Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniskaa

Przesadzili z tym pochówkiem na Wawelu.

Polecane posty

Gość nie dla krakowa
A myślicie że para prezydencka chiałaby zostać pochowana na wawelu, gdyby miała możliwość takiego wyboru? Ja myślę że jednak nie. Ona była skromną osobą, On też różnił się jednak od swojego "wielkiego" brata...

wplywu na tych, co "nade mna" nie mam ale to nie znaczy, ze mam siedziec i milczec

Gość GodBlessPl
LUDZIE PRZESTANCIE JAD Z WAS SĄCZY NIE WAM OCENIAĆ! NIE JESTESCIE W 50% TAKIMI PATRIOTAMI JAKIM BYŁ KACZYNSKI CZYM PILSUDSKI SOBIE ZASLUZYL? ALE NIE NAM TO OCENIAC DAJCIE SPOCZYWAC IM W POKOJU DAJCIE SOBIE SIANA CHOCIAZ W TAKIEJ CHWILI POALCY PRZESTANCIE BYC ZAWISTNI LUDZIE OBUDZCIE! BO NIENAWISC WAMI ZAWLADNELA PRZYKRO MI W TAKICH MOMENTACJ JAK CZYTAM TE ZAWISTNE POSTY ZE JESTEM POLKĄ PROSZE OPAMIETAJCIE SIE!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase
to Kaczorowski ma być pochowany na Wawelu

ja bym chciala tez wiedziec, co tak na prwde myslal Dziwisz - on taki jakis zagubiony i nie do konca przekonany sie wydawal przy tej swojej ostatniej wypowiedzi i unikal okreslenia kto z taka inicjatywa wyszedl - ale zaraz mnie zjada, ze doszukuje sie 2ego dna ;)

Gość a jakim prawem na Wawelu
Ale po co robić cyrki ? Kaczor i tak przejdzie do historii, nasze dzieci, wnuki, prawnuki będą się uczyły o nim i uwierzcie mi, że historia skupi się na nim bardziej, niż na Kwaśniewskim. Tak zadecydowała rodzina. W obliczu katastrofy dano jej wybór, gdzie pochować parę prezydencką. Ludzie, nie wiem, czy Wy ogarniacie to, co się stało, ale wydarzyła się największa tragedia od czasów II wojny światowej w naszym kochanym kraju ! Czy naprawdę Wawel jako miejsce pochówku dla Kaczora i jego żony to taki powód do kłótni ?

Gość maria 13
ten pogrzeb przerodzi sie w wojnę

Gość wielki skandal
Ciekaw jestem skąd wiesz jakim Kaczyński był patriotą i pod jakimi kryteriami to oceniasz? Co, jak okaże się, że 6 milionów ludzi w Polsce jest wielkimi patriotami, ba, może nawet więcej to co, ich też na Wawel wyślemy?

Nagle się wielcy patrioci odzywają, mówią o wojnach, protestach, ech, ludzie, brak Wam rozumu :(

Gość maria 13
jeśli nie wiecie był protest za życia kaczora i go stąd wykurzono nie dostał honorowego obywatelstwa twarzy trzeba nie mieć,żeby zgrilowaną kaczkę obok królów umieszczać

Gość GodBlessPl
POLACY JEDNAk SERCAA NIE MAJą jeśli ten protest się odbedzie przestaje wierzyc w ludzi i nigdy juz nie powiem ze jestem dumna z bycia polką

Gość Klaraaaaaaaaaaaaaaaa
oszaleli! No był prezydentem, zmarł tragicznie ale bez przesady.... Wawel????????????????

Nie protestowaliście jakoś zawzięcie po pochówku na Wawelu Miłosza ( poza netem ), nie róbcie ludzie scen :O

Z wami też się nie da dyskutować na argumenty :( Głupota na kafe osiągnęła swój szczyt :( 🖐️

Gość maria 13
Nie protestowaliście jakoś zawzięcie po pochówku na Wawelu Miłosza ( poza netem ), nie róbcie ludzie scen jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Miłosz nie spoczywa na Wawelu!!!!!

Gość a jakże
powiem wam tak: mozecie sobie gadać co chcecie, net wszystko wytrzyma, a uroczystości pogrzebowe odbedą się tak jak to zostało zaplanowane nawet jak odbedzie sie jakis protest

Miłosz to Miłosz. Czym zasłużył Kaczyński? Kwaśniewski i Wałęsa po śmierci też zostaną pochowani na Wawelu??

ja jestem bardzo przeciwna zeby chowac Pare Prezydencka na Wawelu ale protest...

Miłosz an Skałce.

Gość nie dla krakowa
"strona protestu na fejsbuku" Nie popieram dycyzji o pochówku na wawelu ale organizowanie protestu to idiotyzm.

jak ja sie ciesze, ze nie mam znanych bliskich - przezywac taka tragedie na oczach swiata... wspolczuje rodzinie - mimo, ze sie nie zgadzam z wiloma ich decyzjami, ale tak na prawde to kazda ich decyzja bedzie bardziej lub mniej krytykowana

Gość Ja jestem przeciwna pochowaniu
Kaczyńskiego na Wawelu.Wawel to miejsce królów a on nim nie był.Z całym szacunkiem dla zmarłego,ale miejsce prezydenta jest wśród prezydentów a nie królów.

ale przecież nikt nie powiedział,że to Jarosław wymyślił ten Wawel.Myślę,że to inni politycy mu sugerują zresztą On jeszcze decyzji nie podjął.

Gość akukaraczej
Wy tez jestescie pyszni. Nawet tego nie widzicie. Swojej belki w oku nie dostrzegacie.

Gość sory , zeby WAŁESE
i co jeszcze, moze jesteśmy ZAZDROŚNI? :O mam nadzieje że przynajmniej kiedyś, za kilka, albo i za kilkanaście lat- polacy w koncu cos zrozumieją :O

Gość kocham Polske
widze, ze duzo tu zawistnych ludzi... jak mniemam mierzycie innych swoja miara... nie dziwie sie, ze tak sie wypowiadacie, skoro jestescie wychowankami zaklamanych, kolorowych obrazkow z pudelka zwanego telewizorem... latwiej jest myslec czyimis myslami i mowic czyimis slowami...

Gość wlasnie, gdyby nie zginął
bo co , bo nie jest z PiSu? :O aleś ty ograniczona jezu... tak, wiesz, to o to tutaj tylko chodzi, gdyby Kaczynski byl z PO to byłoby ok...ogarnij sie :O

Gość ciekawa jestem gdzie pochowają
innych którzy zginęli w tej katastrofie? Przecież tez zginęli w służbie ojczyźnie,więc może na Powązkach.........