Children%27s+beds|14418119.htm http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3982259/c_1/1|category_root|Home+and+furniture|14417894/c_2/3|15701155|Children%27s+furniture|14418110/c_3/4|cat_14418110|Children%27s+beds|14418119.htm tylko ze one wlasnie sa na 145 dlugie :( ja mysle o normalnym jak np te: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/6944160/c_1/1|category_root|Home+and+furniture|14417894/c_2/3|15701155|Children%27s+furniture|14418110/c_3/4|cat_14418110|Children%27s+beds|14418119.htm i do tego ta oslonka bo z jednej str sciana http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3753701/Trail/searchtext%3ESAFETY+BED.htm

jak wam tez zbzikowala stronka to sorki ale u mnie w polowie linku jest nr do polski przez skypa :o normalnie teraz nic przeczytac sie nie da :( Amorku - nie szukam podwojnego bo Marta bedzie za wielka niestety a w razie czego kolezanka ma teraz podwojny to moze mi odsprzedac ale to ten Phil and Teds ze drugie dziecko pod pierwszym i jakos do mnie nie przemawia :( szukam w zasadzie gondoli do naszego a ze nikt nie sprzedaje to znalazlam babke co ma nasz wozek w calosci za grosze z gondola bo tylko 85 funtow a wart jest 200 uzywany a nowy 300 :D problem jedyny ze to w Anglii pod Londynem ale mezyk powiedzial ze moze sie przejedziemy osobiscie go odebrac i mamlicytowac :) poki co obserwuje hehehe wtedy ten nasz bym sprzedala bo tylko gondolka mi potrzebna :P i jeszcze wyjde na zero moze bo jednak podroz do Anglii to wydatek - ja tam sie nie nastawiam i jak cos zamowie kuriera :D

nie chcialam Wam smecic bo ostatnio nic innego nie robie i pewno dlatego wszystkich odstraszam od tego forum :P Samadamo - monotonia? to moje drugie imie :P dolek jesienny powoli mnie lapie :( dzis sie okazalo ze nam ktos olej musial ukrasc 😡 wydawalo nam sie ze olej cieknie bo slady kolo baniaka sa i maz poszedl sprawdzic a srubka tak luzna ze niemozliwe zeby ona sama tak sie poluzowala :o wiec powiedzialam mu zeby zajrzal do baniaka i co? miesiac temu zatankowalismy 500Litrow a dzis jest moze 200 - grzejemy raz dwa razy na dobe po 1 godzinie wiec nie ma bata zeby tyle poszlo tym bardziej ze ostatnio 4 dni wogole nie grzalam :( wyszlo na to ze 100 to moze by poszla moze 150 ale nie 300 litrow 😭 no i skonczylo sie tak ze maz poszedl do pracy nie odzywajac sie do mnie ani dzieci a ja pierwszy raz od dobrych paru lat poryczlam sie przy nim i przez niego :( Bo on nie umie jak jest wkurzony nie wyzyc sie na dzieciach czy na mnie no akurat dzis na mnie padlo bo Aneta nie chciala jesc frytek ze wspolnego wielkiego talerza z tata tytlko chciala swoj talerz no to poszlam jej przyniesc a on ze po co? i ze tylko robote dodatkowa se robie (co bylo aluzja do niepozmywanych naczyn) pozniej ja nie pozwolilam jej jesc w mundurku tylko kazalam sie przebrac a on ze zimne nie dobre i ma siedziec w efekcie ona sie poryczala on pozedl do gory i na papierosa a ja ryczalam w kuchni bo po tekscie ze on juz ma wszytskiego dosyc i najlepiej to by se poszedl powiedzialam ze niech se idzie i tyle... Za jestem na siebie i na niego :( Marta sie chciala potulic a on slowem sie do niej nie odezwal tylko mu przeszkadzaly ze sie bawia za glosno :o ehhh ide juz bo tylko smece hormony hormonami ale kurwica mnie bierze jak on sie tak zachowuje i dzieci nic nie winne musza znosic te fochy :( spadam do dzieci zajrze pozniej bo mam mase sprzatania w salonie po zabawie ciastolina :P

a moze ktoras by sie odezwala? Izu? Pia? Meaaa? Mamunia? Barylka? . . . . . . hmmm gdzie reszta grudniowek?

Hejka z rana:) 🖐️ Ciepła, ja też z kawusią, ale bez słodkiego:( bo nie chce mi się do cukierni rano chodzić Amorku mój lata po łóżeczku, tylko barierki go powstrzymują aby latał po całym pokoju. na naszym łóżku to samo. Dla Dawidka jeszcze zdecydowanie za wcześnie na zmianę łóżeczka, jedyne co mogę polecić to zdjęcie szczebelków aby było wyjście. na jedno wyjdzie a do głowy mu nie przyjdzie wychodzić górą

Ciepla fajne fotki-Amelka to artystka:)),a kotek slodki:))Ładnie Ci w jasnych wloskach:)) My juz po sniadanku,pranie wisi,zmywarka skonczyła tez "prać',zaraz trzeba isc po zakuoy obiadowe.Kurde,wczoraj w necie szuklałam łózka dla małej,ale wybor kiepski:((najczesciej nie maja pojemnikow na pościel albo rozkładane są na ziemi z takiej badziewnej gąbki:((Niedaleko nas jest sklep BlackRedWhite,zajde i moze tam cos bedzie.

