Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Gość kacper-24...
darka , spotkaj się ze mną to mnie zobaczysz :)

Gość kacper-24...
odmówisz ? :D

a to introwertyczka nie może być szalona?? Szczerze to odpowiada mi mój flegmatyczny charakter :P aha,i przestańcie z tymi miłosnymi spotkaniami bo sie obraże i sobie pójde

Gość kacper-24...
boshe , jesooo , o maj gat , cz , bujaj się itd. To fakt dokuczaczu :)

Gość darka1755
boshe weszlo mi juz w krew, nie jestes gowniara neostrady, ale te randki z neta tak mi sie kojarza, mam 23 lata dziewwczyno! a co do spotkania to do wawy mam za daleko bo jestem ze slaska no i jestem brzydula a ta milky way ładna ponoc, wiec milky way przedstaw sie chociaz, sledzilam wasz topik jak telenowele, nie konczcie pliss

ale te randki z neta tak mi sie kojarza, mam 23 lata dziewwczyno! - ale ja nie chce żadnej randki :O

Gość darka1755
moze ja zgadne, magda?

Gość darka1755
to daj jakas wskazowke czy znane czy nie, moze asia?agnieszka?

Gość kacper-24...
milky ..... Pamietasz jak pisałaś że się nie obrażasz bo jesteś miła ? :D No więc bez fochów mi , nie jesteś dzieciaczkiem już :) I nigdzie mi stąd nie pójdziesz , wiesz że w następnym wcieleniu bedziesz psem a ja lwem więc powinnaś sie mnie bać :) A skoro bac to i słuchać :) Czemu o miłości nie chcesz pogadać ? :D Przecież tak sie kochamy :D Co tu kryć ? :D Oj chyba nie jesteś intro , typowym ekstra też może nie ale uwierz mi że za parę lat sie wyrobisz i już bedziesz ekstrawertykiem. Flegmatyk .... buahahahahhahahaaha :D To już lepiej było napisac choleryk :D A tak swoją drogą to znałaś znaczenie tych słów czy sobie w wikipedii sprawdziłaś ? :D No powiedz ale tak szczerze :D Ja się typów osobowości w technikum na przedsiębiorczości nauczyłem :) I miałem 18 lat wtedy chyba.

Gość darka1755
kacper ona chyba cie nie kocha! pomoge ci uknuc intryge zeby cie pokochala jak na telenowele przystalo

. Pamietasz jak pisałaś że się nie obrażasz bo jesteś miła ? -nie obrażam sie za pierdoły ;p nie no,źle zrozumiałeś o miłości pogadać możemy ale tylko tyle :P Przecież tak sie kochamy Co tu kryć ? -taaa :D To już lepiej było napisac choleryk - buhaHAHAAHA,a to Ci dopiero....no niee,ja sie nigdy na serio nie złoszcze,a na słowo choleryk cholera mnie bierze A tak swoją drogą to znałaś znaczenie tych słów czy sobie w wikipedii sprawdziłaś ? No powiedz ale tak szczerze - weź mnie nie dobijaj :O no chyba każdy zna?? Ja się typów osobowości w technikum na przedsiębiorczości nauczyłem I miałem 18 lat wtedy chyba. - no to cienki jesteś :P

Gość kacper-24...
Darka , naprawdę czytałaś cały topik ? :) Jeśli tak to dziekuję :) Napisz ale tak szczerze co myślisz o mnie ? Masz 23 lata , to taki wiek w sam raz dla mnie , na takie dziewczyny chyba jestem skazany ... więc twoje zdanie jest dla mnie ważne :) Wydaje mi się że jesteś pospolitą dziewczyną , myslisz tak jak ogół więc warto żebym wiedział co myśli o mnie 90% kobiet :) Aha ... nie bój sie , topik bedzie istniał , ja nie kończę szybko :D

Gość darka1755
mmilky way jak masz na imie? trafilam?

mało tego nawet robiłam profesjonalny test osobowościowy..ii jestem flegmatyk a rok temu byłam jeszcze melancholik,bo byłam pesymistką a teraz jestem optymistką :)

darka nie trafiłaś Napisz ale tak szczerze co myślisz o mnie ? Masz 23 lata , to taki wiek w sam raz dla mnie , na takie dziewczyny chyba jestem skazany ... więc twoje zdanie jest dla mnie ważne - ejjj,bo będe zazdrosna 😡 :classic_cool: chociaż nigdy nie bywam zazdrosna no ale :classic_cool:

pomoge ci uknuc intryge zeby cie pokochala jak na telenowele przystalo -mnie nie zmanipulujecie :classic_cool:

więc powinnaś sie mnie bać - taaa,strrrraaszny jesteś,no nie moge,nie zasne w nocy ze strachu :D

Gość kacper-24...
Darka , no pomóż uknuc coś :) Ale to by trzeba było na gg może , bo ta mała to taki szpieg jest i przeczyta :D Wścibskie to babsko jest ... sama widzisz :D Chociaż nie .... Tobie to ja nie ufam :( Później jak Ty też sie we mnie zakochasz to drugi spisek zrobisz aby mnie zdobyć 😭. Sierściuch przebrzydły :( W tym słowie Brzydula było twoje imię ? Ula fajnie by brzmiało :D

Gość darka1755
czytalam, nie jestem pospolita dziewczyna ale potrafie pospolicie myslec, w sensie ze potrafie obiektywnie na ciebie spojrzec, wiec mysle ze jestes normalny ale wiekszosc dziewczyn nie jest dla ciebie, to zalezy od wielu innych cech rowniez np. poczucie humoru czy chocby wyglad, wiekszosc dziewczyn jednak by sie wystraszyla chyba, potrzebujesz takiej spokojnej najlepiej dziewicy, i nie podoba mi sie religijnosc zwlaszcza ze niby przestrzegasz a jednak nie przestrzegasz, wybierasz sobie cos, wiara to nie szwedzki stół, sama wierze w reinkarnacje podobnie jak kolezanka ale jestem otwarta na inne myslenie ale katolicyzm jest naprawde słaba religia w sensie duzo niedopatrzen, i jeszcze to myslenie ze milosc tylko raz- a jak ukochana umrze? a poza tym kazda milosc jest pierwsza! nigdy nie wiesz ktora jest prawdziwa, milosc to nie matematyka ze raz i koniec

Wścibskie to babsko jest ... sama widzisz - jesteście skreśleni już...nienawidze plotkarzy i intrygantów ;] ide stąd

Gość darka1755
fakt jak sie zakocham to zrobie spisek ale ja sie tak łatwo nie zakochuje, ula to nie moje imie- gdybym byla ula i pisala brzydula to byloby jak w tym serialu, mam na imie agnieszka a teraz twoja kolej milkly way i czy kacper ma na imie kacper

Gość darka1755
milky way przeciez to sa żarty

Gość kacper-24...
milky ... strasznie mi dokuczasz sprzeciwo :( To to ja wiem że będziesz zazdrosna .... każda by była :) Nie że sie chwalę ale taki chłopak to ... uhuhu ... raz na sto lat sie urodzi. Dotarło to do Ciebie milky ? !!!! No dalej ..... bierz mnie piesku , no bierz :D "chociaż nigdy nie bywam zazdrosna no ale ............ czemu nie dokończyłaś zdania ? :) Zmanipulujemy ! Ja Cie w sobie rozkocham i uspie twoją czujność , a darka ... Ona już wie co ma robić :) Ona dobrze wie :) Nie zaśniesz w nocy bo będziesz o mnie myśleć :) Witam w klubie , ja już od soboty przez Ciebie nie spię :)