Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Kto tu jest najbardziej znany i dlaczego jest to La fin du monde?!

Polecane posty

brum podaj maila i wyjasnimy sobie na skajpa.Czego się boisz.Juz z 2 kobietami tutaj tak gadałem i świat się nie zawalił.Może przestaniesz wtedy mnie prześladować.Przeciez na cafe o moim wieku wie conajmniej 20 osób. więc jedna wiecej nie robi różnicy.A moze o ciebie chodzi?

"już z dwoma kobietami tak tu gadałem"... szoke, chłopie, to ty kurna doświadczony jesteś... weź no udziel jakichś porad prawiczkowi... :classic_cool:

Bobasku ale mnie nie obchodzi ile masz lat. Nigdy nie zadałam pytania na ten temat. Nie mam pojęcia skąd Ci przyszło do głowy, że mam jakiś problem z Twoim wiekiem. Nie mam skypa.

Czy pytałem tutaj kogokolwiek na cafe o wiek?Pokaż mi ten post.NIe znajdziesz go ale twoje zachowanie koleruje bez przerwy jakbys była w moim wieku.Wi.ec już sobie odpuść i nie pal mi ksywek.Ty myślisz,ze ty jedna taka operatywna jesteś?Przeciez widzę niejedno i nic nie mówię.Ale ty jesteś niesamowicie uparta.:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

La finek już masz prolog do opowieści:D:D:DPociągnij:D:D:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Sam dzisiaj zacząłeś na temat wieku pisać. "Korelacja" :)

LaFinku podeślę ci kamechę może wene wtedy załapiesz:D:D:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

brum sugestia czy aluzja nic nie znaczą tak jak z tą prowo w stopce Lu..... nikaki.:P Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

I ty laFinku taki obryty jesteś i w dwóch zdaniach oceniłeś Kameche.Przecież może grać tak jak ty więc mówisz banały. trzeba beczkę soli zjeść aby kogoś poznać.A małżonkę poznałeś i na drugi dzień slub brałeś??

aale nie musisz go do parytetu miażdżyć.Jakoś dziwnie nieraz postepujecie tutaj na forum.:O:(

No przecież ja jestem cham i prostak - to chyba powszechnie wiadomo? Dodatkowo prawiczek i frustrat... tymi oto 4 wyrazami można dość zgrabnie nakreślić moją osobowość... :classic_cool:

Czy "miażdżyć do parytetu" znaczy to samo co "zniżać kogoś do własnego poziomu"? Bo jak to przeczytałem to mało moja kawa nie "skorelowała ze stołem".

Tych prześmiewców na kopę więc jadziem numero duo:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

p.s. wytłumaczcie mi co znaczy "miażdżyć do parytetu"?------> cosik z twoim zapłonem nie bardzo.Masz zayebisty refleks:D:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

aaaaaaaa no to rozumię 10 procentowcu.Wejdz sobie na portal śląski i dowiesz się co znaczy eli.Jest imię i jeszcze inne znaczenie.:D

nie zagłębiałem się w treść postwó zbytnio... ale przeczytałem ostatni - nie załapałem, podjechałem wyżej, i z tym parytetem mnie zaciekawiło... Zatem - wytłumaczysz? :D :D