Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 powodów dla których kobiety zdradzają !!!!! Tylko TUTAJ !

Polecane posty

Z płaszczyzny własnych doświadczeń mogę napisać, że strach jest tylko składową całości.

Gość no tak sami faceci piszą
istnieje ale do25 roku życia z niewielkimi wyjątkami

No tak....w obecnych czasach istnieje cream :D :P

Gość Mertoro
Kobieta zdradza, bo czuje się emocjonalnie niespełniona.

sprawiedliwy podział obowiązków i przywilejów oraz cierpliwość umiejętność kompromisu, wyrozumiałość umiejętność negocjacji, wybaczania ,wsparcie w trudnych chwilach wzajemny szacunek i akceptacja

Poza tym, kobiety co innego mówią, a czego innego chcą. " a jeszcze co innego robią :P trochę mnie gonia w robocie dzisiaj :O

Sami, jeżeli ktoś zdradzi, osoba zdradzona daje mu drugą szansę, on znowu to robi a zdradzona daje mu szanse numer 3, to dla mnie jest to głupota.

11:37 [zgłoś do usunięcia] iftar Nie demonizujmy. Strach to cos, co mozna zwalczyć. Natomiast znacznie prościej jest nie robić nic. ok,ok ale jedna strach zwalczy od razu i zacznie coś robić,innnej zajmie to wiecej czasu Potem musi sobie wybaczyć ze nic z tym nie robiła i godziła się na taki układ ;)

Gość Mertoro
" A zdrada ją emocjonalne spełni???" Tego nie wiem, ale tego szuka.

Mertoro szukanie spełnienia własnych emocji w zdradzie świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. Dojrzała osoba powie partnerowi - sorry, nie jest dobrze. Posprząta, poukłada i dopiero wtedy zwiąże się z kimś innym.

Gość Mertoro
"Sami, jeżeli ktoś zdradzi, osoba zdradzona daje mu drugą szansę, on znowu to robi a zdradzona daje mu szanse numer 3, to dla mnie jest to głupota." Gdy kobieta zdradza, to jest to głupota, lecz jeśli to mężczyzna zdradza, to kolejna szansa jest rozsądnym rozwiązaniem. :)

Pytanie : Jak zmieni się mentaloność i podejscie do życia w osobie, która sie takowej zdrady dopuściła. Bo wydaje mi sie ze taka osoba będzie miała troche juz wszystko w d*** i jej podejscie będzie się rażąco różnic od osoby wiernej. Moim zdaniem osoba która zdradziła nie będzie tak emocjonalnie zaangazowana juz w zaden związek i jest duze prawdopodobienstwo ze pojdzie w tango po raz drugi, a na pewno będzie rozpatrywała takie mozliwosci z racji tego, iż strach związany ze zrobieniem kroku o nazwie : Zdrada, juz przeminał i jej juz w sumie obojętne. Czy takiej osobie mozna pozniej ufac? moim zdaniem nie.

ja was nie rozumiem przeciez ok 75% ludzi ma na koncie zdrade więc zdrada to cos normalnego

11:49 [zgłoś do usunięcia] Mertoro "Sami, jeżeli ktoś zdradzi, osoba zdradzona daje mu drugą szansę, on znowu to robi a zdradzona daje mu szanse numer 3, to dla mnie jest to głupota." Gdy kobieta zdradza, to jest to głupota, lecz jeśli to mężczyzna zdradza, to kolejna szansa jest rozsądnym rozwiązaniem. cóż za głęboka myśl!

masz na myśli kobiety czy facetów?

pytanie do Macho

wydaje mi sie ze bez róznicy. Byc moze bardziej facetów, bo znam kilka przypadków, nie z autopsji...., zeby nie bylo.

Gość Mertoro
"szukanie spełnienia własnych emocji w zdradzie świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. Dojrzała osoba powie partnerowi - sorry, nie jest dobrze. Posprząta, poukłada i dopiero wtedy zwiąże się z kimś innym." Łatwo powiedzieć, ale jeśli związek jest super, tylko czegoś brakuje, a zdrada to daje, to jest to bardziej skomplikowane.

choć to zalezy od podejscia. Moj sąsiadł zwykł mówić: To nie mydlo, sie nie wymydli.

Gość Mertoro
"No właśnie w związku z nudnych "misiem" brak jej emocji, więc trzeba nawet na siłe jakieś emocje zapewnić" Mądry facet wie jak zabezpieczyć się przed "rogami".

Ostatnio spotkałam się z twierdzeniem, iz aktorzy dlatego tak często zdradzają bo prawdziwie wczuwają się w swoje role i nie mogą łatwo przejść do porządku dziennego nad tym, że osoba którą 10 minut temu tak bardzo kochali na planie filmu czy deskach teatru nie jest faktycznie ich ukochaną osobą. Uważam to za tekst roku.

hehehe Iftar dobre a szaraki zdradzają bo w dzieciństwie marzyli by być aktorami?> ;D

No właśnie... jak w związku, który jest super może czegoś brakować???

Gość Mertoro
"jak może być super skoro czegoś brakuje?" Super nie znaczy idealnie ;)

Mertoro jezzzuuu a ile Ty masz lat, że oczekujesz od związku idealności???

iftar nie myl super z - idealny:) związek super może mieć i swoje słabe strony to tak zupełnie off topowo