Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość iftar no i to mądre słowa
ale jak pokazuje rzeczywistość jest niestety inaczej :(

Gość shatyn ??? lizałeś kiedyś
o sorry .:O przecież ty jesteś homoś to raczej gustujesz w lodach. :O

Gość trolejbusy z was
najpierw się kłócą jako oferma-shatyn, później na innych nickach, klócą się choć każdy wie ze obydwoje gówno się znają na podatkach i ekonomi jako całości zasrywacie ten topik swoimi debilnymi kłótniami

Gość yes tak tak da
15:48 [zgłoś do usunięcia] obrońca z urzędu " 15:22 [zgłoś do usunięcia] ZARAZ WYSKOCZY TUTAJ zostałes shatyn po raz któryś z kolei przez offerme zmiazdzony a teraz siedzisz i popierdujesz na orange bo sie boisz nochala wysciubic " A ty na czarno piszesz nie ? nie mam w przeciwienstwie do ciebie czarnego nicka ćwoku:classic_cool:

Gość obrońca z urzędu
:D :D to kurwa załóż czarnego :D zobaczysz jak fajnie szmondaku

Gość yes tak tak da
jak widać nie fajnie skoro sie nie logujesz baranie:classic_cool:

Gość oj offermo to jasne
ale ty ciagle mialeś nadzieje ze facet po zawodówie coś pojmie z twych wywodów:D

Gość obrońca z urzędu
" yes tak tak da jak widać nie fajnie skoro sie nie logujesz baranie " właśnie że fajnie :D czasem się nie chce logować dobrze o tym wiesz bo masz czarnego nicka WAWCIA ... baranie :D

Gość niedorzięta wataha
nie jestem żadnym Wawcia cepie:classic_cool:

Gość obrońca z urzędu
:D :D :D nie nie....

Gość niedorzięta wataha
chcesz sobie pośpiewac?:classic_cool:

Gość Do ....
offerma [moja znajomość ekonomii to jest akurat faktem ] Przykro mi, ale to ty tak twierdzisz Jak widzisz inne osoby sa zupełnie innego zdania i może zejdź na ziemię kolego Jeżeli masz wysokie mniemanie o sobie to może ... spójrz w kosmos to stare powiedzenie, ale jakie aktualne ;)

Gość Przykro, że w bełkocie
offermy pominięto to co powiedział 14:51 [zgłoś do usunięcia] TYCJan 24 Może warto do tego wrócić ?

Gość Do ...Białadama
Faszysci ? Nie wiem czy ty wiesz co mówisz ?

Gość jelonekk..
nazywanie kogoś komunistą , czy tez liberałem , to już raczej jakaś zaszłość . metody komunistycznej manipulacji co prawda pozostały te same , ale oni nie są komunistami - należą już do tego 'nowego świata' - świata raczej konsumpcji materialnej przy ograniczonym wysiłku nintelektualnym , świata ' tańca z gwiazdami ' - tak bym to w sktócie określił ;) podziały są raczej inne - teraz bardziej w sprawach mentalności , stosunku do życia , postaw wobec wszechogarniającego zaprzeczania wszelkim bezwzglądnia obowiązującym wartościom , poddania się stereotypom kreowanym przez media , zanikiem indywidualności na rzecz poddania się fali postaw narcystycznych - sławne "zasługujesz na więcej" co dotyczy tylko zaspokojenia w sferze materialnej . to wszystko wymaga uzasadnienie i znalezienia odpowiednich "wrogów" , którzy mogą tym postawom 'zaszkodzić'. I dlatego taka zajadliwość , gorsza nawet niż w czasach komuny :D

Shatynie otóż właśnie. Ja sobie dałem spokój. Bywam tu tylko żeby zamienić parę słówek, nawet nie w temacie, bo nie jestem torreadorem.

Gość Było to dla mnie szokiem co
bielan mowił wg niego Marta Kaczyśka miała brac udział w kampani wyborczej Jarosława K. Bielan to kompletny idiota, przecież Marta K. w jednej sekundzie straciła oboje rodziców i czy on tego nie rozumie ? Jak mozna coś podobnego powiedzieć. czy Bielan nie ma na tyle wuyobraźni zeby zrozumieć co dziewczyna przezywa ? nie wspomnę już o tym, że Marta i Jarosław nie sa w najlepszych stosunkach bo przecież Jarosław nie był na ślubie Marty :( co źle świadczy o Jarosławie. Poza tym jaki to idiotyczny pomysł żeby do kampani wyborczej mieszać ludzi, którzy zginęli w katastrofie smoleńskiej W katastrofie smoleńskiej nie zginęli tylko ludzie PiS-u, ale i innych partii i Pis chyba sobie z tego zdaje sprawę, że uderzanie w te tony może przynieść im więcej złego jak dobrego Jeżeli Bielan bedzie nadal na katastrofi smoleńskiej zbijać swój kapitał polityczny to ... jego koniec jako polityka jest dla niego bliski

Gość shatyn nie odpowiedziałeś mi
proste pytanie Czy offerma nie znajduje się czasem na twojej liście ?

Gość shatyn nie odpowiedziałeś mi

>iftar Czy ktoś z Was kiedyś czochrał lemura???< Właśnie dla takich paru słówek :)

Gość Nie rozumiesz
? To ja tobie powiem Po jasną cholerę z nim gadasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Człowieku, opanuj się Ile razy można tobie mówić. Co tobie dało przelewanie z próżnego w próżne ? No co ? Zrobiłeś listę i masz rację, więc po co wchodzisz w takie rozmowy ? Nie szkoda Tobie czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość no własnie ....
[Hierarcha wziął też w obronę red. Jana Pospieszalskiego i skrytykował nowelizację ustawy o IPN.] I o tym mówił TYCJAN, ale to umknęło niestety dzieki twojej rozmowie z offermą, która nic nie dała, bo wiesz, że on ma wysokie mniemanie o sobie i uważa, że jak coś powie to już powie i koniec kropka :-D :(

Gość nie SHATYN ....
TO NIE JEST ŻADNE USPRAWIEDLIWIENIE i dostaniesz OPR bo sobie zasłużyłes na to

Shatynie, please... Czy dobra lektura lub film, szklaneczka trunku, jakaś muza nie są lepsze od użerania się tu? W dodatku syzyfowego? Pisałem już o tym...

Gość WeWo....
masz rację Shatuyn dostaniesz lanie i to porządne

Gość Teraz to dziękuję
idą robic rodzinie kolacje

Gość jelonekk..
oczywiście że mógł skrytykować podpisanie tej ważnej ustawy - pełniacy obowiązki nie powinien tego uczynić... i to że jakiś jeden biskup " śmiał " skrytykować coś co było nienormalne - oczywiście już czyni z całego kościoła siLę , która wspiera Pis oczywiście inni zabraniali ulotek , angażowania się w kampanię .... ale ten jeden "śmiał" powiedzieć , że coś takiego nie powinno mieć miejsca NO COMMEMT - kolejna manipulacja :D Był też taki Popiełuszko , co się za bardzo wtrącał - i go wtrącono najlepiej jak w rosji - tylko obrzędy - i koniec , zero własnego zdania czasami - najlepiej jakby cenzor drukował kazania - jedne dla wszystkich :D ...cały czas powtarzam - inne czasy , ale ta sama komusza mentalność

Gość fajnie siebie dziadku
opisałeś: Ot mały zagubiony rencista...