Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaAnna

Dziury Po piercingu

Polecane posty

Gość ChybaAnna

Witam, mam problem natury estetycznej. W wieku 19 lat [ mam 23 ], zrobilam sobie kolczyk w okolicach ust, w górnej części brody. Oczywiście byłam zachwycona, szybko sie jednak znudziłam. Nosiłam kolczyki z prętami różnej grubości, co zaowocowało bardzo widocznym śladem - 2 razy większy niż dziurka po kolczyku w uchu. Już od dawna nie noszę tam kolczyka. Jednak miałam wybór - paradować z dziurą lub kolczykiem - wybrałam kolczyk. Sprawdzilam dzisiaj kolczykiem czy dziurka zarosła, ale tak sie nie stało. Zwęzila się w głębi, ale na samej brodzie mam ogromna dziure, która mnie drażni, mam z tego powodu kompleks. Oczywiście nie jest to jakas tragedia, ale podczas zmiany mimiki, dziurka czasami robi sie jeszcze bardziej widoczna. Nosiłam kolczyk stosunkowo długo i tak jak juz wspomnialam grubości prętów ulegały zmianie. O laserze, maściach itp nie ma mowy, gdyz nie jest to blizna, lecz poprostu niezarośnięt, widoczny slad. Chyba jedynym ratunkiem byłoby zrobienie kilkumilimetrowego nacięcia i zszycie tego zpowrotem. Czy ktoś ma takie doświadczenie za sobą? Czy nalezy udac sie do prywatnej kliniki by przeprowadzic taki zabieg? Pomocy :(

Gość Czołgista
Trzeba sobie bylo wsadzic pret zbrojeniowy a nie preciki.

Super smieszne :) Może Ty o tym marzysz, ale wiem, że wiele dziewczyn / kobiet boryka sie z tym problemem nawet na tym forum, niezaleznie od wieku :)

Gość Czołgista
Sorry dla mnie ktos kto chodzi z prętem w wardze to nie kobieta :D

A dla mnie ktos, kto siedzi na forum kafeterii w dziale Uroda to nie mezczyzna? Opanuj sie, jak chcesz pogadac o swoim ideale kobiety, to zapros znajomych na piwo :) Do rozsadnych osob: Co sadzicie?

Gość szeperd
podnosze ! by takie kciukiem i inne wiedzialy co je czeka ! a takie, co dopiero sie namyslaja, by zrezygnowaly ! i tak, dziewczyna z zelastwem w pysku to nie kobieta, to krowa bo to bydlo sie tak znakuje :) a dla Ciebie, autorko, niestety nie mam rady posluz za przyklad, jak nie nalezy i znos to dzielnie ! :)

O.K., dla niektorych meżczyzn takie ozdoby sa podniecajace i estetyczne, ale o gustach sie nie dyskutuje ;) To prawda, dalam sie poniesc modzie i teraz troche zaluje ... Nadal czekam na jakies porady ...