Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Gość kacper-24...
uhum , jasne. No to chyba śmierdzący leń jesteś bo mając taki łep to ty powinnaś gardzić piątkami , na szóstki liczyć :P Z czego możesz nie zdać ? Chcesz , to dam Ci korki :P Tylko musisz się ze mna spotkać bo inaczej to nie dam :P Sierściuch okropny :D

jejku troche mnie irytujesz...na siłe zaprzeczasz temu jaka jestem :P a ja wiem to lepiej.Do matematyki,fizyki i chemii nie mam absolutnie żadnej inteligencji,męcze sie z tymi przedmiotami od zawsze.Dodać do tego moje ostatnie załamanie psychiczne i niechęć do jakiejkolwiek szkoły i nauki to wychodzi cały semestr zawalony.W gimnazjum miałam 4,0 tylko w podstawówce miałam piątki i szóstki :P Ale zmieńmy temat bo nie znoszę gadać o szkole ;/ Zdam czy nie,wisi mi to.

Gość kacper-24...
ooo .... matma :) Matematyka to królowa nauk :) Super przedmiot , piątkę na maturze miałem :P Ale już nie wiele z tego wszystkiego pamiętam więc nie wiem czy bym pomógł :P Idę na kolację , zjem sobie serek wiejski i koreczki ( te takie pyszne śledziki ) Mniam :D Czemu miałaś załamanie psychiczne ? Opowiedz mi proszę :)

Gość kacper-24...
dokuczacz , czemu Cie nie ma ? 😭 Tęsknię :P

Super przedmiot - taa,pewnie :( Opowiedz mi proszę - to ma związek z moją nieśmiałoscią i strachem przed szkołą,a także ojcem i moim buntem. Ale czy nie możemy porozmawiaćo czymś przyjemnym?? Naprawde,wybacz,ale w tej chwili nie chce sie dobijać złymi wspomnieniami i myślą o szkole :(

a słuchaj moge spróbować zgadnąć Twoje imie?? skoro kacper niee...to czemu taki nick?? lubisz to imie??

zaczernij się:P chyba,że masz jakiś nickełe tylko na tym topikełe sie ukrywasz :classic_cool:

Gość kacper-24...
Jasne że super przedmiot bo bardzo przydatny :) Ok , nie męczę Cię smutnymi pytaniami :D No zgaduj sobie :) Kacper dlatego że wolałem na wszelki wypadek nie mówić swojego prawdziwego. Nie wiele ludzi myśli tak jak ja .... może by mnie ktos jeszcze roszyfrował albo cuś :D Lubię to imię także :) Kacper ,chciałbym takie mieć :) Na forum jestem od kilku dni :) Trafiłem tu przypadkiem :D Czasem warto na kogoś poczekać , wtedy można sobie uzmysłowić że kogos sie lubi :) 'Nie ma co robić" - zawsze jest co robić , trzeba tylko pomysleć kotek :) Jeśli masz konto na kurniku to możemy pograć w coś :) A jak nie to wymyślimy coś innego :) A czym sie interesujesz powiedz :)

dobrze,że jednak jesteś :) no wiem,że zawsze jest co robić ale nie zawsze,jak ma sie zły humorek a w tym przypadku też nie było nikogo na topiku to sobie chciałam pójść A interesuje sie wszystkim po trochu :P Ale szczególnie właśnie duchowością,religiami,różnymi niewyjaśnionymi zjawiskami,OOBE,kosmitami,kosmosem,psychologią,no i uwielbiam czytać książki,oglądać filmy i słuchać muzyki :) A imie zgaduje...........Adam?? Ty też moje dalej zgaduj,zobaczymy kto pierwszy trafi :p

nie mam konta na kurniku ;P a warto założyć?? mogę,tylko dzisiaj już mi sie nie chce :P

Gość darka1755
jestem jestem ale nie non stop, dopiero teraz wpadlam, niestety nie mam czasu non stop tu siedziec, masz na imie jadzia?

Gość kacper-24...
Ale mi się słońce rozpisałaś :D Lubisz czytać książki ....... jaka jest twoja ulubiona ? :) Podaj kilka tytułów :) Ja planuję sobie kupić dwie ksiązki Anny Ciesielskiej "Filozofia zdrowia" i "Filozofia życia". Nie ma w zadnej księgarni u mnie 😭 Adam .... Adam ma pięć liter ? :D Strzelamy po 3 naraz ok ? :) - Krysia - Basia - Dorota Czy warto założyć konto na kurniku ...... Gdy założyłem a było to ponad 2 lata temu pomyślałem że nic specjalnego. Gry takie nie szczególne ale w takiego chińczyka , literaki , w gry karciane , kalambury można pograć :) Fajnie że można sobie wybierać różnych przeciwników , jest czat aby sobie z nimi pogadać. Poznałem kilka fajnych osób :) Gram prawie codziennie i tak mi jeszcze długo zostanie chyba :D Konto zakłada się w kilkanaście sekund. Wpisujesz nick i 2 razy hasło i e-mail. Nie musisz się logowac na poczcie aby aktywować :) Pozytywne myslenie ........ to podstawa :) Trzeba sie cieszyć z tego co się ma :) Darka, na początku Jej nie polubiłem ale w sumie fajna dziewczyna z Niej , mogłaby przyjść :) Oj ja to całkiem nie umiem rysować :D Na początku rysowałem ludzi bez rąk :D Długo mi czasu zajęło abym zaczął ręce dorysowywać :D Nie zaproponuję Jej żeby za mnie wyszła dopuki Ty nie dasz mi kosza :P

