Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Bechemootku widziałam Twój nabytek kwiatowy i muszę przyznać że sama bym się skusiła:D wyglądają te surfinie bardzo pięknie i pewnie jeszcze jakiś czas oczy nacieszą swoim widokiem.

:-D, cieszę się, że jednak ktoś się pojawił! Tokino! witaj!. Super, że jedziesz do Szczawnicy. bardzo byłam w zeszłym roku zadowolona :-)

Ja chyba też jeszcze nie pogratulowałam Personalnej, więc nadrabiam zaległość :-). Cieszą nas osiągnięcia naszych dzieci:-)!

Wiem Bechemootku że tam jest zawsze pięknie ale najpiękniej teraz właśnie kiedy drzewa nabierają cudownych kolorów a poza tym nie jest już tak gorąco, szlaki nie zatłoczone i wszędzie cisza i spokój a widoki przecudne.

Powiedz Bechemootku czy nadal pijesz kwas buraczany i czy daje on jakieś pozytywne efekty ?

to się cieszę że pijesz , jesteś wytrwała i że pomaga. Ja zaczęłam pić ocet winny ale nie wiem czy to ma sens:O na razie jestem na początku drogi. Włączyłam tv , jednym okiem będę kukać :D

hehehe , czyli ja zostałam sama :( czyli też powinnam zająć się oglądaniem, dobra idę sobie i skupię się na tańcu :D

Hej🖐️ Dzień bardzo szybko mi zleciał :( dziś była piękna słoneczna pogoda :) i oby tak długooooooooo jeszcze ;) Wesołku wiem co przeżywasz :( chciała byś pomóc córci a nie nie możesz:( mocno Cię przytulam mmmmmm❤️ i życzę oby jak najszybciej wróciła do zdrówka 👄❤️ Personalna gratuluję synowi masz super zdolnego syna - no ale wiadomo po kimś to ma ;) 👄 Tokina życzę miłego wypoczynku w górach, pogody i wytrwałości w pokonywaniu szlaków 👄 Banderasku hop, hop !!!!!!!!!🖐️ A co do cytologii to mój lekarz też powiedział, że się nie robi jak niema już szyjki :( a jak naprawdę prawda jest to nawet i lekarze czasami nie mają pojęcia jeden mówi tak a drugi, że nie ;) I KTÓREGO tu słuchać :P:) No lecę na kolacyjkę :) i coski pooglądać w telewizji ;) Pozdrawiam i życzę przyjemnych snów👄

no i po pierwszym tańcu przerwa :D ciekawa byłam tego nowego jury i pewnie daje się odczuć różnicę,ale pewnie o to chodziło, o świeższe spojrzenie. Występ grupy na początku był rewelacyjny:D

Pszczółko, dziękuję ,mam nadzieję że będzie super, jeszcze nigdy nie była z dziećmi ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Smacznej kolacyjki życzę 👄

Nie leży mi Józefowicz ale może dlatego, ze za nim nie przepadam. W pierwszym odcinku zrobił na mnie bardzo złe wrażenie. Może się poprawi ;-)

Witam i ja jestem padnięta włóczyłam się po gorach dało w kość ale warto było za chwilkę coś ugotuję.:) pozdrawiam i udanego tygodnia życzę

Bechemootku, myślę że Janusz patrzy swoim okiem fachowca i trochę tu chce pokazać co dla niego jest ważne, może po kilku programach zrozumie że to tylko taka zabawa a nie występy profesjonalistów. Kosmitko jak fajnie że nie siedziałaś w domu w tak cudną pogodę , miałaś z kim chodzić po górach i wypoczywałaś pracując nóżkami 👄 czekam na fotki :D

Terterek Ja ten stres jesienny rozumiem,mam tak samo tak bardzo mi żal mijającego lata:(.I cały czas się zastanawiam dlaczego zawsze moja tak szybko,a jesień i zima wleką się niemiłosiernie:(😭.A jak chodzi o moją córkę to jeszcze nie stres szkolny nauka dopiero w październiku się zaczyna. Tokina Oj jak się cieszę że będziesz w Szczawnicy i jak Ci zazdroszczę,normalnie choćby dziś mogłabym tam pojechać,tak tam cudnie. Pszczółko Ostatnio mnie dopieszczasz,jakie to miłe👄👄 Bechemootku Ja także nie lubię Józefowicza a jego nowej baby jeszcze bardziej,oboje działają na mnie jak czerwona płachta na byka.Choć oczywiście zna się facet na tym co robi ale to i tak nie zmieni mojej o nim opinii:p:) Kosmitko Hi,hi tylko nie najedz się za dużo przed snem:):D,bo będziesz mieć koszmary. Udało mi się wejść na moment bo mój M tradycyjnie okupuje kompa,buziam i narka

