Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniskaa

Przesadzili z tym pochówkiem na Wawelu.

Polecane posty

Gość terkoz
gost, przykre ale prawdziwe, sam noszę mundur, choć zielony (leśnik) i widze jakie ciecie i chodzące c..py u nas są na wysokich stołkach, Szok kolesie co nawet nie wiedzą jak komputer włączyć, cieice co przez związki wypłynęły i tym podobni. Pisałem o wojskowych, Ci przynajmniej pewnie jez. obcy znali bo w Nato jesteśmy a w lasach to niektórzy szefowie nawet po pol;sku poprawnie wypowiedzieć sie nie potrafią - mieszanka ferdka kiepskiego z kononowiczem, sorry odbiegłem od tematu

Gość Gost
Dyskusja bedzie trwała ,a Prezydent i tak zostanie pochowany na Wawelu i tak, dyskutować mozna protestować , ale tak naprawde ma to wogole jakiś sens ? było by to na jakims innym cemntarzu jak powązki tez by była dyskusja , na powązakach tez by była dlaczego tam . Jak dla mnie nie ma to zadnego sensu. Zadecydowano taki i koniec odwrotu nie ma.

Gość tra.gedia
Mam nadzieję, że afera z pochówkiem będzie skutkować chociaż tym, że w wyborach kandytat PiS dostanie 2% poparcia.

---->coheed A wiesz dlaczego w branży informatycznej ciagle robi się jakieś łatki updaty poprawki i nigdy nic nie jest zrobione do końca poprawnie? Bo właśnie robia to młodzi niedoświadczeni ludzie. Wyobrażasz sobie żeby w podobny sposób produkować samochody lub samoloty?

Gość terkoz
o wielkości człowieka nie świadczy gdzie jest pochowany, tylko czego dokonał za żywota, atu chyba mamy przerost treści nad formą

Gość realnie myślący
wiecie co ja nie chce nikogo obrazac to nie jest moim głownym celem tej wypowiedzi ale no poprostu myśl o tym ze kaczynski zostanie pochowany wsrod wybitnych wodzow, przywodcow polski to nie rozumiem jak mozna bylo sie w ogole na to zgodzic .. mowi sie o szacunku dla umarlego prezydenta a gdzie szacunek dla tych ktorzy sa pochowani na wawelu... posrod nich ba byc pochowany czlowiek ktory nic nie zrobil dla polski... czym sobie zasluzyl ... przeciez on nie jest zadnym bohaterem narodowym dla mnie to po prostu jest dziwne

Gość Gost
Sadzisz,że to w płynie na wybory ? ja sadze ze wogole dla mnie to kandydat Pisu moze nawet wygrać, a i tak sie nic nie sie zmieni i bedzie tak samo ...

Szkoda naszego czasu, nic to nie zmieni ...... w każdym razie spin doktorzy Pis-u tego nie odkręcą ....... jeszcze tej płyty brakuje z nazwiskami ...... a może płyta z nazwiskami inteligencji polskiej zamordowanej przez hitlerowców itd itp i mozna tak ciągnąć ...........

Gość realnie myślący
jeżeli kandydat pis-u wygra wybory zmieniam obywatelstwo

Gość terkoz
widocznie żeby w PL być bohaterem, wystarczy tragicznie zginąć, jak powiedział Piłsudski "Polska to fajny kraj, ale naród to q...wa głupi jest"

Gość Gost
W wspołczesnych czasa żaden z prezydentów nie bedzie mial wielki zasług dla narodu ,bo jakie niby? To nie jest okres wojenny,powojenny czu komunzimu. Jezeli liczysz, że nastepny nowy prezydnet zmieni to ze w Polsce bedzie sie żyło lepiej ustrój bedzie inny,nic z tych rzeczy tu zawsze bedzie tak samo.

Gość Gost
realnie myślący a myslisz ,ze jak wygra ktos z PO czy Lewicy to bedzie inaczej ? Czy poprostu nie trawisz partii Pis i ludzi tam należacych, ze az obywatelstwo chcesz zmieniac?

Gość terkoz
dla mnie bohaterem bedzie ten co zlikwiduje nierówność w społeczeństwie i postawi budżet na nogi,nnp roz....li KRUS

Gość realnie myślący
to że zaden z prezydentów nie zrobi nic nowego dla polski to nie jest winna czsow lecz ich umiejetnosci, sory ale naprawde nie wiem czemu teraz tak wszyscy bronia bylego prezydenta jeszcze w piątek kazdy inaczej myslal o nim

Gość terkoz
... i ten co nie bedzie sie afiszował z jakąkolwiek religią

Gość terkoz
a kto go tu broni????

Gość Gost
terkoz nie realne jeden czlowiek nie jest wstanie zaponowac nad wszystkimi strukturami poczawszy od samorządów do sejmu No chyba,że wproawdzi dykature to owszem

Gość terkoz
gost wiem, czasy dyktatury minęły, niestety demokracja jest dla wszystkich, ale jest pole do popisu, bo bajzel mamy niezły

Gość realnie myślący
to nie chodzi o upodobania partii czy cos tylko o to ze polacy przy wyborze prezydenta ni kieruja sie tym co on moglby zrobic dla polski tylko tym ze z parti tego kandydata zginał tragicznie poprzedni prezydent i aby im tą tragedie wynagrodzic wybierzemy na prezydenta kandydata pis-u czego prawie nikt by nie zrobil przed ta tragedia

Gość Gost
nie mam zamiaru go bronic i nie robie tego. Myśle o nim tak jak myślalem prze katastrofą. Gdyby w 2005 rok wygrał z nim Tusk było by inaczej ? jedynie róznica była taka,ze Tusk prezentuje sie fiycznie lepiej , tako żadnej, było by tak samo albo i gorzej

Gość tra.gedia
Ja też od przyszłego prezydenta nie wymagam nie wiadomo jakich czynów. Wystarczy jak się będzie umiał zachować na arenie międzynarodowej( nie bił się o krzesło, znał słowa hymnu, nie obrażał się na innych i z tego powodu nie jeździł na ważne spotkania, żeby raz nie mówił że ratyfikuje umowę a potem nagle się musiał zastanawiać) takie zwyczajne rzeczy

Gość realnie myślący
terakoz jest wielu ktorzy sa nawet zadowoleni z tego powodu iz Lech kaczyński zostanie pochowany na wawelu mimo ze nie umieja wymienic choc jednej z jego zaslug ktora naprawde przekonała wszystkich ze to dobra decyzja

Gość Gost
relanie myślacy "tylko tym ze z parti tego kandydata zginał tragicznie poprzedni prezydent i aby im tą tragedie wynagrodzic wybierzemy na prezydenta kandydata pis-u czego prawie nikt by nie zrobil przed ta tragedia" to jest prawda i trudno sie z tym nie zgodzić. Postaraj sie takiemu człowiekowi wytłumaczyc,zeby przemyslal swój wybór wybrał najlepszy program, nie ma sznas taka juz mentalnośc Polaków

Gość terkoz
wiem realny, wiem ale jak taka nowa tradycja sie zacznie to wawelu nam braknie

Gość terkoz
gdyby brat jarek rzucił propozycje żeby spalić lecha i prochy nad tatrami rozrzucić też niektórym by sie spodobalo

Gość realnie myślący
gost niestety o tym wiem dlatego coraz bardziej obawiam sie o przyszlosc polakow

Gość terkoz
i tak uwarzam że to tylko świdczy o pysze i wywyższaniu sie kaczyńskich, taki kompleks kurdupli, księżyc ukradli, teraz wawel chcą opanować