Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 powodów dla których kobiety zdradzają !!!!! Tylko TUTAJ !

Polecane posty

to nie zdrada cementuje, tylko zmiany, ktore moga zajsc w partnerach moga spowodowac, ze takie osoby juz wiecej nie ulegna pokusie swojego egoizmu i zaczna nadrabiac stracony czas czyli cementuje! czyli kradziez resocjalizuje?

Trzeba wyraźnie zaznaczyć, że zdrada dla faceta nie ma zazwyczaj podłoża emocjonalnego tak jak w przypadku kobiet. Mężczyzna może tylko uprawiać seks z inną, kochając jednocześnie swoją kobietę . startujesz w konkursie na truizm roku?

12:21 [zgłoś do usunięcia] ike sami wciąż nie rozumiem twojej logiki idealny nie oznacza idealny dla ogółu więc jeśli komuś się uda stworzyć związek na miarę swoich potrzeb i dla niego jest on idealny to jest on idealny więc teoretycznie związki idealne istnieją no ok,mam to samo na myśli

Wina zawsze po obu stronach, tylko czasem nie wiadomo po której stronie jest więcej winy.Zdrada to jest poddanie się bez walki, czyli niechęć próby naprawienia tego co się rozsypuje.

Gość
2. Taki typ latawicy :-D :-D :-D

no ok,mam to samo na myśli i wyraziłaś to słowami " nie ma związków idealnych" ??

12:20 [zgłoś do usunięcia] Mertoro Trzeba wyraźnie zaznaczyć, że zdrada dla faceta nie ma zazwyczaj podłoża emocjonalnego tak jak w przypadku kobiet. Mężczyzna może tylko uprawiać seks z inną, kochając jednocześnie swoją kobietę . potwierdziłeś to co napisałam pare godzin temu :)

Mertoro sorki ale to widzenie problemu na miarę kafeterii jest po prostu zabawne.

12:20 [zgłoś do usunięcia] Mertoro Trzeba wyraźnie zaznaczyć, że zdrada dla faceta nie ma zazwyczaj podłoża emocjonalnego tak jak w przypadku kobiet. Mężczyzna może tylko uprawiać seks z inną, kochając jednocześnie swoją kobietę . potwierdziłeś to co napisałam pare godzin temu :)

Gość Mertoro
"startujesz w konkursie na truizm roku?" O tak? Myślę, że mam szansę na wygraną:)

cholera jak można kochać i z premedytacją zdradzać ? wiedząc jak bardzo żonę taka zdrada by zabolała?? ja za taką miłość z góry dziękuję są i tacy co ponoć kochają i biją też z miłości........

Gość no tak sami faceci piszą
jeśli po zdradzie ludzie walczą o związek i naprawiają to co szwankuje tzn. że cementuje a porównanie nie jest właściwe.

a nie mogli naprawiać bez zdrady?? chyba mogli.......

jeśli po zdradzie ludzie walczą o związek i naprawiają to co szwankuje tzn. że cementuje a porównanie nie jest właściwe. jesli po kradziezy ludzie zaczynaja pracowac spolecznie i naprawiaja to co narozrabiali to znaczy ze cementuje i porownanie jest wlasciwe

Zastanawiam się nad tymkto jest autorem takiego truizmu...Facet, który na siłę szukał wytłumaczenia, czy kobieta, która na siłę szukała czegos by ułaskawić swojego mężczyznę.

Hhee Ike bo idealny to coś co działa bez zarzutów słuchając ludzi ''jestem w idealnym związku ,choć sie czasem kłocimy,i rozwala skarpety po pokoju.'' Czepiam się słowa''idealny'' niczego więcej.

Gość Mertoro
"potwierdziłeś to co napisałam pare godzin temu" Nie czytałem, co napisałaś przed kilkoma godzinami, ale to jest oczywisty fakt. Mężczyzna nie ma zakodowanej wierności w swej biologi, zatem monogamia jest dla niego czymś nienaturalnym.

na co przeznaczysz swoja wygrana? Może na puder dla tych kobiet, które miały pecha i przesoliły zupę. A przecież to tez z miłości...

Zastanawiam się nad tymkto jest autorem takiego truizmu autor truizmow jest zawsze ten sam i ty golabeczko powinnas to wiedziec :-)

wiem wiem samo posiadanie penisa jest powodem by zdradzać :)

wiem co znaczy idealny i nie bardzo rozumiem skąd nagle te skarpety i co one mają do rzeczy

ps. gołąbeczko nie przejmuj się ja też nie wiem kim ów autor jest;)

Gość Mertoro
"sorki ale to widzenie problemu na miarę kafeterii jest po prostu zabawne." Co Cię tak bawi? ;)

Gość no tak sami faceci piszą
jesli po kradziezy ludzie zaczynaja pracowac spolecznie i naprawiaja to co narozrabiali to znaczy ze cementuje i porownanie jest wlasciwe ale co cementuje? nie jestem zwolennikiem zdrady ale też nie uważam, że osobę która się jej dopuściła należy spalić na stosie

Mężczyzna nie ma zakodowanej wierności w swej biologi, zatem monogamia jest dla niego czymś nienaturalnym. Jest jakiś naukowy dowód na to, czy to też kolejny, kafeteryjny i nie tylko truizm???

ale co cementuje? nie rozumiesz swojego toku myslenia? no to wspolczuje nie jestem zwolennikiem zdrady ale też nie uważam, że osobę która się jej dopuściła należy spalić na stosie a gdzie napisalem, ze nalezy palic na stosie?

to czyli wręcz nalezy zdradzac juz bym wolał ja zdradzic niz byc zdredzonym obecie nie mozna ufac nikomu jedynie sobie :)