Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Obywatelu dzikiego kraju - jestem sobą po prostu :D

Gość stivie
Ja wiem, czy ja taki głos rozsądku., muszę odejść, bo coś strasznie chce mi się spać, nie wiem czemu, może to ta pogoda?? A co u was tak poza tym słychać. Może założymy topik kółka wzajemnej adoracji?

Gość nocny rider
Talmud cytaty napisał(a): Baba Mezia 114a-114b. Tylko żydzi sa ludźmi. Sanhedrin 57a: Żyd nie musi płacić wynagrodzenia za prace wykonana przez goji. Baba Mezia 24a Żyd może okraść goja. Jeśli żyd znajdzie rzecz zgubiona przez goja, to nie musi mu jej zwracać. Sanhedrin 57a: Żyd może obrabować i zamordować goja. Za zamordowanie goja nie może być kary śmierci. Yebamoth 98a: Wszystkie dzieci goji są zwierzętami. Abodah Zarah 36b: Dziewczynki goji od urodzenia są szmatami. Sanhedrin 106a:Matka Jezusa była ladacznica. Sanhedrin 55b Żyd może poślubić dziewczynkę , która ma trzy lata i jeden dzien. Menahoth 43b-44a Każdy żyd codziennie musi się modlić : dzięki ci boże , ze nie zrobiłeś mnie gojem , kobieta albo niewolnikiem. Soferim 15, Rule 10. Najlepsi z goji powinni być zamordowani. Sanhedrin 77a-77b Kiedy można legalnie zamordować swego sąsiada ( goja ): Kiedy sie go zwiąże i zagłodzi na śmierć, Kiedy się go zwiąże i on umrze od słońca, lub zimna, Kiedy się go zwiąże i lew go zje. Kiedy się go zwiąże i komary go zabija. Kiedy go wrzucisz do studni i on tam umrze. Kiedy go zranisz strzałą i od tej rany on umrze. Kiedy się go podtopi i zostawi daleko od brzegu, żeby się sam utopił. Można goja zamordować jeśli mordu dokonuje więcej niż dziewięciu żydów. Sanhedrin 55b-56a Można wyzywać rodziców pod warunkiem , ze nie użyje się słowa bóg. ( yahwe ) Można uderzyć rodziców, ale nie tak żeby ich zranić. Baba Kamma, 113b W czasie procesu sadowego wolno oszukiwać żeby żyd zawsze wygrał.

Dobranoc, choć nie znalazłem się na liście płac :D

Gość stivie
Chyba już należę do klubu Shatyna, bo Go nie obrażam, zresztą nawet nie bardzo wiem kto to, czytam to dwa, czy trzy dni zaledwie i przeczytałem jedynie kilka stron. Nie lubię się kłócić, jak nie ma o co. Mam swoje może niezbyt miłe poglądy na temat tego co widzę jedynie w telewizorku i w gazetach. Polityków czystych jak łza nie ma i nie będzie, bo polityka to śliska sprawa. Mimo różnych poglądów, różnych partii oni mają jeden cel - władzę a co za tym idzie pieniądze i każda partia komuś służy, nie jest tak by jakaś partia służyła wszystkim. Oni przede wszystkim pomagają "swoim" kolesiom. Może nie jest to prawdą, może się mylę, ale tak mi się wydaje. Napchać kieszenie, nakraść i zniknąć. Jedne kradną bardziej widocznie, inne mniej, ale jednak kradną w mniej lub bardziej oczywisty sposób. Oczywiście nie mówię, że wszyscy w partii kradną, ale część osób pewnie tak. Nie powiem na pewno, bo nie wiem, ale wydaje mi się, że część osób to ma co nieco na sumieniu. Pozdrawiam i idę spać, dobranoc i nie kłóćcie się za bardzo.

Dobranoc wszystkim udającym się na spoczynek.

Gość katotalibowie w akcji
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7887398,Blonia__Sprofanowali_krzyz_jak_ubecy____NAGRANIE.html Punktualnie o godz. 19 rozpoczęło się nabożeństwo majowe przy głazie papieskim na Błoniach. Blisko siedemdziesiąt osób modliło się za Ojczyznę oraz o beatyfikację Jana Pawła II. - Mieliśmy w tym miejscu spotkać się przy krzyżu. Niestety ktoś go brutalnie zniszczył - powiedział o. Jerzy Pająk OFMCap, kapelan Towarzystwa Parku im. Jordana. Brak krzyża i przedstawicieli kurii nie zraził jednak ludzi związanych z Towarzystwem; blisko siedemdziesiąt osób przyszło w sobotę o godz. 19 na Błonia, by odśpiewać Litanię Loretańską. Przynieśli ze sobą figurkę Matki Boskiej Fatimskiej oraz znicze i flagi narodowe. Krótkie rozważanie do zebranych wygłosił kapelan Towarzystwa Parku Jordana, kapucyn o. Jerzy Pająk. - Nie potępiam tych, którzy walczyli z krzyżem na Błoniach, bo wiem, że spotka ich kiedyś kara za ich grzechy - powiedział o. Pająk.

Dobranoc, dziś mi się nie udało. Gości miałam.:P Trzy flaszki i do domu:P:P:PP:P

a@a ja bym z checia Jest gorsza choroba. Strasznie zaraźliwa i nieuleczalna - narodowy socjalizm.

Słowa są... ulotne? :D Dobranocki Anouk, Krajanko.

Gość maaakiawelli
o widzę że mobilizacja lewactwa wszelkiej maści przed wyborami idzie pełną parą.Boicie się Jarka,boicie:)

Proponuję najpierw sobie poczytać definicję lewactwa. A potem błyszczeć pustostanem w czaszce.

Gość a komorowski jest może
prawicowy??

No tak. Ubóstwo słownika jak zwykle.

Gość na 100proc shatyn
był na paradzie gejów

Czerwonych bojówek, czyli Jarosława?

Gość WeWo tak z ręką na sercu
umiesz odróznic prawice od lewicy??

Gość a tymczasem spokój
nie dajcie się prowokować lewackim prowodyrom,niech ludzie zobaczą różnicę.