Gość darka1755
oj czy ja wiem czy ze swieca ja tam bym nie chciala czekac z seksem do slubu , bez przesady, a milosc nie jest jedna bo jak raz czlowiek mysli ze sie zakochal pozniej cos ta osoba robi lub cos sie dzieje i nie jestescie razem i stwierdzasz ze to nie bylo to i co sam do konca zycia?nigdy nie wiesz ktora milosc jest prawdziwa a kazda jest pierwsza

Gość darka1755
kacper czemu mnie nie polubiles na poczatku?

a gdzie napisałeś,że na 5 liter bo przeoczyłam?? no to..Piotr?? kurde no i zgadłeś moje imie :( to drugie na B. Brzydkie strasznie :(:( Nie zaproponuję Jej żeby za mnie wyszła dopuki Ty nie dasz mi kosza-wow,czuję się wyróżniona :) chociaż chyba dałam Ci kosza :P

hmmm..Marek,Kamil?? ksiązek mam wiele ulubionych :) a najbardziej lubie kryminalne i fantastyczne,science fiction

Gość darka1755
Baska hehe to nienajgorzej, myslalam ze jestes jadzia albo Wladzia czy cos, mam kolezanki basie bardzo fajne sa, ale mi osobiscie tez to imie niezbyt sie podoba ale znow bez przesady zeby mowic ze strasznie brzydkie

ale jak słysze barbara to mnie coś trafia 😡 i te stare baby grube tak sie nazywają (tak mi sie kojarzy,tak samo jak jadzia właściwie)

Gość dawna znajoma 0602
Zgadujecie imię ? Obstawiam Jacek ;p

Gość dawna znajoma 0602
A w kurnika grałam trochę swego czasu, w kalambury i remika :)

Gość kacper-24...
darka --- Kłamczucho przebrzydła Ty ! Widać że nie czytałaś tego topiku :( Czy ja pisałem że czekam z seksem do ślubu ???? ahhh .... udusić Cię to za mało. Pisałem że jestem tego przeciwnikiem:) Cofnij się wstecz , znajdziesz te słowa gdzieś :) "Raz się zakochasz , później sie rozwiedziesz i co ? sam do końca życia ?" - właśnie dlatego najpierw chcę się zaprzyjaźnić z dziewczyną , dobrze ją poznać a gdy stwierdzę że to jest to ... to rzucam się na Nią :D To też było dokładnie opisywane kłamczuszku :) Pisałem o tym sporo , o tej przyjaźni która później przeistoczyłaby się w coś więcej. Obawiam się że zaraz zaczniesz pytać o to jak to jest z tą przyjaźnią itp :( A ja się tyle wtedy rozpisałem :( "nigdy nie iwesz która miłość jest prawdziwa" --- miłość jest tylko jedna , reszta to zauroczenie :) Najbardziej denerwuje mnie jedna rzecz. Oto przykład : Poznają się pewna dziewczyna i pewien chłopak. Odrazu wizualnie wpadają sobie w oko. I teraz tak : chłopak stara się pokazać dziewczynie z jak najlepszej strony maskując celowo swoje wady , dziewczyna robi to samo. Skupiają się obydwoje na tym aby jak najlepiej wypaść. Ładnie się odwalają , są dla siebie milutcy itp... Wszystko to powoduje że zaczynają cos do siebie czuć ... trudno żeby było inaczej skoro oboje podobaja się sobie wizualnie a ponadto nadają na tych samych falach i myślą o sobie nawzajem że poznali wyjątkowego człowieka bo wreszcie ktoś ich szanuje. Mija tydzień , góra miesiąc a Oni już są ze sobą razem ! :D Mija kolejny tydzień , góra miesiąc a Oni idą do łózka. Wszystko pieknie , ładnie aż po dłuższym czasie , załóżmy mija 4-6 miesięcy i nagle chłopak staje sie obojetny , podrywa inne , dziewczyna staje się mniej czuła , woli swoje koleżanki niż jego itp... Wtedy chłopak mówi że się zawiódł na dziewczynie , dziewczyna mówi to samo że myslała że jest inny. Hahaha :D:D I to jest właśnie to ..... nikt z nas nie potrafi trzeźwo myśleć. Zobaczy laska faceta , wpadnie jej w oko i odrazu nic o nim nie wiedząc robi do Niego maślane oczka. Przecież mogłaby podejść , pogadać , poznać. Później się zaprzyjaźnić czyli ... spotykać się ale tak aby miło spędzać czas tak jak z koleżankami a nie w celu pójścia do łózka. Poznałaby lepiej i dopiero wtedy wieszać mu się na szyi :P Najlepiej jest gdyby zagadała do Niego w taki sposób żeby pokazała Mu że ma do Niego szacunek i uważa go za ciacho ale jednocześnie niech da do zrozumienia że nie jest szybka i łatwa , że najbardziej liczy sie dla Niej charakter. To nie jest wcale trudne :) Darka , nie polubiłem Cie na początku .... powinnaś się domysleć :) Twoje dwa pierwsze wpisy to taki cios poniżej pasa. No może przesadzam ale takie lekceważące to było. Przypomnij sobie to :)