Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

Gość niki85
napisze napisze koniecznie :) wymiki niestety dopiero we wtorek :(

Gość niki85
Nerwus- co to testo to ja juz probowalam http://www.keypharm.com.au/products/how_does_ovuplan_scope_work.php test na ktorym sprawdza sie sline, codziennie rano wklada sie palec do ust pod jezyk po czym przenosi sie sline z palca na maly mikroskop po okolo10 min jak slina wyschnie jak sa dni plodne to powstaje wzorek jak sa dni nie plodne to wzorka brak . Dodam ze moje cykle sa nie regoralne wiec od grudnia go urzywalam. najlepsze jest to ze mozna go uzywac na okraglo bez ograniczen. ostatnio zakupilam test plytkowy i dowiem sie we wtorek czy nam sie udalo czy nie.

Do tralalala Witam, niedawno odstawiłam tabletki ( w połowie opakowania) i od razu z mężem zaczeliśmy starania o dzidzie (po jakimś tygodniu po odstawieniu), okresu nie dostałam od pory kiedy odstawiłam tabletki. Bolą mnie sutki, wieczorami mam temp 37, żyłki na piersiach, śluz biały oraz bolą mnie jajniki jak na okres. Czy to może być ciąża? Dodam, że po 10 dniach od stosunku zrobiłam test-wyszedł negatywnie. Proszę o odpowiedź. PS i kiedy moge zrobic test? Krwawienie z odstawienia nie wystapilo takze nie wiem teraz kiedy powinien byc okres...

Cala Ona a kiedy odstawilas tabletki? Mysle ze jak minely ok 16 dni od staranek mozesz powtorzyc test, ale jest bardzo mozliwe ze jestes w ciazy/

monia_aa zauważyłam :) eh...co za pogoda....ciągle pada....aż czarne myśli mnie nachodzą...jeszcze 10 długich dni...;(

Kochane jutro będę robić test więc poinformuję Was co i jak. Tabl odstawilam 3 tyg temu czyli 2 tyg temu wspolzylam pierwszy raz po odstawieniu i od tego czasu wspolzyje srednio co 2 dni lub codziennie.

Gość rudzik90
dziewczyny ja chyba jeszcze raz zatestuje... od jakiegoś 1,5 tyg robi mi się słabo i jak wstaję to kręci mi się w głowie... a od jakiegoś tyg mam taki ucisk na pęcherz i co chwila gonię do łazienki... mimo @ chyba zrobię :)

😘 Witam, jakby ktos mial ochote popisac to serdecznie zapraszam do siebie. Z gory dziekuje za odzew🌻 p.s. prosze pisac na pierwszym temacie z mojej stopki ❤️

Gość emma***
CałaOna---> i jak tam robiłaś już test? trzymam kciuki:)

Gość emma***
rudzik90---> Dla pewności test możesz zrobić...w końcu każdy organizm jest inny a u niektórych kobiet w początkowej ciąży występuje krwawienie jak podczas miesiączki......napisz potem co wyszło jak się zdecydujesz:)

Gość niki85
bylam na pobraniu krwi jutro wyniki juz nie moge sie doczekac. poza tym biust mi sie powiekszyl ale jakos tak inaczej niz przed @ jest wiekszy pelniejszy ale nie boli i niejest taki ciezki jak przed @ byle do jutra bo zwariuje

Gość emma***
niki85--->spokojnie dasz radę jeszcze tylko dzień niepewności...trzymam kciuki za Ciebie:) CałaOna--> nie przejmuj się pewnie po pdstawieniu tabletek tak Ci się pokręciło.....ale bądź dobrej myśli ja słyszłam że po odstawieniu tabletek jest łatwiej zaciążyć więc może następny cykl będzie udany:)

witajcie,u mnie znów pada eh..... tylko kawka mnie ratuje :) choć wiele nie pomaga ;) całaOna-> przykro mi,musicie próbować dalej! rudzik-> jeszcze jeden test nie zaszkodzi,napisz co wyszło :) emma-> co u Ciebie? niki85->wytrzymasz,tylko jeden dzień niepewności! trzymam kciuki!

Gość nerwus:(
Witam czytalam taka opinie ze jezeli nie wychodzi caly czas test owulacyjny robiony nawet dzien w dzien to znaczy ze kobieta nie ma owulacji i wtedy mamy do czynienia z wada usuwana chirurgicznie. Co o tym sadzicie ? Mi sie calymi dniami nic nie chce :(

całaOna- idz do lekarza, albo poczekaj jeszcze troche....po tabletkach moglo ci sie cos pomieszac....moze przesunela sie owulka? moze trzeba jeszcze poczekac? zrob za kilka dni test a jak nie wyjdzie to idz do lekarza...

