Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layyy

DZIEWCZYNY !!!! CZY WY TEZ TAK MACIE PODCZAS ORALU ?

Polecane posty

Gość Powiedz ze posiadasz
dwa Mercedesy, dom i co roku jezdzisz na Malediwy, to fote dostaniesz.

Gość nojn
a po co mam klamac ? lganiem niczego nie zalatwie

Gość nojn
Sucz jesli mam sobie spadac to napisz mi to w prost

naprawde juz nie wiem co napisac jestes mily i nie chce byc niemila mglabym juz dawno cie zignorowac i moze dlatgo sadzisz ze to jakaś gra i chce cie dreczyc albo lubie takie akcje ... przeciwnie nie lubie ale wlasnie z szacnku dla Twojej osoby tłumacze to ... :(

Gość nojn
dziekuje. Widdzisz jestes bardzo mila, to tez mi sie bardzo w Tobie podoba i zalezy mi na tym zdjeciu, i moze na tym bysmy ze soba jeszcze keidys pogadali, tylko w innych warunkach . Nie chce Cie juz dreczyc, dlatego spytam wprost: Czy choc raz jedyny legniesz mojej prosbie ?

nie moge kazac Ci spadac z forum heh moge jedynie poprosic abysmy zakonczyli temat zdjęcia i zwyczajnie pogadali na tym drugim topiku - gdzie jest szejku itp ! jak ludzie :) o wszystkim i o niczym !

Gość nojn
ok rozumiem i sorki, ale z szejkiem nie mam ochoty rozmawiac, dla mnie to on sie nie zachowuje jak mezczyna, a z ciota --- sory za doslownosc, rozmawiac nie chce. Sorry, za ta sytuacje, pewnie sie wyglupilem, ale mysle, ze kurat tu nie ma to wiekszego znaczenia. Zcze Ci milej nocy, i do pewnego uslyszenia. Pa

pogadac mozemy zawsze :D hehe ale widzisz to jest FORUM ja nie będe szastac swoimi fotami na prawo i lewo dla kazdego kto sobie tego zazyczy ! ja wiem o co ci chodzi ! Ty chcesz potwierdzenia że to moje zdjęcie hehe nawet dalabym Ci link dla świetego spokoju na fotke czy nk ale chodzi o to, że ja nie szukam tego typu znajomoci ! I dlatego wysylanie fotek itp jest pozbawione jakiegokolwiek sensu ...

Gość Amennnnnn