Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Witam, szukam dziewczyny - uaktualniona lista wymagań na kandydatkę

Polecane posty

Gość to podszywy
tamten pisal zupelnie inaczej. a teraz ma niezly ubaw

Gość KZmajka
do KZmajka a wymagania co do tego, zeby kobieta nie miala wielu partnerow i szybkiego seksu tez uwazasz za glupie? tego nie uważam za głupie i nigdzie o tym nie wspomniałam, sama jestem dziewicą i nie wyobrażam sobie jak inne dziewczyny mogą się puszczać na prawo i lewo, nie wymagam też od faceta żeby był prawiczkiem bo zanim się zakocham nie spytam go o to

Gość baby som gupie

Gość gruba monika
przystojny23 monika nie spełniasz bo jesteś gruba a kto ci powiedział że jestem gruba? nie napisałam że jestem gruba tylko podpisałam sie "gruba monika" to jest zasadnicza różnica, jesteś ograniczony myślowo. Zastanów się nad sobą czy rzeczywiście jesteś taki jak ci się wydaje, bo może być zupełnie odwrotnie

Gość przystojny23.5
1.nie musi być ładna, zadbana, może być gruba lub wychudzona, 2.może ubierać sie w lumpexie najlepiej w paroletnie używane, wytarte ciuszki mogą być po babci czy nawet mamie, zmechacone, mogą mieć dziury, najlepiej ze sztucznych materiałów lub wyżarte przez mole z nutką zapachu zwierząt bądz dymu z papierosów. 3. może być brudna, wystarczy, że będzie sie myła raz na miesiąc, zeby w kolorze zółci oraz osad z papierosów chętnie zaakceptuję, będe wniobowzięty dając jej buziaka z języczkiem na przywitanie i patrząc w jej cudowne zmęczone oczy doda mi to otuchy. 4. może mieć wszędzie kolczyki, nawet w dupie. 5. wiek jest mi obojętny, może być stara locha i zużyta(doświadczona, zawsze jakiś plus) 6. może nie mieć żadnego wykształcenia, przecierz tylko miłość sie liczy, ważne, żeby umiała wogule coś powiedzieć i sie odezwać, można zawsze podjąć wspólny temat: "jo na piwo idziem moja ziomala stawia...i winko tez sie znajdzie cho bedzie dużo seksu" 7. może pochodzić z patologicznej rodziny, przecierz to, że jej ojciec jest nawalony cały dzień i żebra odemnie na winiacza to nic złego, każdy ma jakies zainteresowania on ma takie i musze to akceptować. 8. będe ja zabierał na każde wypady z kolegami na piwko przecierz moja ziomala zrozumie wszystkie tematy. 9. może dawać dupy na prawo i lewo przecierz to tylko seks i nic złego. 10. mogła mieć wielu partnerów przedemną, grunt to duże doświadczenie, przecierz dziewice są złe, najważniejsze, aby każda dziura była rozepchana, a świadomość, że jestem tym, którymś z koleji dodatkowo mnie podnieci. 11. jak ma ochote może mnie olewać, może dzwonić tylko jak mnie potrzebuje, albo jej tatuś nie ma na winko, chętnie przyjade mu kupić i poklepie go po plecach. 12. jej rodzice mogą byc nienormalni mogą robić awantury bez powodu, organizować codzienne libacje, na które będe zapraszany i będzie to moją najlepszą rozrywką pogadać z sąsiadem ryśkiem, który winiacz jest najlepszy. 13. jak doładuje jej konto może do mnie dzwonić cały dzień i truć mi dupe. 14. może być zamulona, wogule sie nie odzywać i nie uśmiechać nawet na zdjęciach, jedynym jej tematem są imprezy z ziomalkami z dzielni, oraz to, że jej ziomal kupił golfa 3 i dał jej usiąść na siedzeniu pasażera, przypadkiem sie podnieciła i dała mu pomacać, bo ma przecierz takie ładne autko... 15. może nawet nie mieć zębów, jak będą żółte to będe w raju, wystarczy, że je przemyje raz na tydzień, przecierz alkohol wykarza to po co myć. 16. może spędzać całe godziny na solarium i upodabniać sie do afrykańskich murzynek, przecierz jest to na topie i seksi, a wysuszona skóra jest modna i odmładza. 17. może chodzić na imprezy co drugi dzień ze swoimi ziomalami z dzielicy bo jest to bardzo na czasie. 18. będe jej kupował pełno gówien i innych malusich zabaweczek, które wyrzuci na drugi dzień, bo jej sie podobały. 19. może sie nie golić, depilować, mieć wąsika, jest to bardzo podniecający mnie widok, zanurzyć sie w czeluściach dżungli i czuć w pysku jej sexi włoski, przylepiające sie do podniebienia. 20. niech pali nawet paczke dziennie, papieroski kupuje na sztuki za sprzedane butelki, może nawet jarać kipy z chodnika, jest to bardzo zdrowe, wystarczy, że przemyje pysk w alkoholu i jej wysterlizowana. 21. po załatwieniu się w łazience nie musi sie nawet podcierać, wystarczy, że wieczorkiem sie wypnie, a ja będe wdychał ten cudowny aromat, przecierz to sama natura. 22. może pierdzieć i puszczać głośne beki najlepij na środku ulicy, żeby ziomki i sąsiedzi słyszeli, po wzięciu łyka piwa, powinna puścić głośnego beka na znak delektowania sie napojem. 23. może byćkoślawa, garbata, może chodzić rozkraczona i bujać sie na boki jak ziomki z osiedla, tak jest modnie i seksi 24. grzybica pochwy jest seksi, żółta maź wydobywająca sie z niej ma wspaniały aromat i ponoć właściwości lecznicze. to nie podszyw, ale to już niezły ubaw ;)

