Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 powodów dla których kobiety zdradzają !!!!! Tylko TUTAJ !

Polecane posty

to czyli wręcz nalezy zdradzac juz bym wolał ja zdradzic niz byc zdredzonym obecie nie mozna ufac nikomu jedynie sobie krem, skonczyl ci sie pms?

Gość Mertoro
" na co przeznaczysz swoja wygrana? Może na puder dla tych kobiet, które miały pecha i przesoliły zupę . A przecież to tez z miłości..." Na prezerwatywy. Zadowolona?

Gość Mertoro
"Jest jakiś naukowy dowód na to, czy to też kolejny, kafeteryjny i nie tylko truizm???" Dowodów naukowych jest mnóstwo, tylko trudno zaakceptować oczywiste fakty.

cream a dlaczego nie można ufać ?? ja swojemu mężowi ufam najwyżej zawiedzie moje zaufanie

Przecież mi ufasz Cream wiec dlaczego miałbyś nie zaufać kobiecie którą kochasz? pleciesz 3/po 3

Gość no tak sami faceci piszą
zawsze szczery jesli po kradziezy ludzie zaczynaja pracowac spolecznie i naprawiaja to co narozrabiali to znaczy ze cementuje i porownanie jest wlasciwem mam wrażenie, że sam nie rozumiesz o czym piszesz i też współczuję moja opinia nie dotyczy twojej wypowiedzi ale większości na tym forum

no zobacz pójdzie laska na impreze bez swojego faceta wypije troche stanie sie automatycznie łatwiejsza i wtedy jak podejdzie jakis koles i ją zagada to jes sie spodoba i moze dojsc do zdrady :O oczywiscie po tym zajsciu by sie nie przyznała bo po co faceci robią tak samo więc nikomu sie nie powinno ufac

To ja poproszę o taki dowód. Bo pisać, że są to każdy potrafi :P

mam wrażenie, że sam nie rozumiesz o czym piszesz i też współczuję jesli ci to poprawi humor i oslodzi gorycz porazki to mysl w ten sposob moja opinia nie dotyczy twojej wypowiedzi ale większości na tym forum a jak brzmi wiekszosc opinii na tym forum?

Gość Mertoro
" no zobacz pójdzie laska na impreze bez swojego faceta wypije troche stanie sie automatycznie łatwiejsza i wtedy jak podejdzie jakis koles i ją zagada to jes sie spodoba i moze dojsc do zdrady oczywiscie po tym zajsciu by sie nie przyznała bo po co faceci robią tak samo więc nikomu sie nie powinno ufac " Sam zdrada wcale nas nie boli, tylko wiedza o niej. :)

Na prezerwatywy. Zadowolona? Jak wyslesz je do Afryki w ramach walki z HIV to może być.

Gość Mertoro
"To ja poproszę o taki dowód. Bo pisać, że są to każdy potrafi" Dowody mogę przedstawić wieczorem, teraz już spadam stąd - piękna pogoda za oknem. ;)

Gość Mertoro
"Jak wyslesz je do Afryki w ramach walki z HIV to może być." W Afryce nie chcą używać prezerwatyw zgodnie z ich przeznaczeniem. :)

Gość Mertoro
cream Tego nie sugeruję. Stwierdzam fakty, jeśli nie wiemy o zdradzie, to nas nie boli, z zaczyna boleć, gdy się dowiadujemy, nawet wtedy, gdy upłyneło bardzo dużo czasu między nimi. ;)

Gość wszyscy jestesmy z natury
poligamiczni

Sam zdrada wcale nas nie boli, tylko wiedza o niej. Pójdźmy dalej...osoba zdradzana sama sobie funduje ten ból wciskając nos tam, gdzie nie powinna.

ifar:D:D:D ale te, które dowiedziały się przypadkiem usprawiedliwimy??

Gość Mertoro
"Pójdźmy dalej...osoba zdradzana sama sobie funduje ten ból wciskając nos tam, gdzie nie powinna." Dociekliwość jest niewskazana. :)

no to mówie ze wręcz nalezy zdradzac przynajmniej z tego co tu piszecie na to wychodzi

12:59 [zgłoś do usunięcia] Mertoro "Pójdźmy dalej...osoba zdradzana sama sobie funduje ten ból wciskając nos tam, gdzie nie powinna." Dociekliwość jest niewskazana. przyznając sie do zdrady dajemy partnerowi wybór.Moze wybaczyć zostać lub odejść. Nie dość ze zdradzający egoista to jeszcze tchórzliwy

ZAWSZE SZCZERY - głupoty pleciesz, tak samo jak "no tak sami faceci piszą" i niejaki pan Mertoro. Co Wy wiecie o zdradzie ? Za duzo artykułow na onet.pl przeczytaliscie. Ja wam po wiem co to jest zdrada: Zdrada to jest największe kurestwo jakie mozna sobie wyobrazic. AMent.

" [zgłoś do usunięcia] wszyscy jestesmy z natury poligamiczn" Ale to żadne usprawiedliwienie, bo żyjemy w pewnym kręgu kulturowym, który zapewne nie bez przyczyny tak, a nie inaczej został ukształtowany przez kombinacje naszych umysłów, psychiki, przekonań, wyznawanych wartości itd. Gołym okiem widać, ze tylko monogamia może być gwarantem psychicznej równowago człowieka w normalnym związku. Nie mówię o wyjątkach, be to występują zawsze i niemal w każdej dziedzinie życia.