Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Gość darka1755
najpierw musi zechciec sie spotkac zeby nie zasnac, inaczej bylaby milosc internetowa a takiej to nie ma ( to urojenie) wiec radze ci zgadnij jej imie a spotka sie ja ci pomagam, wiec moze paulina? zgadza sie?

Gość darka1755
milky way jestes ela?

Gość kacper-24...
Darka :) Zadałaś pytanie którego nie chciałem usłyszeć :) Nie , nie jestem Kacper :) Moje imie to ..... składa się z pieciu liter :) Imię na piątkę :D Co do wieku ...... jeszcze nie mam 24 ale to niebawem nastąpi :)

Gość kacper-24...
Milky .... I co ???? Jeszcze raz mi powiedz że jesteś zakompleksiona szra myszka z fobią społeczną !!! Oszust okropny ! Tniesz teraz mi riposty że mi szczena opada. Tak się zachowuje mysz ? Pisałem Ci że jesteś ekstrawertykiem choć miałem małe wątpliwości ..... teraz już te wątpliwości się rozwiązały. A więc nadal nie spotkałem zodiakalnego lwa który jest cichutki , tzn .... ma taki temperament :) Teraz to ja sie boję z Tobą ślub brać bo jak tak dalej będziesz sie rozszczekiwać to będziesz miała mnie pod butem chyba 😭 Ja chcem rządzić :( Żona ma se siedzieć cichutko i obiadki mi przynosić :P Milky , Ewelina jesteś , coś czuje że zgadłem :)

Gość kacper-24...
"stary mi truje" Szanuj ojca swego bo mogłaś mieć gorszego :classic_cool: Oj mała mała .... ostra jazda będzie w wakacje :D

Gość darka1755
piotr? obiadki robic i siedziec cicho?? sredniowiecze minelo kolego, zreszta jak ona ci obiadki to ty jej duza pensje, cos za cos

Gość kacper-24...
darka :D Materialistko przebrzydła :(

Gość darka1755
a co ty myslisz, kazda kobieta to materialistka, w koncu z czegos trzeba zyc, brzydkie tez maja wymagania a co myslales, a obiad gotowac to nie materializm? jak jestes taki super filozof to jedz powietrze

Gość kacper-24...
Darka :) Nie denerwuj się kotek :)

I co ???? Jeszcze raz mi powiedz że jesteś zakompleksiona szra myszka z fobią społeczną !!! Oszust okropny ! - dobra wierz w co chcesz,to już nie mój problem Pisałem Ci że jesteś ekstrawertykiem choć miałem małe wątpliwości ..... teraz już te wątpliwości się rozwiązały. - nie jestem ekstrawertykiem,bo w realu jestem zamknięta w sobie i to sie liczy. A więc nadal nie spotkałem zodiakalnego lwa który jest cichutki , tzn .... ma taki temperament - ja uważam,że zaszła jakaś pomyłka i jestem rakiem.W końcu 3 dni wcześniej i bym nim była. Teraz to ja sie boję z Tobą ślub brać bo jak tak dalej będziesz sie rozszczekiwać to będziesz miała mnie pod butem chyba- i tak z nikim ślubu nie wezme,więc nie masz sie czego bać;] Ja chcem rządzić - mną sięnie da rządzić :P jestem buntownicza i wolna Żona ma se siedzieć cichutko i obiadki mi przynosić - no taa,jeszcze czego!I Ty sie uważasz za idealnego faceta?? Milky , Ewelina jesteś , coś czuje że zgadłem - no to Cie musze rozczarować ;] Poza tym Ewelina to całkiem niezłe imie,a moje jest naprawde brzydkie! Szanuj ojca swego bo mogłaś mieć gorszego - mała na to szansa ;/ kogoś kto mnie nie szanuje ja też nie zamierzam

Tak się zachowuje mysz ? - tak a propos,to zdziwiłbyś się,jak się zachowująmyszy z Twojej klasy poza szkołą.To bycie myszą to takie pozory,każda z nas jest rozumnym inteligentnym człowiekiem

Gość kacper-24...
milky --- jesteś ekstrawertykiem ! A właściwie będziesz :) Poczekaj kilka lat :) "I tak z nikim ślubui nie wezme" - ja już mam pierścionek. Był bardzo drogi. Lepiej mnie nie wkurzaj ! :P "mna sie nie da rządzić" - jak się we mnie zakochasz to zgłupiejesz , zrobisz dla mnie wszystko :) "Ty się uważasz za idealnego faceta ? " - a czy ja kiedykolwiek coś takiego napisałem ? "poza tym nie umiem gotować" - abyś umiała sprzątać , ugotuje mi teściowa :P "zdziwiłbym się jak się zachowuja myszy z twojej klasy poza szkołą" - sugerujesz mi cos o sobie ?