Tokino :-D, już dzisiaj Józefowiczowi rura zmiękła :-p, tydzień temu był niemiły i bardzo nie podobał mi się jeden jego wypad w stosunku do żony :-o. Fraszyńska za to absolutna dziesiątka :-D! Pewnie wszystkich będzie kochać :-D

Wesołku👄! Kiedy wreszcie będziesz okupować Ty? :-) Ja będę okupować cały przyszły tydzień ale pracorować będę :-p

no i odpadała sexs modelka :D ciekawe dlaczego , ale myślę że publika nie lubi Łukasza za jego niegdysiejsze przechwałki. Kosmi , fajne miejsca widziałaś , Kalenica pięknie przygotowana na turystów, widoki przecudne.

pożegnam się już ,jutro trzeba się przygotować do wyjazdu, zakupy, posiłki dla Małży itd... Spokojnej nocy życzę wszystkim, lekkich miłych snów 👄👄

Witam 🌻 i rozpoczynam nowy tydzień 🌻 kawą oczywiście (__)? (__)? (__)? (__)?(__)? (__)? (__)? (__)? herbat (__)? (__)? (__)? (__)? i inusią (__)? (__)? (__)? (__)? Tokina nam wyjeżdża ❤️ ale mam nadzieje, że Bonita wróci prędko tak jak obiecała Zuzik ❤️ Bondusi damy jeszcze pare dni :P Brakuje ich na cafe :( Bonita miała chyba dobrą pogode ❤️ i Bondi też nie powinna narzekać - trafili w fajny ciepły tydzień. Śniadanko dla Was malutkie: musli (____)? pieczywko masełko dżem miód jajka po wiedeńsku (takie zawsze robiłam moim dzieciom jak były małe ;) http://przepis2na.files.wordpress.com/2010/01/jajka-po-wiedensku.jpg i troche sałatki: http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/salatki/salatka_z_pomidorow_rzodkiewki_i_ogorka_malosolnego/1760565-1-pol-PL/salatka_z_pomidorow_rzodkiewki_i_ogorka_malosolnego_popup_watermark.jpg Pozdrawiam i szykuje sie do pracy ❤️ mam nadzieje, że burze Was ominą ❤️

Zuziku ❤️ - wszystko co robie i jest dla mnie cenne zapisuje na dysku przenośnym USB - kupiłam taką 600-gigową maszyne ;) mam tam kupe filmów, zdjęcia i muzyke A pendraki swoje tylko tylko doraźnie ;)

Witam lasencje w nowym tygodniu. U mnie lato w pełni. I niech tak będzie, cieszmy się z ostatnich dni słonecznych. Kurcze, ciągle piszecie o wizytach u lekarzy, kontrolach itp. A ja po prostu nie mam na nic czasu. Praca, działka, dom, weekendy ze Szczęściem i tak mi błyskawicznie czas leci :O Też próbuję siebie podsumować, czy przypadkiem czegoś po drodze nie gubię, czego potem nie da sie naprawić, ale szybko potem dochodze do wnosku, że dobrze jest jak jest i dokąd nic nie boli nie będę sobie i doktorom doopy zawracać :O Terterku kochany, trochę mnie zasmucasz, że wyparowuje z Ciebie entuzjazm, który nam się tu wszystkim udzielał. Może podejdź do tego tak: jesień musi być, bo taka jest kolej rzeczy. Szkoda zycia na zmartwienia, na smutki, na problemy. Nikt nie powiedział, że całe życie musi być piękne. Wystarczy, że piękne są chwile i nimi trzeba się zachwycać. Nimi żyć i nie pogubić się po drodze, starać się nie pobłądzić. Ja wiem, że Wszystkie jesteśmy tu wyjątkowe i piękne. Życzę wszystkim dziewczynkom miłego tygodnia, słonecznego (wewnętrznie też) a przede wszystkim zdrowego. Buziaki :)