Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Witam, szukam dziewczyny - uaktualniona lista wymagań na kandydatkę

Polecane posty

Gość czemu tak naskakujecie
na autora?

Gość do kajtuś
a jak ktos jest kulturysta i dba o swoj wizerunek w sposob perfekcyjny?

Gość przystojny23.5
czyli nikogo nie ma, chyba jednak stworzę nową listę bo widze, że nikogo takiego tutaj nie ma, albo żadna dziewczyna sie nie ceni.

Gość kajtuś
to odrębna sytuacja, możliwa do zaakceptowana dla kobiety, która docenia wątpliwy, w moim odczuciu urok nadmiernie rozwiniętego ciała.

Gość kajtuś
Może siebie cenią ale czy cenią Ciebie?

Gość przystojny23.5
e to cienkie dupy jesteście ;P

Gość do miłośniczka...
na liczbe partnerow seksualnych faceci tez maja oko przymykac? nie badzmy smieszni, puszczalska dla porzadnego faceta zawsze bedzie dziwka

Gość przystojny23.5
a możecie podac które wymagania są wg. was absurdalne i nie da sie ich spełnić ?

Gość ale jest jedno ale
u tak wyidealizowanej(???czyżby) dziołchi raczej nie miałbyś szans!powodem jest twój poziom inteligencji(a może raczej mądrości,bo to nie to samo),a może twoja frustracja wynika ,że dostałeś zła ocenę z matematyki i sam tworzysz w związku z tym wymagania(aby odreagować) co by nie gadać i tak to efekt dermabrazji mózgu

Gość kajtuś
dla porządnego faceta puszczalska będzie dziwką aczkolwiek autor sam stwierdził, że miał wiele kobiet:)

Gość Puknij się w pusty łeb
A LEKARZE CO MÓWIĄ? WYJDZIESZ Z TEGO?

Gość przystojny23.5
z badania wynika, że mam ponadrzeciętny iloraz inteligencji czyli nie jestem "pusty łeb"

Gość do miłośniczka...
nie tylko z nieoficjalna dziwka, ale tez z kobieta ktora miala dosc sporo facetow i szybko poszla z kims to lozka. to kobiete przekresla na zawsze

Gość kajtuś
zgadza się, ja jako kobieta tez nie lubię "zużytych" mężczyzn. Ogierom rozpłodowym dziękuję. Czuje do nich odrazę.

Gość do kajtuś
a jak facet mial 6 kobiet - 3 dziewczyny, 3 przygody jak byl wolny to jest ogierem rozplodowym?

Gość FK-ewunia
przystojniak...chyba znalazles swoja wymarzona :-)

Gość KZmajka
zadna dziewczyna nie da Ci pewności,ze posiada takie cechy. Nie bądz taki surowy, co do kobiet... to nie są żadne cechy, bo człowiek jest tylko człowiekiem i każdemu się zdarza położyć sie spać w ubraniu po imprezie, chodzić po domu w szlafroku w sobote, nie umalować paznokci i inne tego typu duperele. To są nawyki ale nawet jeśli ktoś ma takie nawyki to nie znaczy ze to się nie zmieni i przede wszystkim nie znaczy że robi to zawsze. Ktoś, kto jest normalny na co dzień pracuje to nie jest w stanie dopilnować wszystkich podpunktów które wymienił założyciel tematu. Poza tym większość jest po prostu durna. Nie kupie sobie ciucha nawet jak mi sie podoba bo nie ma 90 proc kaszmiru albo nie jest znanej marki? Jak się będe spieszyć i to mam się poruszać z gracją. Będe chciała pójść na spacer to nie mogę włożyć trampków tylko co? może szpilki? Nie mogę jeść cebuli ani czosnku mimo ze są zdrowe, bo będe myślała o tym żeby przywitać ukochanego świeżym oddechem jak skończę 23 lata za miesiąc to znaczy że mnie zostawi dla innej chcesz dziewczyne która ma max 23 lata ma pracować a co jeśli studiuje dziennie? Ma czekać nie wiadomo do której aż raczysz wrócić z piwa żeby spytać jak się bawiłeś, a ty nie zapytasz "jak się czekało na mnie, zastanawiałaś się co w tym czasie robiliśmy z kumplami przy piwie?" twoja lista wymagań jest taka długa że mi sie nie chce dalej tego czytać

Gość kajtuś
To zależy w jakim jest wieku, dla faceta około 30 jest to liczba, która mieści się w normie, aczkolwiek "przygód" nie uznaję i tego rodzaju incydenty uważam za brak szacunku dla swojego ciała.

Gość do KZmajka
a wymagania co do tego, zeby kobieta nie miala wielu partnerow i szybkiego seksu tez uwazasz za glupie?

Gość przystojny.23
Jak tam żadna się nie mieści

Gość przystojny23.5
tworze całkowicie odwrotną listę może zrozumiecie o co mi chodzi...

Gość przystojny.23
Kolczyki poza uszami i tatuaze odpadaja.

Gość PUSTAKI AUTORA NIE MA

Gość same podszywy