Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

Tralalala- dzieki:) z testowaniem poczekam tylko ten bol w krzyzu mnie niepokoi. zawsze bolalo mnie 1,2dni przed @ a tu juz prawie tydzien tak mnie boli i nie mam pojecia czemu:(

Gość beati22
rudzik90--> ja mam okres dostac ok 27maja, ale mam nieregularne cykle, takze okolo 27 maja ale nie wiem czy nie bedzie to wczesniej a moze pozniej.... roszke przechlapane z takimi nieregularnymi cyklami. Ogólnie to mam roznie bo czasem jest to 40dc czasem 34 lub 36dc!! ostatnio mialam cykle dwa razy po 36 wiec liczylam wedlug tego moje dni plodne i owulke:-) wedlug 36dc liczylam w necie dni plodne i sie zgadzalo rowniez z moja obserwacja sluzu, tylko ja niestety w najb dni plodne nie mialam mozliwosci starania sie bo ciagle bylam w pracy, tylko okolo tych dni, ostatni raz to bylo dzien po ostatnim dniu plodnym, ale jesli mam nieregularne cykle to kto wie...moze mi sie to przesunely dni plodne:-) nie wiem... narazie boli mnie mocno brzuch, rwa mnie jajniki i cycki, ale ja tak odczowam zawsze tydz przed @. Ale czytajac ten topik zaczynam sie nakrecac:- kurcze moze mi sie uda zalapac A jak nie to intensywne starania od nast cyklu:-))) ja wlasciwie od tego mies zaczelem o tym myslec i o tym zeby starac sie w dni plodne, bo przeciez czesto sie w nie nie trafia.. Takze zobaczymy...

eve- no nie wiem...wiem ze takie bole sie zdarzaja przed@ nawet jesli nigdy nie mialas....a moze zaciazylas:) nie martw sie na zapas:) poczekaj do dnia@ jak nie przyjdzie to testuj:) beati- najwazniejsze zebys miala owulke:) nie wazne czy sie przesuwa:D wazne zeby byla:D ja tez mam cykle dziwne...chociaz nie wiem moze mi sie po ciazy cos tam poprawilo:) mam nadzieje:) ze wszystko wroci do normy jakos w szybkim czasie:)

Gość beati22
dokladnie:-) dobrze ze mam owulke hihi:-) ale zaciążyć też bym chciala jak najpredzej:-) juz mam taki instykt maciezynski ze nie wyrabiam:-) hihi dzis mi sie nawet snilo ze jestem w ciazy i nie wiem jak to w pracy powiedziec hehe no czas pokaze:-) jak nie w tym mies to w nast :-)

beati22 i dorociaaa --> trzymam kciuki zeby sie udalo :) rudzik90 --> mam przeczucie ze u Ciebie sie udalo ;) do pon juz tylko weekend i bedziesz wiedziala :) eve22 --> mozesz byc w ciazy :) mnie piersi tez zaczely zaraz po owulacji bolec i bola do teraz ;) i plety wlasnie w dolnej czesci tez mnie bola... ale nie ejst to jakis uciazliwy bol... tralalala --> Ty to potrafisz pocieszyc :) beati22 --> tralalala ma racje najwazniejsze ze jest owulacja :) u mnie dodatkowym problemem bylo to, ze nie bylo owulacji i mialam stymulowany cykl...

Gość beati22
Dziewczyny, dzieki za dobre slowa i slowa otuchy:-) bedziemy sie nawajem podtrzymywac na duchu:-) no i infromowac na bieżąco o ciażach !!!! hihi

ucieszylabym sie gdyby to bylo to:) ten cykl jest naszym pierwszym cyklem staran ale jakos nie myslalam o tym.. dopiero wtedy gdy zaczely sie te bole plecow i piersi.. no ale teraz pozostaje tylko czekac do 26maja:)

Gość beati22
eve22----> no to czekamy razem bo ja mam miec @ ok 27 maja. Jestesmy w podobnej sytuacji bo to jest tez moj pierwszy cykl gdzie zaczelam zwracac uwage na dni plodne :-)

:) no to bedziemy testowac razem:) fajnie by bylo gdyby nam sie udalo:) trzymam kciuki za nas wszystkie:)

mi jak sie wlaczyl instynkt to tez mi sie snilo ze jestem w ciazy albo ze juz mam malutkie dziecko:) totalna abstrakcja dla mnie:d a jak sie o ciazy dowiedzialam to taka panika mnie ogarnela jak to bedzie wygladalo i co sie bedzie dzialo z moim cialekm zer szok. Bardzo tesknie za ciaza bardzo i mam nadzieje ze we wrzesniu pazdzierniku tez bede mogla wam powiedziec ze sie udalo:)

