żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 A ja szefem :) Ide bo go zabiję jak zostanę w domu Pójde na spacer Sadny dzien jasne ze jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 łu bu dubu łu bu dubu niech żyje prezes naszego klubu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 lorika-----ja sie lubuje w tworczosci J.R.R. Tolkiena mam chyba wszystko co zostalo wydane w polsce,czytalam juz po iles razy a trylogie wladcy pierscieni ilesdziesiat razy i ciagle mi malo :) juz dawno nie czytalam "silmarilionu" licze ze jak pojde na urlop,dzieci wyprawie na kolonie to wtedy poczytam,bo jak one pojada to jeszcze bede tydzien na urlopie i bede sie pewnie nudzic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Lorika "ide troche pozabijać" masz na myśli grę jakąś prawda???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 :) :( dla zabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Regres takie jesteś fajne ciacho a kobietę do łez chcesz doprowadzić" żabko ale czy naprawdę myslisz ze to ja doprawdzam cię do łez ? ja tylko reaguje na to co zrobiłaś Wiec ewentualne pretensje o to ze doprowadzona zostałas do łez możesz zawdzięczać tylko sobie :) ale OK nstp razem będzie juz lepiej NIE PAL !!!! Nie warto , tyle razy to powtarzałaś nam , sobie i tym którzy tutaj pojawiali sie po raz pierwszy a kwiatka masz na zachęte ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 zobaczcie sobie na NK jakie zarabiste foty żaba dodala he he he godne prezesa fanklubu puchatka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 no... Kubuś Puchatek w Boliłudzie, heheheee;):D:D:P czad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 a prezeska jaka laska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 wydaje mi sie ze silmarilion by cie wciagnol to ciezkie dzielo :) doslownie i w przenosni lubie takie klimaty,wrecz odplywam jak czytam,mam wtedy swoj wlasny valinor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Nie palę już 260 dni (+ 07g00m15s). Ilość niewypalonych papierosów: 7808. Będę żyć dłużej o 59 dni (+ 15g36m18s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3123,50 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 no nie?? :) swietny ten maly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Lorika Ja myślałam że nie bede mieć dziecka tak mówili lekarze a jak już straciłam nadzieję to zjawił się miś :D A słodki po mamusi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 lorika to sadny dzień jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 lorika----------- Aga M (O) to ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 he he lorika jedyni fajni to ci tutaj u nas na topiku to nasz kochany Jacus zlosliwiec zupek i misiek a cala reszta rzeczywiscie glupie to jak but z lewej nogi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 przyjelam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Złośliwiec na pewno lubi brunetki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 ja protestuje he he Regresowi my wszystkie sie podobamy :) nie tylko blondyny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 sadny dzień bo my kobiety a szczegó;nie Polki jesteś my piekne i dlatego podobamy sie Jacusiowi ;););) ja dzis na rowerku byłam Troszke pozwidzałam okolice i szok woda dalej stoi wydae mi sie że jeśli jej ubywa to bardzo powoli Szok bo zapowiadaja kolejną fale aj miłego wieczrku niech będzie on PACHNĄCY :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 w gliwicach tez woda nie opada niestety ;/ ja uciekam juz tez pa buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Pomocy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!! Ja głupia myślałam że mi rzucanie palenia łatwo pójdzie ze jak dwa dni czuje sie dobrze to tak bedzie a tu masz Kryzys taki mnie naszedł ze ledwo siedzę na krześle Będę wyć:/:/:/:/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielkaaa83 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Pozdrawiam Wszystkich starych i nowych bywalców:)może mnie jeszcze pamiętacie...Muszę ponadrabiać z czytaniem wpisów.Dawno mnie tu nie było. Spróbuję sie zmobilizować i do Was zawitać z postanowieniem BP dla Was Wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 żabko napisz mi tu szybko że siedziałaś na krześle, że po śmierdziea nie poszłaś marzycielko wracaj do nas u mnie dziś zapowiada sie na piękny słoneczny dizeń zapraszam na kawkę , herbatkę i życze miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Kto chce - szuka sposobu. Kto nie chce - szuka powodu... Gdzieś przeczytałam i bardzo mi się spodobało :) Pozdrawiam weekendowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Hejka pachnaca aga ------kawka pyszna zabko----mam nadzieje ze dalas rade i nie sieglas po smierdziela marzycielkaa-----czekamy na Twoja decyzje monamas--- U mnie zapowiada sie piekny dzien sloneczko swieci :D Milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 pachnaca aga-- zabka--- marzycielkaa--- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona życzę miłego dnia pachnaca aga kawę już piłem ale herbatki napije się z tobą jest pyszna :D monamas mi tez bardzo się to spodobało i to jest święta prawda :D kto chce nie palic to szuka sposobu żeby skończyć z tym śmierdzącym nałogiem :D a kto nie chce to szuka byle jakiego powodu [ nie tak spojrzał na mnie czy tez nie tym tonem się odezwał ] żeby tylko nadarzyła się okazja żeby zapalić :( zabka żabciu dobrze ze jeszcze jesteś w stanie siedzieć ze nie upadłaś zaparz sobie melisy to się trochę wyluzujesz postaraj się nie myśleć o śmierdzielu pamiętaj ze każdy z nas tu ma jakieś problemy i dość poważne ja np. jestem chory na raka jednak nie myślę o śmierdzielu bo ja naprawdę to nie chce palić a on mnie nie wyleczy z początku każdemu tu z nas było bardzo ciężko tez przeżyłem horror i wszyscy wokoło mnie i wiem co w tej chwili przezywasz jesteś młodą piękną silną dziewczynką ty tylko sobie wmawiasz ze nie dasz rady skończyć z tym śmierdzielem zobacz tylko ze ja paliłem 40 lat ostatnio już 3 paczki dziennie i mi i wielu z nas się udało to dlaczego tobie ma się nie udać pokonać tego śmierdzącego nałogu weź się w garść i pamiętaj ze jesteśmy z toba trzymam za ciebie kciuki BP :D marzycielkaaa83 milo ze się odezwałaś zaglądaj tu częściej bo warto być BP :D sadny dzien u mnie powodzi nie ma ale tez w jeziorach wody przybyło lorika szatynki czy blondynki ja wszystkie lubię was pachnące dziewczynki dzięki za fotkę cos pięknego brak slow :D Vonka dzięki za zdjęcie super z ciebie babka niedługo się zrewanżuję :D basiek1 :D wymieniłem tylko ostatnia stronę zaraz wyruszam na działkę trawkę skosić i rybki nakarmić :D dawno już nie sprawdzałem BP Nie palę już 1882 dni (+ 12g44m41s). Ilość niewypalonych papierosów: 112951. Będę żyć dłużej o 862 dni (+ 19g50m29s)! Zaoszczędzone pieniądze: 37 838,87 zł! bo nie palić to jest cos pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 I ja witam :) I dementuje :) Wole brunetki i blondynki na jednakowym poziomie :) Moja narzeczona jest brunetką :) wszystkim paniom niezaleznie od koloru włosów a chłopakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 żabka no prosze cie....:O nie zawódź siebie i nas :O nie pal ... marzycielka zagladaj do nas czesciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach