Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layyy

DZIEWCZYNY !!!! CZY WY TEZ TAK MACIE PODCZAS ORALU ?

Polecane posty

a kto tu nie ma dystansu i nie dostrzega ironii w mej wypowiedzi ??? :D hehe ja się nie bulwersuję, wystawiam foto ??? możesz powiedziec co tylko chcesz ... masz prawo ! wystawiam się na ocene otoczenia takim zachowaniem ! brzydka ? ależ oczywiście ! nie ma osoby która spodoba się kazdemu ! to oczywiste ... nie urwałam się z choinki :D mam tyle dystansu do siebie ... co czubków na kafe :P a nie dam kolejnej foty ... bo niby dlaczego ? aby "co"? "komu"? udowadniać ??? hmmm ???

Gość nojn
ejj ja spytalam ja pierwsza , sucz chyba sie nie obrazilas? sorry, ale naprawde wydajesz sie bardzo atrakcyjna a na takich ludzi milo popatrzec, nie pomysl, ze jestem jaks lezbijka bo nie, tak po prostu spytalam , no to jak ?? jestes tu w ogole ?

Gość sucz wygladasz jak lalka
" a kto tu nie ma dystansu i nie dostrzega ironii w mej wypowiedzi ??? hehe ja się nie bulwersuję, wystawiam foto ??? możesz powiedziec co tylko chcesz ... masz prawo ! wystawiam się na ocene otoczenia takim zachowaniem ! brzydka ? ależ oczywiście ! nie ma osoby która spodoba się kazdemu ! to oczywiste ... nie urwałam się z choinki mam tyle dystansu do siebie ... co czubków na kafe" kurde, chyba nie masz dystansu :O ja tylko napisałam, że wyglądasz jak lalka, nic więcej. i powtórzę - nie uważam, że jesteś brzydka, nie oceniam twojej urody (!!!) tylko zauważam, że wyglądasz jak lalka... :O

dodam - na tym zdjęciu. bo nie wiem, jak wyglądasz.

mialam :D inny nick :) pomaranczko - dziekuję , dlaczego miałabym sie obrazić ?? hehe nie wiem co trzeba mi zrobic aby mnie obrazic ... choc nie ... wiem ... trzeba jedynie byc kims kogo kocham i z kim sie liczę :) a foto nie dam i skonczmy ten temat prosze wrócmy do oralu !!!! hehe to zdecydowanie ciekawsze :P

Gość nojn

Gość nojn
susz prosze Cie , jestes osoba otwarta, co ci szkodzi wrzucic jedno neiwinne zdjecie, przeciez nie masz czego sie wstydzic :) nie chce zbeysc czegos udowadniala , przeciez sama piszesz, ze masz dystans do siebie , to przeciez nic zlego wrzucic jeszcze jedno ladne zdjecie, prosze dla mnie :)

dzizys hehe ja jedynie ciut rozwinęłam mysl przewodnią :P a nie musiało się to odnosić do Ciebie ... choc jesli juz mówimy o faktach nazwanie kogos "lalką" jest swego rodzaju oceną jego urody gdyz jest przypisywaniem pewnych wizualnych cech i stereotypowego postrzegania ... wlasnie przez pryzmat owego okreslenia ! ale to taka mała dygresja... bo ja serio nie chce juz negować i odnosc się do tego co kto o mnie i co ja na to :D

Gość nojn
nalegam , prposze Cie nie zwracaj uwagi na reszte

wracając do realu ... ciekawy temat ... jako DZIEWICA heh chętnie dowiem się ... jak to jest z tym make - up'em :P

Gość nojn
sucz nie olewaj mnie :) tak bardzo Cie prosze , plis, plis, plis :) nie badz taka

"nazwanie kogos "lalką" jest swego rodzaju oceną jego urody gdyz jest przypisywaniem pewnych wizualnych cech i stereotypowego postrzegania ... wlasnie przez pryzmat owego okreslenia" przeczytaj raz jeszcze mój post. zacytuję go tutaj: "sucz wygladasz jak lalka na tym zdjęciu ale to nie komplement" nie napisałam że jesteś lalką, ale że wyglądasz na tym zdjęciu jak lalka - co później rozwinęłam jako sztucznie i plastikowo. nie oceniam twojej urody, chodziło mi o efekt wizualny zdjęcia :O rozumiesz?

doskonałe rozwiązanie ... zawsze mowie iz kompromis jest jedynym słusznym wyjściem ... z konfliktowej sytuacji ... hmmm ale zaraz, zaraz ... czy mamy tu jakąś konfliktową sytuacje ? ja chce o oralu ... kos inny nie ... czy ktos kogos zatrzymuje "NA SIŁE" ??? hymmm ... pomaranczko ja Ciebie nie olewam ale cos sie tak uczepiła tego foto ? nie dam koljngo i nie mam pojęcia po co Ci ono ?? juz powiedzialam raz słońce :D

matko :( rozumiem ... wierz mi iż rozumiem... a Ty zrozum prosze, że moim zdaniem jest to - poniekąd - ocena ! Co nie oznacza, że Twoim zdaniem tz musi być to ocena ... ! Mam prawo nie zgadzać się i inaczej niz Ty postrzegac pewne sprawy ... czyż nie ? :D dlatego ... obie/oboje mamy racje :)

Gość nojn
ja Cie tak bardzo landie prosze, a Ty tak ladnie odmawiasz . No po prostu pisaqlam juz wczesniej, wydajesz sie byc sliczna a do tego fajna dziwczyna . Co Ci zalezy, przeciez to nic zlego. Wstawiajc to jedno zdjecie mozna liczyc sie przeciez z tym, ze ktoss poprosi o nastepne :) Wiec ja prosze , bardzo aldnie Cie porsze

Gość Co tu jest grane
Oral czy lalka plastikowa, czy one tez sa przystosowne do oralu. Pewnie po oralu maja makijaz i kolczyk na miejscu.

nie ma kompromisu ... gdyz nie ma sytuacji która by tego wymagala :D

Gość nojn
ten jedyny raz :) prosze bardzo ja Cie :)

Gość Nie da drugiego zdjecia
bo te pierwsze juz zapozyczone. Przeciez to logiczne.

ha ha kolczyk na miejscu ... :P wiesz nie jestem miła heh czasem udaje ale do czasu :D i powtarzam ostatni raz nie wstawie kolejnego !!!! heh prosty powod ? zwyczajnie nie chce mi sie :D jestem cholernie leniwa ! :D:D

hehe matko ... boże ( nawet jego wezwę ) co z wami ?? myslcie sobie co chcecie ! nic nikomu nie będe udowadniać !!!!!

Gość ladna dziewczyna a wy apsztet
nie pierdolcie ze wygląda jak plastik bo jest ladna i ma ładny kształt brwi i kolczyk jej pasuje tak samo jak mi🖐️

Gość nojn
prosze Cie, no porsze :) nie badz taka, heh nie masz nic do ukrycia przeciez . prosze Cie nie badz taka, przeciz widzisz ze nalegam :) no i tak serio to kobieta wyzej mnie rozszyfrowala, jestem mlodym mezczyna, i wydaje mi sie , ze jestes po prostu dziwczyna z moich snow, bardzo Cie prosze