Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Kto tu jest najbardziej znany i dlaczego jest to La fin du monde?!

Polecane posty

La Finek lepiej idż na smyranie albo przenieść tamten temat tutaj i z wielką estymą zacznij nawijać smutki.:D Wybitnie pomoze ci w tym Nowy moja stara łajza niby tatulek.Psiakrwia nie chce się do mnie przyznać:O:(

Początek dobry lafinku spręż sie może coś ponawijasz:P:D . Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

la finie - bez porządnej narracji trudno będzie dobić do 100 tysięcy :D

Cześć brumcia zasik ducha zobaczyłaś?Nie siedzisz gdzieś w lochach u zaczernionego.?Osz to niedobry a tak dobrze mu z oczu patrzy.:D

Duch ,przestań być taki tajemniczy ;):D Kogo niby miałam stracić i gdzie ??:)

Duchu - wytłumacz mi po co zmieniasz ciągle nicki skoro i tak wiadomo, że to Ty?

Brumcia aby zaspokoiś cie tylko wizualnie proponuję skype i zobaczysz to samo co ja.Ten sam wiek.:D:D:D A może 2-3 lata będę młodszy.:D:D:D Buziaczki 😘 Dla sexy duzo 😘

Brumci czuję sie niesfojo jak tak przymilnie się do mnie odnoszą,Więc aby wyzwolić PIS-iorowską nienawiść poniektórych szaleje na różnych nickach.:D:D:D ; Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

sexy chcesz aby moja"stara" przyfastrygowała mi kloprym abo zawołała przyjaciółkę?:P:D hoya but------> oryginalny kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfa kod . Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Lafinek jak tam z naświetlaniem tej opowieści nie mogę sie doczekać:P:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Brumcia zdecyduj się na skajpa nie zdziwisz się wcale tak samo jak ty:DA może zdziwisz się:D

diabliczka kto cie napastował zaraz ci go poślę:D strudel and-----> lepiej na ugodę taki jak w kodzie diabliczko wrrrrrrrrrrr