Gość darka1755
mazsz na imie marysia? albo zosia?

Gość kacper-24...
darka --- aleś się uparła :D Zgaduj zgadula hihihi , ale przynajmniej pocieszna jesteś :)

Gość kacper-24...
dzióbek .... to wyjdź za mnie :P

Gość kacper-24...
Milky ... taki pytanko mam : "JEZUS w słynnych słowach do dorosłych: - "Dopóki nie staniecie się jak dzieci, nikt z Was nie wejdzie do NIEBA..."" Napisałaś że wierzysz w Jezusa , w to że się narodził. Skoro wierzysz w istnienie Jezusa to może i w niebo ? :)

hej :) jesteś ekstrawertykiem ! A właściwie będziesz - a co sie tak przy tym uparłeś?? To introwertyczka jest zła?? Lepiej mnie nie wkurzaj ! - a nie lepiej znaleźć sobie żone,która Cie nie będzie wkurzać?? :D jak się we mnie zakochasz to zgłupiejesz , zrobisz dla mnie wszystko - jesteś zbyt pewny siebie abyś umiała sprzątać , ugotuje mi teściowa- ale sie zgodny zrobiłeś,no prosze :) nooo tylko wtedy sie w niej zakochasz ( mama jest piękna i przepysznie gotuje) sugerujesz mi cos o sobie ? - raczej o nich.Tak trudno w to uwierzyć?? W szkole albo jest sie zgrywusem na przebojowego albo nie umie się odnaleźć mazsz na imie marysia? albo zosia? - nie.Zosia to ładne imie :P dzióbek .... to wyjdź za mnie -zamierzasz zostać bigamistą?? ilu osobom sie jeszcze oświadczysz?? pisałam już wcześniej,co myśle o katolickim niebie.Ale jeśli chodzi o to,jak ja to niebo interpretuje,to dla mnie można mieć piekło lub niebo na ziemi,no i jak sie umrze,to na jakiś czas dusza odpoczywa w dewakanie do znudzenia a potem znowu inkarnuje :P (Nie chce mi sie tłumaczyć co to dewakan,poczytaj sobie o tym jak chcesz)

Gość darka1755
wlasnie odswiadczasz sie kazdej to swiadczy o zbyt malej pewnosci siebie- w sensie wystarczy ci byle jaka byle cie chciala co do Jezusa to kazdy wie ze taka postac istniała jako postac historyczna, co do religii dto drogi kacperku milky way duzo madrzej mysli niz ty choc dzieli was 7 lat roznicy, probujesz na sile wcisnac jej ze wierzy w to co ty a sam nie masz pojecia o jej wierze radze ci szukaj milosci w realu bo co z tego ze ktos ci tu napisze ze chcialaby takiego chlopaka skoro na zywo mozesz okazac sie niewypałem i jeszcze jedna rzecz mnie wkurza w tobie- jestes dobry bo tak kaze ci religia, czyli gdyby ktos nie obiecal ci nieba po smierci za dobroc to oszukiwalbys i klamal? super, dla mnie liczy sie dobro wynikajace z wnetrza a nie ze strachu przed pieklem

