Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka100

Chłopak dał nam czas

Polecane posty

mowilam mu o tym, nie rozumiem jego podejscia. Tym bardziej ze do najmlodszych juz nie nalezy...

Mężczyźni reagują na brak kontaktu, a nie na słowa. Mogłaś mówić różne rzeczy. on wie swoje. Edith, nie wytrzymałaś nawet jednego dnia, zagryź zęby i zejdź na ziemię - bardziej go zaintrygujesz jak się nie odezwiesz.

Editha. Nie ma rady musisc byc silna, nie pisz nic, nie odzywaj sie, a przedze wsyztskim tak jak napisal Kamila, nie blagaj o uczucia, bo bedzie jeszcze gorzej..

w ogole te jego tlumaczenia- same ogolnieki! No i dlaczego teraz sie wcale nie odzywa???

EDITHA - nie odzywa się bo chce od Ciebie odpocząć i POTRZEBUJE POBYĆ SAM - tacy oni są i musisz to zrozumieć i uszanować

ja nie blagam, powiedzialam to co czuje. Raz. Wiecej juz nie. Ale strasznie tesknie i nie moge o niczym innym myslec...

dziewczyny jestescie kocghane, sprobuje nic nie pisac.... moze to cos da, bede Was informowala na biezaco. Napisze pozniej, pa dziewczyny.

O kurde... nie wiem może coś w stylu: Dzięki, mam wiele rzeczy do zrobienia. :D hehe może Nastazja ma coś lepszego?

To już nie odpiszesz. Tak naprawde on pisze bo ma niedosyt. Sama zdecyduj, ale kończ już tę rozmowę z nim

hmmm :) ciezko, moze napisz mam jeszcze pare rzeczy do zalatwienia dzisiaj. Moze dodac, "narazie"? to taka moja niesmiala propozycja.