Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 powodów dla których kobiety zdradzają !!!!! Tylko TUTAJ !

Polecane posty

'zweryfikujemy te fakty podczas konfrontacji' A weryfikuj sobie :) A następnym razem po prostu uwierz nam na słowo ;) 'Kobiety zdradzają bo czuja się zaniedbywane przez partnera nie tylko w łóżku.' Taaa, jak to szło? "Ja też mam prawo być szczęśliwa!" :)

Gość no tak sami faceci piszą
Sami raczej miałam na myśli opinię społeczną ale masz rację kobiety nigdy nie zapominają

Dla faceta dziura to dziura... Czemu Wy z tych facetów robicie bezmózgowych i bezuczuciowych debili???

10:50 [zgłoś do usunięcia] iftar Dla faceta dziura to dziura... Czemu Wy z tych facetów robicie bezmózgowych i bezuczuciowych debili??? ? aaa wiec facet jak zdradza to z miłości do kochanki?

bo kobieta podchodzi do wszystkiego z uczuciami, wszystko u kobiet wiąże się ze sferą uczuć. mężczyźni, przynajmniej większość potrafi to oddzielić od reszty i dlatego częściej to oni zdradzają i nie robią sobie nic z tego

Gość sprawdzwiernosc.pl
Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoja żona Cie nie zdradza, skorzystaj z usług Testerów Wiernośći www.sprawdzwiernosc.pl

Gość no tak sami faceci piszą
zdradzać można nie tylko fizycznie chłopcy ale również psychicznie.

Nie Sami. Natomiast jak facet chwali się kolejną, zaliczoną dziurą to kobieta powinna splunąć przez lewe ramię i oddalić się szybkim krokiem, a nie słuchać go w nabożnym skupieniu. Znaczna część kobiet jest źle traktowana bo na to pozwala.

10:55 [zgłoś do usunięcia] iftar Nie Sami. Natomiast jak facet chwali się kolejną, zaliczoną dziurą to kobieta powinna splunąć przez lewe ramię i oddalić się szybkim krokiem, a nie słuchać go w nabożnym skupieniu. Znaczna część kobiet jest źle traktowana bo na to pozwala. Ja to wszystko wiem Iftar,tylko tyle razy słyszałam,na nawet czytałam jak inne kobiety potrafią wytłumaczyć sobie zdradę facetów. To wina kochanki,.bo biedaka zmusiła do seksu mimo iż wiedziała ze zajęty....więc zastanawiam się czy faceci mają rozumek,skoro tak łatwo nimi kierować. albo wina żony bo go zaniedbała biedaka itd itp

Nie Sami. To tylko i wyłacznie wina kobiet, które wytłumaczą sobie wszystko bo tego chcą i tego potrzebują.

'zastanawiam się czy faceci mają rozumek,skoro tak łatwo nimi kierować.' Kierować? Nikt nimi nie kieruje, to ich wybór. A na to, jak większość osób potrafi sobie durnie swoją lub czyjąś zdradę wytłumaczyć nic nie poradzisz.

Pewna moja znajoma wróciła po jakimś czasie do kochanka, który ją kiedyś tam obrzydliwie potraktował, a teraz znów pokochał. Pytam - rozwiedzie się??? - Nie ale wiesz...ja tego wcale nie potrzebuję. Nie mogę go ograniczać swoją miłością. Jasne :P "nie potrzebuję" :P Po prostu nie mogę tego wymagać bo znów mnie kopnie w 4 litery :P

11:04 [zgłoś do usunięcia] iftar Nie Sami. To tylko i wyłacznie wina kobiet, które wytłumaczą sobie wszystko bo tego chcą i tego potrzebują. wiesz,by dać komuś drugą szanse musimy to sobie jakoś wytłumaczyć.

11:06 [zgłoś do usunięcia] Sukienka 'zastanawiam się czy faceci mają rozumek,skoro tak łatwo nimi kierować.' Kierować? Nikt nimi nie kieruje, to ich wybór. A na to, jak większość osób potrafi sobie durnie swoją lub czyjąś zdradę wytłumaczyć nic nie poradzisz. Masz racje nie poradzę,ale mnie to irytuje. ;)

Tak wiem Sami... Wystarczy poczytać kultowe Gdy mąż ma dziecko z inna kobietą. One tam się mocno z tym kryły ale kiedyś któraś napisała wprost: łatwiej jest przerzucić winę na kochankę niż na obwiniać faceta, którego kocham. Pytanie - gdzie leży granica pomiedzy miłością, a układem toksycznym.