Gość kacper-24...
Milky --- " Ilu osobom sie oświadczysz jeszcze ? " - Ty myslisz że z tym pierścionkiem to było na poważnie ? Darka --- "właśnie owiadczasz sie każdej to znaczy ......... " - Odróżniaj żart od prawdy :) "radzę ci szukać miłości w realu" --- Sa osoby które poznają się na czatach , są osoby które poznają się na dyskotekach , są osoby które poznają się dzięki osobie tzreciej .... To nie ma znaczenia. Nie martw sie , przez internet miłości nie wyznaję :D "co z tego że któras Ci napisze że chciałaby miec takiego chłopaka skoro na zywo możesz okazać się nie wypałem" --- Pisząc ten temat chciałem poznać zdanie ludzi którzy mnie nie znają , dzięki temu bedzie ono w miare prawdziwe. Przeciez nie założyłem tematu : Szukam dziewczyny , jestem z Wawy , napisz do mnie " lub "Spotkam się z Toba w celu przyjaźni lub miłości" itp ... Nie jestem desperatem , skoro tyle czasu nie miałem dziewczyny to moge poczekać jeszcze parę lat :D Nie będę też udawał greka i robił z siebie niedostępnego gbura bo miłość jest potrzebna. Narazie jeszcze młodo sie czuję , taki dzieciak we mnie ale uważam że dorosłem do tego żeby stworzyć związek :) "Jesteś dobry bo tak religia Ci każe ...." Gdybym wszystko wnikliwie przeczytała ( podobno przeczytałaś ) to wiedziałabyś że religia nie jest dla mnie czymś świętym ! Pisałem wielokrotnie że kieruje się w 99% rozumem , swoim mysleniem. Religia pomaga mi o tyle że wiele jest w Niej dobrego. Ale są też rzeczy które dla mnie są chore. Choćby masturbacja. Co w Niej złego ? Dla mnie nic bo to potrzeba fizjologiczna , tak jak jedzenie , picie , sen. Czy ja kogoś krzywdze w ten sposób ? Gdybym spróbował sie nie masturbować to chyba bym ześwirował. Zbyt duzo we mnie dzikości , zbyt duży poziom testosteronu żeby było mnie stać odpuścić choć jeden dzień. Kiedyś spróbowałem , wytrzymałem tydzień. Ale gdziekolwiek poszedłem i zobaczyłem choc odrobine cyca albo ładne nogi u jakiejś ślicznotki spacerującej po chodniku to miałem wrażenie że idę okrakiem bo ten narząd w wyniku podniecenia wydłuża się i trudno jest iść normalnie :D Z jednej strony jesteś kobieta a kobiety nie mają takiego zapotrzebowania na seks a z drugiej strony nie wiesz co zdrowe odżywianie i uprawianie sportu robi z organizmem :) "dla mnie liczy się dobro wynikające z wnętrza" - dla mnie też :) Cieszy mnie to gdy moge komuś pomóc , uszczęśliwić kogoś , sprawić aby smutek przemienić mu w radość. Pisałem o tym i podkreślałem to wiele razy. A więc chyba guzik prawda z tym śledzeniem tego tematu jak telenoweli :D

w sensie wystarczy ci byle jaka byle cie chciala - no nie wiem,bo ja go nie chce a mnie też chciał :D :classic_cool: probujesz na sile wcisnac jej ze wierzy w to co ty - tak sie nie da bo ja katolicyzm odrzucam całkowicie,zbuntowałam sie rodzicom i nie przyjełam bierzmowania,a nie spowiadałam sie z 3 lata albo i więcej :P Ty myslisz że z tym pierścionkiem to było na poważnie ? - szkoda,że nie,bo to by akurat fajne było -takie romantyczne :)

Gość kacper-24...
milky "szkoda że nie bo to to takie fajne by było ,takie romantyczne " Romantycznie to jest jak się mężczyzna oświadcza kobiecie. Teraz to Ty dzieciak jesteś mała :P

no oświadczyny to wiadomo,że są zazwyczaj romantyczne :D nie chodziło o to,że jest drogi czy tam cuś,tylko,że taki dodatek do czekania na tą jedyną,a Ty na nią czekasz. Mój brat ma już pierścionek od dawna :classic_cool: tylko,że to dlatego,że go znalazł kiedyś

Gość kacper-24...
Znalazł czyjś pierścionek i sobie go trzyma ? :D Co za kolo :D Ja sobie nie wyobrażam żebym miał zakładać na palec pierścionek dwóm dziewczynom lub więcej :( Za tym drugim razem nie wiedziałbym tak naprawdę czy to ma sens. Sa rzeczy które się robi codziennie , są rzeczy które się robi co jakiś czas , są tez rzeczy które dobrze jest zrobić tylko raz w zyciu. Warto raz chodzić do każdej klasy :D , warto raz się ożenić. Idę sobie już , będziesz tęsknić ? :P

Warto raz chodzić do każdej klasy - weź mnie nie strasz :D będe tęsknić bo fajnie sie z Tobą pisze :P no trzyma ten pierścionek,znalazł go jak był mały i nie było komu oddać,bo to na wczasach było.

Gość kacper-24...
Ty się nie musisz bać , piątkowa uczennica jesteś :) Teraz już naprawdę idę :P