Gość milenkaaaXX
to wcale nie jest śmieszne,,,uważasz że jesteś zabawny? jesteś żałosny koleś

Gość przystojny23.5
mam nadzieje, że teraz kogoś znajde ;)

Gość milenkaaaXX
teraz to już nie musisz szukać, nie wystarczy ci twoja osoba?

Gość daj fote geby

Gość przystojny23.5
nie, ale ciebie chętnie wezme co ty na to droga koleżanko ?

Gość milenkaaaXX
nie jestem żadną koleżanką dla ciebie koleżanki to masz u siebie na podwórku ew pod kioskiem

Gość Ty palancie!
przystojny,widzę że się obudziłeś

Gość przystojny.23
Zarabiam 20.000

Gość przystojny23.5
Oj tak!!!!! obudziłem sie, ale co to było za przebudzenie, cały spocony jakbym nie mył sie cały tydzień, w dodatku zarzygany z kupą w gaciach, sciana cała poplamiona spermą a obok kilka butelek taniego wina wiśniowego i butla wódy z mety za rogiem. Najgorsze że te buteli były puściutkie wszysciutkie do ostatniej kropli wyssane. I ma dylemat bo mam susze w ryju i nie mam czym popić. Chyba wypije własne szczyny

Gość przystojny23.
Jem kupe z serem

Gość przystojny 23.5
jem kupę za kupą, skąd mam tyle kup? może kupiłem? zresztą czy to ważne? ważne że są i mam co jeść

Gość przystojny23.
Nie mam na nic innego to i kupa dobra. :)

Gość Ktoś tam pisał,że
nie jesteś inteligentny?Może tak,ale rzeczywiście, z mądrością to nie ma nic wspólnego!To już wyższa szkoła jazdy(jest wielu inteligentnych kretynów,którzy nie wiedzą jak tę inteligencję wykorzystać), a mądra dziewczyna wyśmiałaby Cię, gdyby dowiedziała się, jakiego idiotę z siebie robisz ,tworząc ten topik.Piszę MąDRA,a nie tylko inteligentna ,lecąca na nie wiadomo co jeszcze....i jeszcze coś, z nudów można robić wiele ciekawszych rzeczy i bardziej rozwijających, choćby studiowanie słownika ortograficznego.....

Gość przystojny23.75
no troche sie śmietnik porobił, ale kandydatki niestety żadnej nie ma chętnej ;(

Gość przystojny23.
Nadal nie mam kandydatki

przystojny23.- chyba ostatnią rzecza, ktęrej bym chciała jest facet zainteresowny jedynie moją powierzchownością :O Wydaje mi się, ze w przeciwieństwie do Ciebie, kobieta kttórej szukasz i nigdy nie znajdziesz, ma więcej do zaoferowania.

Gość przystojny.23
Dzisiaj popijam bolsa

Gość gwiazda z tego prowokatora
gdzies ty sie taki uchowal:D

Gość asadwdddthvfdfurf
laski wkuzone ze koleś śmiał coś od nich wymagać. jak śmiał!!!!!!!!!! a same z taką listą chodzą i selekcjonują kolesi

Gość w poznaniu sie uchował

Gość dodaj nastepne punkty

Gość ten prawdziwyprzystojny23
nie będe juz dodawał punktów, gdyz to nie ma sensu chyba na zawsze będe samotny przecierz jestem bezwartościowym dupkiem, który za dużo wymaga, poświęce sie swojej pasji nie potrzebuje nikogo sam sobie poradze ;(

Gość jjhdhsdf
Znam kogoś takiego nie dosłownie ale ma takie upodobania. Jest przystojny z idealną figurą, ma dużo kasy. Naprawdę są tacy ludzie.

facetów z wymaganiami mam głeboko w dupie mam nadzieję ze każda Cię oleje poszukaj sobie robota z ciasną cipką palancie

Gość ten prawdziwyprzystojny23
droga osoba nie szukam cipki, bo jak pisałem nie zalerzy mi na seksie, nie jestem niewyżytym kolesiem, który wsadza w byle co, myslicie, że faceci myślą tylko kutasem, a to nieprawda, seks jest tylko miłym dodatkiem do życia, wspólnego życia.