Dawanie drugiej szansy nie ma szansy :P powodzenia jeśli będzie opierać się na fałszywych przesłankach. To takie budowanie domku z kart albo zamków na piasku. Stało się źle. I albo uczciwie, rzetelnie i szczerze przeanalizujemy problem albo to, co dzieje sie potem bedzie kontynuacją tego złego.

Sami, nie tylko Ciebie to irytuje. Co do dania drugiej szansy, to trzeba być przede wszystkim szczerym wobec siebie. Czyli nie tłumaczyć zdradzającego jakimiś dyrdymałami tylko przyjąć do wiadomości, że zrobił to bo jest egoistą i tyle :) I wtedy zastanawiać się czy zasługuje na drugą szansę czy też nie.

Pytanie - gdzie leży granica pomiedzy miłością, a układem toksycznym. Miłość kochamy mimo wszystko,dajemy -bierzemy .Nie krzywdzimy świadomie partnera. Układ toksyczny? To związek który nam szkodzi ,wykańcza psychicznie.Brak zaufania partnerstwa,wierności ,więzi emocjonalnej .

Macie racje dziewczynki. Dajemy szansę gdy widzimy światełko w tunelu,gdy mimo wszystko jeszcze ufamy ,wiemy ze potrafimy wybaczyć zapomnieć u zbudować wszyskto od nowa a czasem tkwimy w układzie toksycznym ze strachu ....bo boimy się zmian. hmmmmmmmm dziwni są ludzie.

" zawsze szczery lans - 5/10 merytoryka - 1/11" Hehe jak widać zawsze szczery zajmuje sie merytorycznie dla niego śmietnikowymi tematami :) Jakżeż on sie wczuł w ten temat..... Czyzby ten pan fałszował ? Czy moze to próba podniesienia ego ? A wracając do tematu to krótki łańcuch, zamknąć w "budzie" i problemu nie ma. Proste.

I co ważne, to ma być druga szansa a nie piąta czy dziesiąta, jak to niektórzy mają w zwyczaju :) Jak drugi raz nawali to dawanie kolejnej szansy jest już głupotą. Niektórzy boją się zmian, niektórzy samotności jeszcze inni mimo, że coś ich niby uwiera tkwią w tym z wygody. Niestety.

11:27 [zgłoś do usunięcia] Looooser Kobietom trzeba dawać okazję, żeby o nas zabiegały i myślały, chciały zmieniaćjakieś drobne wady, mieć swoje życie. Trzeba być silnym meżczyzną i kochać swoją kobietę. Kobieta musi wiedzieć, że jesteś o nią zazdrosny (ale nie chorobliwie) i w razie czego zrobisz jej i kochasiowi jesień z d..y. Jak jest im za dobrze z potulnym misiem, to głupieją i z nudów szukają romansu. To moja zgromadzona przez lata wiedza na ten temat. myśl tak dalej a bedziesz wiecznym prawiczkiem. Jesli partner ma nas zdradzić to ,to zrobi,choć nie wiem jakbyś się starał/ła Związek partnerski to podstawa no i oczywiście miłość.

24.03.2010] 11:31 [zgłoś do usunięcia] Sukienka I co ważne, to ma być druga szansa a nie piąta czy dziesiąta, jak to niektórzy mają w zwyczaju Jak drugi raz nawali to dawanie kolejnej szansy jest już głupotą. Niektórzy boją się zmian, niektórzy samotności jeszcze inni mimo, że coś ich niby uwiera tkwią w tym z wygody. Niestety. Nie nazwałabym i nazywam tego głupotą,kto nie zetknął się z układem toksycznym nie ma pojęcia o czym pisze i mówi. Są różne powody dla których kobiety pozwalają się źle traktować....to temat trudny i skomplikowany.Zresztą każdy przypadek jest inny,ale łączy ich jedno STRACH :)

Nie demonizujmy. Strach to cos, co mozna zwalczyć. Natomiast znacznie prościej jest nie robić nic.