żabka :) 0 Napisano Listopad 2, 2011 Nie palę już 62 dni (+ 19g46m47s). Ilość niewypalonych papierosów: 1884. Będę żyć dłużej o 14 dni (+ 09g31m58s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1017,75 zł! Całuski dla wszystkich:** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 3, 2011 madziuchna i jak ? była dobra waiadomosc na poczcie? :D witam wszystkich jeszcze dwa dni i weekend :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 3, 2011 regresku stawiaj wode na kawe ;) po 15 jade do Ikei :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 3, 2011 Witam serdecznie wszystkich:-) Monamas, ale Ci zazdroszczę:) Madziuchna ja ciebie pamiętam:) Żabka brawo za tak pokaźny wynik:) Regres aha ktoś w tym roku miał ślub, a gdzie zaproszenia?:-D Gengala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 3, 2011 @gusia Sądny dzień jak tam bałagan? znośny!:-) aliyah33 witam w naszym gronie:-) pozdrawiam serdecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 3, 2011 znosny.po montazu drzwi ogarnelam chalpe,ale jutro od rana zaczynam malowac wiec zas naswinie,a po poludniu przywioza meble i kolejny bajzel bedzie,bo beda w kawalkach :/ do skladania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 Witam wszystkich zabka moje gratulacje :D za mały jubileusz 2 pachnące miesiące BP BP madziuchna 04 jesteśmy w takiej samej sytuacji co chodzi o kręgosłup i w moim przypadku tylko operacja na którą jeszcze nie mogę się zdecydować aliyach mile jesteś tu widziany jak możesz to napisz cos o sobie za potrzebujących trzymam 2 wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Listopad 3, 2011 Dziś mam płaczliwy dzień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 3, 2011 hej :) grzesław----ja też zazdroszczę monomas i tych przygotowań,i wogule :( ale może kiedyś,jak spotkam "normalnego" mężczyznę??? to też będa przygotowania :):) albo i nie :(:( aj dziwny ten świat :(:( tego co bym chciała to są przeszkody do naszego szczęścia :( a trafia sie zawsze jakaś trutka :(:( bleble (beksa) zlosliwiec----ja już wszystko wiem co do operacji...będą mnie ciąć prawdopodobnie od przodu czyli od strony strun glosowych-gardła,oczywiście mogą byc komplikacje ale ja chcemieć to za sobą by móc normalnie funkcjonować....własnie widziąlam kilkanascie osób po operacji i udanej!!! ale wyglądali jak z psychiatryka tzn.mieli po zawijane nogi w kostkach i na rękcach w nadgarstkach by nie powstały obrzęki itd.nienamawiam Cię do operacji to musi być Twoja decyzja ale jak cos mogę Ci pomóc to pisz :):):) będzie dobrze bo musi byc...udało nam się nie palić to i uda nam się naprawić krępelek haha :):) przecie jesteśmy silną załogą :):) sądny---3lata temu malowałam więć wiem cos na ten temat :) ale mi się udąlo 4 dni wyjęte z zyciorysu ale efekt piekny :):) aż miło mieszkać... regresku----to nie ta informacja na którą czekam..więc musze poczekać dalej :( a wczorajszy list? no coż złożyłam skargę na Pocztę bo zaginoł mi list polecony więć prosiłam o wytłumaczennie sprawy i okazało se że tam gdzie wysyłałam maja pierdolnik bo odebrali i nawet mam nazwisko Pani która odebrała list a mi ściemniała że niedostali mojego listu (list urzędowy) więc zwracam honor Poczcie :):):):):) żabka---niełam się...ale jakaś dziś deprecha mnie atakowała w pracy,ale kolega mi naprawił humorek :):) dziękuję mu zato :):):) dlatego posylam Ci pozytywną energie :):):) i uszy do góry maleńka :):) aha dla tych co trzymają zamnie kciuki na studiach zaliczylam psychologię w sobotę dowiem się na jaką ocenę :) papa...do zobaczenia niebawem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 zabka jeżeli ci to pomoże to sobie popłacz żaden wstyd :D tak jak moja córuś siedzi i płacze pytam się jej, czemu płaczesz a ona mi odpowiada, bo mi się chce popłakać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 3, 2011 :D Witam pachnąco:) Kochani, potrzebuje tej książki Alana jakiegos tam, w wersji elektronicznej:) Kto ma? Prosze na mój mail, jak sie znajdzie chetny:D nikolic@poczta.onet.pl Pozdrawiam Was wszystkich, bez wyjątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 3, 2011 jovik----poszło @ do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 3, 2011 Madziuchna wyjaśnij mi pojęcie normalnego faceta:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 3, 2011 grezsław-----@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 3, 2011 normalnosc jest pojeciem wzglednym Madziuchna ja jutro od rana startuje z sufitami,zaczne