🖐️ Wczoraj caly dzien w drodze... jaju jak fajnie miec autko. najpierw pojechalismy na zakupki po pampersy, kupilismy tez nakladke na kibelek :) bo ostro cwiczymy siusianie:p ciekawe jak dlugo :( potem pojecjalam do kolezanki, wypilysmy kawke, poszlysmy na spacerek. Basia jej corcia 4 miesiace sliczna taka, kochana, grzeczna jak aniolek,ale na spacerku nie chciala lezec bo tyle ciekawych rzeczy bylo dookola:) i Kuba troszke wyszalal sie. Potem pojechalismy na te zajecia do przedszkola. Ja mialam isc na angielski sale obok a Kual mial zostac z opiekunkami, ale co... ryk placzy i IZAAAAAAAA. usmarany po kolana. nie posacil mnie,. na koniec bawil sie na korytarzu zamiast w sali... Dzisiaj znowu tam jedziemy ale dzisiaj jest spotkanie mam i dzieci wiec looz :) Fajnie nam minol dzionek :) Mamuniu ja Ci wierze ze jak bardzo sie wystraszylas bo ja czytajac to to mialam przed oczami wszystko i az plakac mi sie zachcialo. na szczescie wszystko ok. Amorku Kubus tez lata po calym lozeczku, ale w tym ikeowskim to jest ta barierka taka duza i nie zdarzylo sie zeby wypadl :) My bylismy po to sami w ikei, i na osobnym miejscu lezal ten stelaz i rama lozka, ale placisz za jedno, tylko materac osobno... Ja jestem zadowolona :) Kessi kurcze bidulko :( Jak chcesz to pisz na gg do mnie :) Wczoraj M zabral kompa do pracy wiec nie mialam jak pisac bo wrocil w nocy...

Mamotomka, zapomnialam Ci odpisac. nie jestes sama, kotra musi wstawac w nocy. Ja codziennie, czasem raz, czasem 3 razy wstaje,. A najczesciej to Kuba laduje u nas w lozku. Bo jak mocno sie przebudzi to juz nic innego ale do nas chce, bo lubi sie do tatusia przytulic.

My po zakupach, zimno jednak jest:(( Zaszlam do skelpu zoabczyc te sifki-jest jedna fajna,ale w kolorze..rózowym:-P Na inna tapicerke trzeba czekac 2 tyg,zobaczymy,cenowo nawet ok 699 zl albo 799:-O Poszukam w necie to wrzuce link. Izu ,a jak Kubie sie podobało wśród dzieci?z kazdym dniem bedzie lepiej-ja juz widziałam zmiane duza na drugim spotkaniu-jutro kolejne.

WItajcie Pia wyhechala i pusto na forum.Zabrala Was ze soba? :) PIa wracaj! :) Mam pytanie.Juz kiedys pytamal ale moze ktoraj powie mni dokladniej jak sie zmiejsza zdjecia:) Ja umiem tylko obcinac:) BO jak chce cos wystawic na alegro to wychodzi mi ze za duze zdjecia i za kazde musze doplacac dodatkowo.

Mamusiu ale mialas chwile grozy z Zosia.Dobrze ze nic sie nie stalo.A fotel fajny i pewnie malo miejsca zajmuje. Amorku Natalka tez szaleje w nocy i zmienia czesto pozycje. Kessi pamietam ze w ostatniej ciazy tez mialas delikatne scinki z mezem a potem bylo juz tylko fajnie:) Musisz przeczekac ten nawal hormonow. Samadami mi tez sie nic nie chce.Smieszne te tematy z linkow:) rozbawilam mnie. Przyszlo mi to konto.Wystawilam juz cos na alegro.Nie umiem jeszcze ocenik kostow wysylki.STrona poczty polskiej byla wczoraj zablokowana a ja zaznaczylam ze przesylka prioryretowa zamiast ekonomiczna i nie wiem czy dobrze ocenilam wage.Ehh nie latwa ta zabawa z alegro:).Musi mi przyjsc chyba jeszcze cos z tego konta zebym mogla podgladac wplaty na konto.

Strasznie zimno !!!!!!!! mgla. Ale byl wczoraj wypadek na drodze:( 18 osob zginelo Lece zobaczyc Miskowego kotka

Miska kotek czaderski!:) wyglada groznie na zdjeciu jak mimi lew:) Amelka juz taka duza i ma chopaka hehe Super masz fryzurke i kolorek.

Barylkoja korzystam z tej strony: http://www.fmix.pl/ logujesz sie,wrzucasz fotki-wszystko masz opisane krok po kroku i nie musisz ich zmniejszac-dzieki temu to,co chcesz sprzedac jest widoczne i ładnie sie prezentuje.Podczas wstawiania zdjęc wrzucasz je normalnie miedzy hm..opisem np bluzeczka rozm86 marki next spacja i kopiujesz myszką fotke ,ktora chcesz wstawic.I tak z kazdym ubrankiem itp-polecam Ci dodawanie zdjęc w rozmiarze oryginalnym-,bo sa rozne opcje,ale ta jest najbradziej odpowiednia A jesli chcesz to jeszcze wrzucasz tylko fotkę ,ktora bedzie głowna w Twojej aukcji i za nia zapłacisz do 0,10gr.