Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniskaa

Przesadzili z tym pochówkiem na Wawelu.

Polecane posty

pozatym w tym wszystkim zapomnieli o kilku waznych szczegolach.Kto jest odpowiedzialny za to kto byl na samolocie.Wszyscy olali bezpieczenstwo narodowe.Tam byli wszyscy najwazniejsi ludzie dla Polski(w sesie pelnienia poszczegolnych funkcji w panstwie).Prezydent nawet o tym nie pomyslal wsiadajac do samolotu.Jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym?Nasze bezpieczenstwo panstwowe,narodowe zostalo zachwiane.

Nie mam specjalnie nic przeciwko Kaczyńkim chcę by tylko zachowano zdrowe proporcje .....

Gość ggggggggggggg
Co może powiedzieć? Że Polska znowu dostała kopa jak to zwykle bywało, ale czekamy na jakieś pozytywy na miarę bitwy warszawskiej Piłsudskiego. Dość Katyniów może! Coś w tym sensie. O to się każdy jeszcze zainteresuje bo tak to wątpię. Jakiś prezydent nic nie znaczący, którego tydzień nie umieli pochować bo tak się roztrzaskał, ale zdjęcia to nie uraczysz porządnego z tej katastrofy bo to u ruskich się stało :(

Gość upssss
tragiczny koniec kaczyńskich ale cóż...coraz mniej osób im współczuje.. w tych rozgrywkach przysłonili tragedię pozostałych rodzin, taką cichą, wzruszającą

-----> Coco de Bata No tu to ostro pojechałaś po bandzie. Nie przesadzaj. Nie byli to najważniejsi ludzie w państwie - poza prezydentem. Ważni ale nie najwazniejsi. I państwo się nie zawali. Bez obawy.

Gość jest to danse macabre
dowodcy sil zbrojnych na pewno byli wazni.

a co ubedzie wam czegos jesli zostanie tam pochowany? dla mnie to bez roznicy, stracicie cos na tym ????????????????????????????a moze tylko chcecie udac takich co to w wazne sprawy sie angazuja???

Gość terkoz
wkurza mnie gadanie że zginęła elita inteligencji polskiej,, sorry ale wielu to zwykli karierowicze i przydupasy polityczni, a wybitna inteligencja

ŻpŻ przesadzasz brakuje argumentów?? państwo się nie zawali ale elektorat nielatwo będzie odzyskać...... jeżeli w ogóle

Gość upssss
Coco ma rację tą lekkomyślność wypomina prezydentowi zagranica ale wiecie, czytam ,że wieniec się zachował! cholera, nie wiem, wszyscy strzaskani na miazgę, a wieniec z szarfą w całości i świeże kwiaty

"ale cóż...coraz mniej osób im współczuje.." Cieszy Cię to? Martwi? Rozumiem że coś takiego jak współczucie jest ci obce i wstrętne. Niech żyją twarde chamy bez uczuć.

Gość ggggggggggggg
No ta pedofilia to jest dziwna. Pedofilia i homoseksualizm w kościele. Dlatego im zostawiają ten celibat bo oni w ogóle są jacyś stuknięci. Tylko żeby tych skandali nie było. Bo teraz sobie policzą tych co odeszło - kto i dlaczego i ile jest tych skandali, a ile jest po prostu rodzin. Nie małżeństwo tylko żona i dzieci. I jak będzie więcej skandali to celibat zostawią bo to guzik warte - to tak jakby ktoś był samotny i takie rzeczy robił tylko w kić pójdą za to, a nie że tuszować. Bo wybaczcie czasy takie, że co ksiądz to skandal i chcą być czyści jak ich wyrzucą do Am. Poł, żeby nie było że wyrzucili zboków z Rzymu kiedyś. Nie - mają być ideałkami, a jakby co to siedzieć będą tam i koniec. Bo tak i już. I tak mieli zrobić w średniowieczu i by wiarę mieli uważają, a tak to po co oni żyją. Jak te błędne owce, ale jak tu tę wiarę znowu mieć - i odkrycia mieli i wszystko mieli z tej wiary i bogactwo i o USA nikt nie słyszał. A teraz? Wymierają jak dinozaury i tyle :( Tacy z nich sie idioci porobili. I tyle :(

Proszę przestańmy dywagować nad pochówkiem, już nic nie zmieni tej decyzji, uszanujmy to w obliczu tej ogromnej tragedii która się stała, historia oceni zasługi Prezydenta kaczyńskiego a śledztwo z czyjej winy do katastrofy doszło, teraz ma byc pogżeb, zjedzie pół świata, tak nam żalezy żeby wyjśc na naród fałszywy, który opłakuje stojąc w kolejkach po 8 godzin a potem dyskutuje nad miejscem pochówku? i protestuje przeciwko? i tak bardzo się dzieli choc niby sie jednoczył? Niech tam spoczywa...ku czci tej wielkiej tragedii a historia sama oceni czy powinien na to trzeba czasu...

"a co ubedzie wam czegos jesli zostanie tam pochowany? dla mnie to bez roznicy, stracicie cos na tym ????????????????????????????a moze tylko chcecie udac takich co to w wazne sprawy sie angazuja???" ubedzie mi prawdy przedewszystkim.ja sie w nic nie angazuje,bo ja od tego nie jestem.Ale jako pelnoprawny obywatel mam prawo pisac co mi sie nie podoba.

nie ubędzie ??? to daj mi 40 tyś. z państwowej kasy tak o..... bo bo chcę mieć i pochowaj na Powązkach bo na Wawelu nie chcę

a moze zadroscicie?????/// mam wrazenie ze niektorzy zadroszcza mu uznania po smierci, sami cos zrobcie dla polski a moze i o w as napisza? moze i was uszanuja, marne zuczki kafeteryjne, a potem moze uda wam sie tragicznie zginac i bedzie cool

a no przesadzili z tym wawelem ale wyobrazcie sobie jak by na pogrzeb zrobil zamach jakis terrorysta beda tam przeciez glowy ze swiata :O oj bezmyslini jacys Ci polacy:(

Gość terkoz
popieram coco w ostatnim wrzucie

Gość Gost
terkoz Sorry ale karierowiczem to mozna nazwac kogos kto bez jakies lepszej szkoły próboje sie pchać tam gdzie nie jego miejsce Lepper i większośc Samoobrony o tych ludziach tak mozna powiedzie. W samolocie natomiast mozna nazwac tych ludzi inteligencją profesor, wielu ludzi po roznyczh wyzyszch uczelniach działającaych i znanych juzod wielu lat . A co do wyboru pochówka to jeżeli rodzina tak zadecydowała, a kosciól sie zgodził to nie ma coo ty m dyskutowac i tyle.

M logistycznie się terroryści nie wyrobią :P

---->coheed Mam propozycję. Zostań prezydentem. Możesz być nawet marnym prezydentem bez żdnych zasług. Możesz przez całą kadencję się op..lać. Tylko nim zostań. A ja zapewnie Ci pochówek na Powazkach. Zgoda?

Gost to nie rodzina zadecydowała !!!! w sumie sorry rodzina Jarosław Kaczyński

Gość jl15
To jest odpowiednie miejsce dla Pana Prezydenta - był człowiekiem wybitnie zasłużonym dla POLSKI, wielkim patriotą, który zginął broniąc prawdy. Powinien spoczywać koło największych tego świata. Taka jest wola jego rodziny, bez komentarza.

Ale ja nie chcę :) chcę być drobnym, marnym lokalnym egoistą ale też chcę mieć prawo jaki i wielu innych do wyrażania własnego zdania