Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniskaa

Przesadzili z tym pochówkiem na Wawelu.

Polecane posty

Gość tra.gedia
Oglądajcie kropkę nad i mówią o Wawelu

Podejrzewam, że panowie z Pis-plują sobie w brodę..... nie spodziewali sie, że tak podzielą społeczeństwo ....

Gość terkoz
no i wyłazi pycha Kaczyńskich, przewaga emocji nad przyzwoitością. To chyba cecha małych ludzi, wyżej sra jak dupę ma

Gość terkoz
i zowu Pisiory podziliły Polaków

nie rodzina, nie Dziwisz, nie Komorowski, a Jarosław Kaczyński ....

Gość upssss
nadeszła epoka kłamstwa!!! duda twierdzi,że rodzina się tylko zgodziła, nie był to jej pomysł Dziwisz, jarek prosił jeden przekręt ja się nie wstydzę, a czego, że nienawidzę fałszywych pyszałków i kłamców niech się kaczyński wstydzi precz z kłamstwem z tego kraju

Gość tra.gedia
Jarosław Kaczyński kategorycznie odmówił zgody na pochowanie brata bez żony na Wawelu ;/ Niech zabiera oboje i będzie spokój w kraju.

Gość terkoz
nawet pochówek potarfimy w tym kraju sp....lić

Gość upssss
niech zabiera nawet do Katynia

Gość upssss
od początku tv pokazywało Warszawę i była mowa o kilku miejscach a nagle wczoraj taka trauma!

"nie rodzina, nie Dziwisz, nie Komorowski, a Jarosław Kaczyński ...." nie to bylo tak.Najpierw Dziwisz w konsultacji z rodzina uzgodnili,ze prezydent bedzie pochowany na Wawelu.Pozniej Komorowski oglosil,ze to byla decyzja Dziwisza i rodziny.A teraz sie okazuje,ze J.Kaczynski wydzwanial w tej sprawie do dziwisza wczesniej:P heh

Gość terkoz
skąd w Kaczyńskich taka pycha??? KLasyczna miedź brzecząca.

Gość terkoz
skąd coco takie rzeczy wiesz??

"„Zniszczyć mego sąsiada, tego wroga tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb. Żeby miał AIDS i raka oto jest modlitwa Polaka.

Gość jest to danse macabre
to czyli kto wymyslil, zeby Kaczynskich pochowac na Wawelu? kazdy zwala na kazdego :O teraz glupio im jest sie przyznac?!

słuchaliście wypowiedzi Bielana ?????? ten gość nie ma żadnego kręgosłupa moralnego !!!!!! jak na koniec Olejnik na niego popatrzyła gdy stwierdzil " kard. Dziwisz potwierdził to co mówiłem na początku " kłamca !!!!! Boże widzisz i nie grzmisz !!! powiedział przecież, że to decyzja Dziwisza własnie !!!

"nawet pochówek potarfimy w tym kraju sp....lić" nic nikt nie spierdoli.Jestem pewna,ze zadnych demonstracji nie bedzie,bo kazdy ma jakies wartosci moralne. Wiec nie histeryzujcie!W tym kraju nic nie mozna powiedziec co sie czuje co sie mysli,bo pozostalych ogarnia histeria...

Gość tra.gedia
Dlaczego Kardynał Dziwisz nie zmieni zdania, nie powie że go Kaczyński ogłupił. Każdy popełnia błędny ale ważne żeby umieć się do tego przyznać. Nie jestem specjalnie za księżmi ake kardynała Dziwisza badzo szanuję. Jednak ta decyzja mnie zasmuca

Gość to autora tematu
zastanów się, znowu robicie szopki zamiast uszanować zmarłych, wcale się nie zjednoczymy tylko znowu poróżnimy? nic wam nie dała śmierć Papieża, nic wam nie da śmierć tych Ludzi w Smoleńsku. chociaż na pozór potraficie, zawiść -wygrywa jak zwykle...

Gość terkoz
kurde ciało jeszcze nie w sarkofagu, a już zwalają na siebie na wzajem, rzygać się chce jak sie patrzy na te podłości

Najlepiej uciszyć i zamieść pod dywan??? o tym samym cały czas mówią politycy pisu decyzja podjęta i teraz cicho sza .....? sądzę, że więcej zyskali wrogów niż sympatyków ....

Gość terkoz
droga coco, ale poczytaj tu wspisy, jak wiara się irytuje, sorry ale już jesteśmy podzieleni, gdyby np była akcja że JP II chowiemy na wawelu nie byłoby tego, tak samo nikt nie protestował gdy chowano w kraku Sikorskiego. Sama widzisz jak dyskusja wrze.

Gość terkoz
demonstracji nie bedzie tp oczywiste, ale jakoś inaczej sobie wyopbrażałem koniec żałoby

Gość tra.gedia
Uważam, że skoro jest tyle kontrowersji to powinno być zorganizowane referendum ogólnokrajowe ale Pisy się nie zgodzą na to bo wiedzą że sromotnie by przegrali.

Gość terkoz
a co piszą????

Gość ggggggggggggg
Może być ten cały głupi wawel tylko Tusk powinien nawiązać JAKO HISTORYK do bitwy warszawskiej i Katynia - musi jakoś powiązać jedno i drugie - nie wiem jak ale musi coś takiego powiedzieć bo już nawet w mediach światowych Polski nie będzie. Po prostu jak coś będzie z Polski to od ruskich pójdą njusy i kasa. MOJE ZDANIE :(