Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layyy

DZIEWCZYNY !!!! CZY WY TEZ TAK MACIE PODCZAS ORALU ?

Polecane posty

Gość NiE LENIWA TYLKO
Nie ma modeli na miejscu, bo to zdjecie to nie Twoje.

hehehe skarbku ... rozszyfrowal Cie FACET :D hehehe

a ty uwazasz ze co ?? ze mnie sprowokujesz i powiem "a masz - tutaj link kolejnej foty - i co ? jednak moje " :P:P co mnie interesuje czy Twoim zdaniem to moje czy nie moje :D

Gość nojn
mniejsza z tym, przepraszam autora, nie patrzylem na nik:P z przyzwyczajenia i ze swiadomosi, ze wiekszosc kobiet jest na fforum :) Nie daj sie prosic

Gość nojn
prosze:)

ale Ty nie prosisz ... Ty nalegasz ... raz nie jest to smaczne ... dwa kiedy ktos na mnie "naciska" daje to przeciwny rezultat :D heh

Gość Albo jestescie napaleni
albo robicie z Susz slodka idiotke. Bo to juz dziecinada.

Gość nojn
no a jakbym nie prosil, nie nalegal , to tez by nie mialo rezultatu, pochlonal by Cie , albo i znudzil ten temat o jak to zostalo ujete"lodzie"

no wlasnie obawiam sie iz na tym topiku ...nie zbudujemy juz konstruktywnej rozmowy na ... konkretny temat ? juz nawet nie oral !

temat mnie pochłonął bo jest zabawni ... tzn bylo gdyz juz jest monotmatycznie, a ja czuje sie jak kretynka... kiedy ty traktujesz mnie jak kretynke proszac o to zdjęie !!!

Gość nojn
nalegam kurturalnie :) i mam Cicha nadzieje, ze ulegniesz i w koncu Cie zobacze :) co mam Ci napisac, moze dzikei temu bede meic o wiele lepszy humor

napisz mi "dobranoc" tak jak... ja Tobie piszę ... kolorowych :D

Gość nojn
a wybierasz sie juz spac ?

Gość nojn
przyznaj sie podba Ci sie to choc troszke , ze Cie nadal prosze o zdjecie :) gdyby bylo inaczej, juz by Cie tu nie bylo . prosze :)

Gość Napewno sie super
dowartosciowala

Gość nojn
sucz bo zaczne blagac :) prosze Cie masz cos w sobie tak duzo , ze nie moge spoczac

hehe no ... na cały najbliższy tydzien mi wystarczy :P a to ze tu jestem ... to sie nazywa CIEKAWOŚC ... taka typowo kobieca - de facto - fatalna cecha :P zgubna hehe

Gość nojn
dziewczyno kochana, blagam Cie zostawi mi tu to jedno jedyne zdjecie , a przysiegam, ze juz nie ebde Cie tak "molestowac" Prosze Cie , blagam Cie , w zamian zaoferuje swoje, ale tylko gdy Ty dasz swoje

Gość nojn
widzisz oskarzaja Cie ludzie o falsz , prosze Cie pokarz chociaz mi, ze tak nie ejst

ale ja Ciebie wogole nie czaje hehe co Ci da to foto ??? no co ??? wytlumacz Ty mi ??? jakie wzamian ? po co ?? ja nikogo tu nie szukam ! wogole nie szkam ! nie chce wymieniac się fotkami :D

Gość nojn
no dobrze to ja Ci nie dam i nie ebdzie wymiany. No cholera masz cos takiego, z ejak kogos zobaczysz i tak bardzo Ci sie spodoba, ze chcesz wiecej ? ze masz wrazenie, ze to to ? ja prosze Cie tylko o namiastke siebie . Tyle Cie juz prosze, zalezy mi na tym ... Wiem to dziwne, ale prawdziwe ... Przeciez to nic zlego, rzecz ludzka ... Bardzo ladnie Cie prosze, nalegam, blagam .... Uszczesliwisz mnie tym zaszczytem ?

Gość nojn
a idz , najlepiej zrobisz zapychajac nim usta

teraz mowie powaznie ! prosze Cie nie pisz tak heh o jakims zaszczycie itp. bo glupio mi i nie mogę sobie dalej zartowac ... nie rozumim Cie, ale milo mi jeli naprawde takie sa Twoje ... motywy . Jednak moja fotka ... słuchaj, ja nie widze celu rozumiesz ?? o to mi chodzi !

Gość nojn
tyle prosze , moje starania na nic, zaczynam sie czuc coraz gorzej ;/ mimo to sie nie poddaje . Jak moze nie byc wiec to wyjatkowe ? Czzy wszystko co sie robi ma sens ? ja nie we wszyskim widze sens, ale czasem bywa tak, ze na poczatku go nie ma , a potem zaczyna sie robic sensownie . Zyje chwila i nie chce by cos mnie ominelo, nie chce zalowac, ze nie sprobowalem, albo, ze za szybko sie poddalem