Gość niki85
U mnie jutro pierwszy dzien zimy i wieczory coraz zimniejsze wiec siedze sobie popijajac goraca herbatke z cytrynka przy grzejniczku samotnie ogladajac wieczorna telewizje wiec MONIA_AA nie martw sie lato juz blisko nerwus- nie przypuszczaj najgorszego jak sie bardzo martwisz to wybierz sie do lekarza powodzenia

Gość emma***
Pogoda jest przytłaczająca...pada i pada.....kawa za wiele nie pomogła a nie chcę z nią puki co przesadzać jak nie wiem co i jak....ta niepewność......ale jeszcze trochę.....pewnie nie wytrzymam za długo i pod koniec tygodnia polecę po test.....moesiączki mam co prawda nieregularne więc trudno przewidzieć kiedy powinna być @....ale w tym miesiącu robiłam testy owulacyjne i pozytywnie wyszło 18 maja więc teoretycznie po 14-16 dniach powinna wystąpić miesiączka....zobaczymy...oby nie wystąpiła hehe nerwus--> może się tak zdarzyć że u kobiety wystąpi cykl bezowulacyjny jednak warto iść do lekarza to sprawdzić tym bardziej jeśli sytuacja by sie powtórzyła....a może poprostu testy nie zadziałały? różnie bywa niki85--> pierwszy dzień zimy?...to gdzieś ty kobietko wyemigrowała...nie zazdroszczę ja już miałam tak serdecznie dość tegorocznych mrozów....ale głowa do góry....po zimie zawsze przyjdzie wiosna:D

Gość niki85
emma- zyje sobie do gory nogami w kraju kangorow :) zima niby nie grozna bo wmiare cieple dni tylko te domy tutaj sa bardzo"cienkie" wiec jak noca jest 6 stopni to w srodku jest nie wiele wiecej a ogrzewania brak miejmy tylko nadzieje ze szybko sie skonczy poki co pozostaje mi herbatka i grzejniczek :)

Monia u mnie staranka hmm i po starankach. Sama nie wiem, niby owulke powinnam miec jutro, ale od piatku juz sie staramy i wlasciwie test owulacyjny w piatek mialam prawie taki pozytywny, no i w niedizele, a dzis juz nic. Wiec sie troche pogubilam. Bo uzywam dwoch roznych testow no i mi troche namieszaly, no i chyba owulka mi sie przestawila, moze to od tego wiesiolka, bo zaczelam go pic w tym miesiacu, odstwilam ok 10dc no i zaraz chyba owulke mialam, albo mam teraz wlasnie, bo jajnik mnie nawala, ale test juz negatywny wyszedl. No nic dla pewnosci poprobujemy jeszcze rano no i trzeba bedzie czekac kolejne 14 dni na wyniki :) no to tak z grubsza u mnie, a co u was? Buziaki

Dziewczynki tak bardzo byśmy już chcieli dzieciaczka myśleliśmy ze po tabletkach bedzie latwiej a tutaj taka przykra niespodzianka:( Jestem zalamana:(

Gość niki85
Mam wyniki i dalej negatyne :( az mi sie plakac chce .... na przeswietlenie nie moge isc bo pomiedzy 7 a 10 dniem cyklu i juz nie wiem co mam robic chyba siasc i plakac :( chyba nigdy ne zrozumie swojego ciala !!

Gość niki85
teraz juz calkowicie zglupialam postanowilam sobie zrobic test owulacyjny ten z sliny i wyszlo ze mam owulacje dodam ze to jest 51 dzien cyklu czy to wogole mozliwe ??? chyba zwariuje tutaj, chyba zrobie zaraz test plytkowy tak dla pewnosci!!

cala ona -nie zalamuj sie:) lepiej sprawdz czy z hormonami u ciebie w porzadku, bo ja zaczelam miec po odlozeniu tabletek problemy z miesiaczkami, potem sie okazalo sie torbiel mi sie zrobila, a potem policystyczne jajniki nagle.....ale mysle ze moze to po wypadku samochodowym ktory mielismy w sierpniu, bo wiem ze np przy urazach glowy przysadka inaczej pracuje i hormony moga byc pomieszane.... poza tym tabletki anty to zlo;P nigdy wiecej w zyciu nie bede tego gowna uzywac

Oj tak kochana święta racja! A jeszcze mam takie pytanie bo od 2 tyg mam temp 37,4 ale wieczorami, rano mam 36,6. Co to może być?