Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 powodów dla których kobiety zdradzają !!!!! Tylko TUTAJ !

Polecane posty

o masz niechcący zgodziłam się z pomarańczą iftar nikt tu nie pisał, że idealnego oczekuje

Gość Mertoro
Zdrada zawsze jest spowodowana kryzysem w związku ale nie zawsze musi kończyć się rozwodem.

Bardzo przepraszam, a co to znaczy związek idealny???

Gość Mertoro
"jezzzuuu a ile Ty masz lat , że oczekujesz od związku idealności???" Sugerujesz mój niedorozwój emocjonalny?

nie zdrada spowodowana jest popędem płciowym kryzysy można rozwiązać w inny sposób

A na kryzys w związku najlepsze są fryzjer i kolacja przy świecach. No i sexy bielizna. Ło matko...

iftar legenda głosi, że ponoć istnieją i takie:) wiesz na każdym polu życia idealne dopasowanie zero sprzeczek i kłótni ja osobiście ma żywo się nie spotkałam z takim ale może i tak bywa:D

nie ma związków idealnych Każdy buduje go w/g własnych potrzeb.

Mertoro wiek i dorzałość emocjonalna nie muszą iść w parze.

nie ma związków idealnych Każdy buduje go w/g własnych potrzeb. a co ma jedno do drugiego? bo nie bardzo rozumiem

Gość Mertoro
iftar Wiem o tym. Większość ludzi to dzieci niestety.

ike nie wiem co napisał nikt, natomiast ktoś dokładnie napisał, że "...ale jeśli związek jest super, tylko czegoś brakuje, a zdrada to daje, to jest to bardziej skomplikowane..." Usiłuję się dowiedzieć co to jest to coś, czego brakuje, a mimo tego związek jest super :P

hmmmm to znaczy ze związek np mojej koleżanki,wg mnie nie jest doskonały,ja w takim bym np nie chciała bym być. Dla niej to układ doskonały ,rozumieją się itd. Natomiast moja wizja związku,jest dla niej dziwaczna ;)

Ale w 90 % idą w parze. Pokaż mi dojrzałą emocjonalnie 19tke czy 18latka, oczywiscie wyjątki mnie nie interesują. W demokracji wygrywa ogół, a ogół w tym wypadku wypada słabo.

Gość Mertoro
"legenda głosi, że ponoć istnieją i takie wiesz na każdym polu życia idealne dopasowanie zero sprzeczek i kłótni ja osobiście ma żywo się nie spotkałam z takim ale może i tak bywa" Tylko w takim przypadku można mówić o miłości.

Pokaż mi dojrzałą emocjonalnie 19tke czy 18latka Mogę Ci pokazać całą masę niedojrzałych emocjonalnie 30stek, 40stek i 50tek.

Gość a ja jestem w idealnym
zwiazku od 4 lat. Klocimy sie czasem :-) Ale nigdy nie zdradzilibysmy, ani ja, ani on. Nie ten typ ludzi.. Zycze kazdemu znalezienia prawdziwego szczescia i zaprzestania szukania " nowych doznan"...

'ja osobiście ma żywo się nie spotkałam z takim' Bo to jest jak z Yeti, każdy o nim słyszał ale nikt go nie widział ;)

Gość no tak sami faceci piszą
Moim zdaniem osoba która zdradziła nie będzie tak emocjonalnie zaangazowana juz w zaden związek i jest duze prawdopodobienstwo ze pojdzie w tango po raz drugi, a na pewno będzie rozpatrywała takie mozliwosci z racji tego, iż strach związany ze zrobieniem kroku o nazwie : Zdrada, juz przeminał i jej juz w sumie obojętne. Prawdopodobieństwo nie oznacza pewności ewentualność zdrady rozpatrują prawie wszystkie kobiety co nie oznacza że wszystkie zdradzają zdrada może też scementować związek - wszystko zależy więc od podejścia

sami tobie odpowiem krótko ale to właśnie dla niej i jej partnera ma być idealny nie wiem co napisał nikt, natomiast ktoś dokładnie napisał, że "...ale jeśli związek jest super, tylko czegoś brakuje, a zdrada to daje, to jest to bardziej skomplikowane..." Usiłuję się dowiedzieć co to jest to coś, czego brakuje, a mimo tego związek jest super iftar dlatego napisałam, że off-topuję bo nie pisałam tego z kontekście ze zdradą a związek może być generalnie super ale na przykład partnerzy mogą mieć do czegoś inne podejście i nie jest już idealnie ale wciąż jest super bo nie jest to jakaś ważna sprawa rzucająca cień na związek

no tak sami faceci piszą ..." zdrada może też scementować związek " ciekaw w jaki sposób ":D

zdrada może też scementować związek - wszystko zależy więc od podejścia hahahahaha to nie zdrada cementuje, tylko zmiany, ktore moga zajsc w partnerach moga spowodowac, ze takie osoby juz wiecej nie ulegna pokusie swojego egoizmu i zaczna nadrabiac stracony czas

12:17 [zgłoś do usunięcia] *Sami* 12:14 [zgłoś do usunięcia] ike sami tobie odpowiem krótko ale to właśnie dla niej i jej partnera ma być idealny dlatego napisałam to co napisałam(każdy buduje go w/g własnych potrzeb) [zgłoś do usunięcia] *Sami* nie ma związków idealnych Każdy buduje go w/g własnych potrzeb.

troszkę się wysil i pomyśl

No to ja się podpisze pod postem ZSa i uciekam myć okno

to nie zdrada cementuje, tylko zmiany, ktore moga zajsc w partnerach moga spowodowac, ze takie osoby juz wiecej nie ulegna pokusie swojego egoizmu i zaczna nadrabiac stracony czas czyli cementuje!

Gość Mertoro
Trzeba wyraźnie zaznaczyć, że zdrada dla faceta nie ma zazwyczaj podłoża emocjonalnego tak jak w przypadku kobiet. Mężczyzna może tylko uprawiać seks z inną, kochając jednocześnie swoją kobietę.

sami wciąż nie rozumiem twojej logiki idealny nie oznacza idealny dla ogółu więc jeśli komuś się uda stworzyć związek na miarę swoich potrzeb i dla niego jest on idealny to jest on idealny więc teoretycznie związki idealne istnieją