Gość beati22
eve22---> a jak!! bedziemy testowac razem:-)oby sie nam wszytskim udalo:-)) tralalala---> tez za Ciebie trzymam kciuki:-) staram sie o pierwsza ciąże ale wyobrazam sobie jakie to musi byc szczescie byc w ciazy i swiezutka matka:-) niby zmeczona nocnym wstawaniem ale jaka szczesliwa:-) widze to po moich kolezankach:-) ogolnie mam mega mega instynkt macierzynski, musze przelac moja milosc na malego czlowieczka hihi, narazie przelewam na przyszlego meza, kota i psa hehe ale marzy mi sie dzidzia, bedzie to spelnienie moich marzen, he jeszcze jakis czas temu nie myslalam o tym ale teraz wiem ze bede przeszczesliwa:-) jak widze swiezutkie matki z dzieckiem to kurcze tak mnie lapie za serduczko.... :-) napewno nam sie wszystkim uda:-)))

Gość rudzik90
vi--> TYLKO a może AŻ weekend;) najgorsza jest ta niepewność...:( chyba nie wytrzymię do poniedziałku... musze tylko wytrzymać dzisiaj do 17 (bo o 17 zamykają laboratorium a w weekendy jest nieczynne) ;)

beati- no niestety...tylkoc iaze wspominam poniewaz musialam urodzic dziecko w 5 miesiacu:( niestety sie skopalo i dziewczynka moja nie zyje....wiec musze odczekac do wrzesnia bo wszystko sie wydarzylo w marcu teraz

rudzik90 --> no domyslam sie mnie etz meczyla niepewnosc... mialam czekac do wtorku, ale juz w pon rano polecialam bete zrobic ;)

rudzik:) dobra jestes:D z tym ze ja bym sie nie zalamywala niska beta:D bo moze byc za wczesnie

Gość beati22
tralalala----> kochana współczuje Ci...przeszłaś dużo... grunt to nie poddawac sie i wierzyc w realizacje swoich planow! napewno teraz Ci sie uda!! napewno !! :-))

Gość dorociaaa.
wlasnie ten bol nie jest uciazliwy.. tylko bolalo bo stalam cala noc.. moja praca tego wynaga.. pracuje na produkcji przy maszynie gdzie stoje caly czas i musze sie duzo schylac to potem boli

Gość rudzik90
dziewczyny ja już jestem bezpieczna, chcąc nie chcą już i tak nie zrobie dopiero w poniedziałek:D

dorcia to pewnie od stania kregoslup nawala....pewnie teraz sie po prostu odezwal:) rudzik- bezpieczna? jak to? nie rozumiem?

witajcie,u mnie nic nowego. Czasem, mnie jajnik zakłuje i tyle....

Gość rudzik90
bezpieczna w sensie przed samą sobą bo już są zamknięte wszystkie laboratoria i otworzą je dopiero w poniedziałek więc nie polece robić bety i chcąc nie chcąc muszę wytrzymać do poniedziałku;)

rudzik90 zostaja jeszcze testy :P ale dasz rade,wytrzymasz nie ma co za wcześnie sprawdzac :)

Hej dziewczyny, A u mnie cudownie. Wiecie juz po @ i to jest ten najfajniejszy czas bo sie niczym nie przejmuje. Jestem przed owulka, wiec moge robic co chce, nie zastanawiam sie, nie obliczam, no i w zwiazku z tym nie stresuje. Pogoda u mnie fantastyczna, dochodzi do 30 stopni, ale ja tesknilam za takim upalem. Jutro wybieramy sie nad ocean, troche opalanka mi moze przysluzy. A i wiecie co, zaczelam lykac tego wisiolka, i na maksa, skora jest taka fajna teraz, moze on rzeczywiscie mi troche hormony ureguluje. Poza tym kupilam sobie nowy telefonik, wiec tez wiecie kobieta sie czuje inaczej troche jak zakupy zrobi. Dostalam na dodatek jeszcze wolna sobote to juz wogole super, caly weekend wolny i taki upal zapowiadaja przez caly. SUPER!!!!!!!!!!!!!!

Gość rudzik90
wiem nabardziej się boję że w poniedziałek wyjdzie że jednak nie ma dzidzi:( teraz mnie zaczął boleć brzuch tak jak na @ :( ale @ najwcześniej powinnam dostać w środę....

Gość rudzik90
a co tu takie pustki??

anitia --> zazdroszcze tego oceanu iw olnego weekenu :) tez bym chciala gdzies chociaz na chwile oderwac sie od rzeczywistosci... rudzik90 --> bedzie dobrze :) monia_aa --> a kiedy idziesz do lekarza ?? ja za tydzien :) lekarz mowil, ze ciaze widac jak w organizmie jest min 1000 mIU/ml.

Gość rudzik90
vi tak bardzo chciałabym już znać wynik oczywiście pozytywny :)

bedzie dobrze :) inaczej byc nie moze ;) ja tez juz bym chciala widziec bijace serduszko i na chwile sie uspokoic :)

Gość rudzik90
vi ty się praktycznie nie masz już czym denerwować ;) tylko szkodzisz dziecku jak się tyle denerwujesz...

Gość dorociaaa.
plecki juz nie bola :) przynajmniej nie czuje :) brzuch tez nie boli, cycki troche wiec nie wiem... moze jednak.... ale dzis jest niefajny dzien.. szkoda gadac..;/ jutro kupie sobie kwas foliowy.. slyszalam ze pomaga niby.. zobaczymy.. i rozejrze sie za tymi testami owulacyjnymi..