od najgorszego czyli od pokoju dziewczyn,co mnie podkusilo zeby takie kasetony u nich polozyc,no chuba cos na oczach mialam ;/ ale przy zyciu trzyma mnie mysl ze jak skoncze i juz to odchoruje to bede mogla w pelni cieszyc sie zamierzonym efektem :) Zaba----no dwa miechy to duzo i nie rycz tylko sie ciesz,a nie zmarnuj tego czasu,szkoda by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 3, 2011 sądny----skończyły mi sie darmówki i karta :(:( 3mam kciuki za Ciebie :):) za Twoja pracę :):) i jestem z Toba :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 3, 2011 Brawo Sądny, normalny jest tylko Pan Bóg, my wszyscy mamy jakieś wady i trudno nas nazwać normalnymi, bo każda/każdy z nas ma jakieś odchyły, bo jesteśmy tylko ziemianami:) Przypomina mnie się ze szkoły "gwinty dzielimy na normalne i drobnozwojowe.:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 3, 2011 dzięki Madziuchna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 4, 2011 i juz za 8 godzin znowu weekend :) tak to mozna pracować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 4, 2011 no kochani wypijam kawke, zeby sie obudzic i startuje z sufitami,az sie boje tego jednego pokoju.Przy kolejnym remoncie musze pomyslec zeby inne kasetony albo cos tam przykleic,bo te sa okrutne do malowania.Szafe wczoraj kupilam :) przywioza, wniosa i zmontuja w poniedzialek,oczywiscie za odpowiednia oplata.W zyciu nawet w morde za darmo nie dostaniesz ;) Regresku----------pobladzilam w Ikei i na kawke nie dotarlam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 4, 2011 Żabko:) za te 2 m-ce BP!!! Minął smutek? Aliyah To super,że dołączasz do niepalących:)witaj:) Madziuchna "będzie dobrze bo musi byc...udało nam się nie palić to i uda nam się naprawić krępelek haha przecie jesteśmy silną załogą " i tak trzymać! Brawo za zaliczenie:) Regres Jeszcze parę godzin i weekend.Pogoda dopisuje,tylko tak szybko słoneczko ucieka od nas,że nie ma kiedy wybrać się na długi spacer,a w lesie jest pięknie,kolorowo i pachnąco. Sądny Dzień Dzielna dziewczyna jesteś (ten remont):) Grzesław Ja jeszcze bałaganu nie mam,bo czekam na meble,które robi mój luby i wtedy bierzemy się za pokój dzieci.Więc Sądny będzie po,a ja zacznę.;) Złośliwiec:) Jovik:) Byłam na rodzinnym spotkaniu we wtorek i tylko raz przeleciała mi malutka myśl o lampce wina i papierosku...Byłaby to tylko powtórka z poprzednich lat i miesięcy,więc zgodnie z przyjętym przeze mnie zwyczajem pognałam te myśli do stu diabłów. No cóż,trzeba się pilnować,ale teraz to nie jest takie trudne.Wolałam zjeść kawał ciacha,jak babki szły na fajurkę.Zresztą jestem z siebie dumna,że nie palę.Umiem żyć BP i to jest najpiękniejsze:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 4, 2011 @gusia--------dzieki za slowa otuchy :) pocieszam sie tym ze jak ostatnio poprosilam bylego meza o pomoc to mialam wszystko wymalowane,lacznie z komputerem,wsciekla bylam jak osa.Niektorzy moga pamietac ta historie z tamtej czesci topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 4, 2011 sadny dzien no fakt w ikei można pobładzić :) @gusia POGODA JEST PIEKNA :) ISTNA WIOSNA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 4, 2011 Witam wszystkich bardzo pięknie i pogodnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zocha2021 0 Napisano Listopad 4, 2011 Dziewczyny jeśli chcecie sprawdzić w jakiej kondycji jest wasz organizm, zapraszam do zrobienia testu na http://smierc.org . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 4, 2011 wlaśnie wróciłam z pracy :( @gusia----dziękuję kochanie... sądny---jak tam malowanie jovik---niema za co regres,zlosliwiec---- grzesław----osróbkach mi sie podoba i dla reszty niewymienionych osóbek ja spadam pod prysznic i do łóżeczka bo jutro szkoła i wykłady :D miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 4, 2011 Śruba lub śrubka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 5, 2011 Dzień dobry :):):) Miłej soboty Bo nie palić,to coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I&ob=av3e coś na sobotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Listopad 5, 2011 Przywitam się zostawię licznik Nie palę już 65 dni (+ 11g55m24s). Ilość niewypalonych papierosów: 1964. Będę żyć dłużej o 15 dni (+ 00g13m56s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1061,04 zł! I lecę gotować dietetyczny obiad. Dziękuję że jesteście ze mną i nie pozwalacie mi się zadołować na śmierć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach