madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 vonk----zazdroszczę potancowki...aj poszlabym gdzieś się pobawić :( Ale niema gdzie? :( dzisiaj mam trochę wolnego...ale nie długo...nadrabiam zato w domu...z obowiązkami... :( sprzątanie,pranie,obiadek....bo od 2tyg.niegotowalam nic....niebyło nato czasu... pozdrawiam cale pachnące grono... gdzie sie wszyscy podziali jakaś cisza tu panuje... Złosliwiec----tato nasz odezwij sie... żaba--- ojejkujejku--- basia1--- lorika--- pachnąca aga--- leloff----jestem ciekawa czy jarasz jeszcze zielsko?Jak tam Twoje piesie...jak nasz podczytujesz to odezwij się...chociarz daj znac że żyjesz... jędrek30 i misio121,bella1962 i inni z starej ekipy---żyjecie... dla reszty których niewymieniłam meldować się...chociaż lapką pomachać... i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie i Madziuchna ciebie również:-) miłego popołudnia życze:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 hej Czesław.... :) Ale mam szczęśćie nikt takiego niema... Właśnie mi (chyba)rura pękla od piecyka gazowego,kurwa cała łazienka zalana,ściany wszystko.... aj jak by sie przydała złota rączka w domu a tak to muszę zadzwonić po fachowca i oczywista rzecz stracić na tym...Ma wpaść do mnie ok.16ej do tej pory jestem bez gazu,wody...sahara....przez to mieszkanie czuję się jak w epoce kamieniołomu(chyba),gdzie do niczego niebyło dostępu... Musiałam pozakręcać główne zawory gazu i wody...nawet z toalety z korzystać nie moge... Dobrze że zdążylam pomidorówkę ugotować....i chleb wystawić z pieca...to choć nie umrę z głodu... a tutaj dalej cisza...zapracowani wszyscy sa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Tak dobrze żarło i zdechło... Nie, nie palę,ale jest mi przykro, bo jakieś dziwne nieporozumienia się pojawiły dziś między mną, a facetem, którego niedawno poznałam i ktorym - do dziś - byłam zauroczona. Czy ktoś rzucił na mnie urok, że nie umiem trafić na "normalnego" faceta, czy może ja za bardzo demonizuję... Buziaki dla Wszystkich, Regres --> dla Ciebie szczególne uściski, młody żonkosiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 monomas----myślę że to faceci są do bani bo nierozumieja nas... przepraszam jeśli z naszych facetów ktoś poczuł sie urażony.... to kawałek dla facetów... http://satjow.wrzuta.pl/audio/7CosL3b7Uyj/big_cyc_-_facet_to_swinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Ja nie poczułem się urażony:-), ale pozwólcie, że niebedę komentował postu monamasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 monamas - dziękuję za zyczenia :D monomas----myślę że to faceci są do bani bo nierozumieja nas..." madziuchna ja tak samo jak Grześ nie poczułem sie zauroczony ale niestety nie zgadzam sie z twoją opinią :) Równie dobrze mógłbym napisać że to wy kobiety nie rozumiecie nas facetów :) monamas naświetl problem nam to może jakoś doradzimy ci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babcine cycki 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 dlaczego Czeslaw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 nie zauroczony tylko miało być urażony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 hahahaha czesiu ;) - władca much :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 wiesz Regres niemiałam nic do was.Pisałam że jesteście ok.Ale także się z Toba zgodzę że i kobiety są do kitu nie które i nam "dobrym"dziewczynką psują autorytet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Fajny jest Czesio z Władców much... Maślana i Konieczko też ok. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Ja lubię także Pingwiny z Madagaskaru ... leje z nich jak to oglądam ... Madzia tak już jest że facet z kobietą nie zawsze znajda wspólny język Tak jestesmy stworzeni,takie mamy usposobienia że kobieta od faceta zawsze sie bedzie rózniła ... tak było jest i zawsze bedzie sztuką jest własnie tak żyć by znajdowac najlepsze kompromisy w związkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Czesio?:D:D Hihii.. chyba nas Czesław-Grzesław sie nie pogniewa?:) Co do facetów, cóż... różnie bywa, ale już nawet nie pamiętam..:P:P:P Walcze z jednym:) Kochani, nikt nie wypowiedział sie na temat mej prośby odnośnie głosowania....ale cóż, nie musicie, jak nie chcecie. Ale byście mi pomogli:) Pozdrawiam serdecznie;) U mnie upał, i małe zawirowania w sprawach rodzinnych:( ale już tak bywa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 To chyba pod nickiem babcine cycki się jakiś Czesław odezwał:-D zapewniam, że nie ja:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 regres---rozumię i zgadzam się z Tobą, tylko szkoda że obie strony nieumieja iść na kompromis a tylko jedna....a może trafaiam na takich/ Szkoda że jesteś zajęty bo napewno byśmy sie dogadali... dlatego mam takie zdanie bo zaden facet nie daje mi możliwości by zmienić je... a może zemna jest coś nie tak? ale ostatnio się zastanawiałam i doszlam do wniosku że jest ok. grzeslaw----czesław----fajnie sie rymuje...ale dla nas bedziesz Grzesiek... jovik----umnie tez upał....co do spraw rodzinnych trzymam kciuki by bylo wszystko ok.a co do glosowania to juz się cofam o stronę....i glosuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Ja ze swoim 155 dla żadnej nie spełnie oczekiwań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 przestań chrzanic...Grzesiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 jovik----przypomnij mi w jakim mieście mieszkasz....albo pod jakimnumerem jest Twoja miejscowość.. bo jestem na stronie nivea chcę zaglosować ale niepamiętam gdzie mieszkasz...WYBACZ....ALE JUZ STARA SIĘ ROBIĘ I MAM POCZATKI DEMENCJI... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Jovik ale, na który plac chcesz głosa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 grzesiek---@ dla Ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Namysłów, w zakładce "rankingi" wybierz Namysłów. I zagłosuj tymniebieskim przyciskiem. Potem, po kazdym logowaniu juz Namysłów będzie widoczny:) Teraz jest na jakims 165-171 miejscu (to sie zmienia szybko). Tu link. http://100latnivea.pl/glosowanie/moj-profil DZIEKUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Trzeba sie tylko zarejestrować, ale to formalność:) Oddawajcie 1 głos codziennie, 31 lipca koniec głosowania a my jestesmy w "lesie":( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Jovik ja juz zagłosowałem :) Uciekam z pracy już pozdrawiam was ciepło wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 dzięki Rgres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 ja też oddałam głosik... regresik----miłego popołudnia....u boku żonki.... ja spadam nie długo za 30min.ma przyjść spec od piecyka gazowego...zobaczymy ile peknie stówek.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Zagłosowane:) Namysłów rządzi!!!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 dzięki Vonk, Madziuchna- i oby tak codziennie:) Kurcze, musimy miec ten plac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 A ja niestety nie, bez kompa nie da rady, z komórki zdołałem się tylko zarejestrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach