Regres 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 JOVIK JA ZAWSZE W TATRY JEZDZIŁĘM WE WRZESNIU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 mariola pogoda ma być w ten weekend ładna wiec atakuj szczyt :D echhhhh tez bym sie powspinał ale niestety nie mam urlopu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Regres będę uważać ;-) Papieros mój wróg - to już prawie jak moja mantra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 i koniecznie zjedz szarlotkę w schronisku na Morskim Oku przed wyprawą na Rysy to doda ci sił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czesc pozdrawiam wszystkich serdecznie ze słonecznych mazur życzę miłego dnia :D jovik nie mogę się zalogować cały czas mi odrzuca :( Mariola18 powodzenia w osiągnięciu celu :D i dobrej pogody :D regres graba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 złośliwiec :D a ty masz długi weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzięki jovik i regres za gratulacje. Jovik jeszcze takiego cuda z głosowaniem to jeszcze nie miałem zamiast komunikatu "dziękujemy za głosowanie" pojawił się "nie możesz głosować dwa razy jednego dnia możesz zagłosować łzy po północy" a mi punktacja nie zmieniła się:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Już po północy, sorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Zapomniałem dodać, że z płytą CD jest płyta DVD z koncertu Kruka w Krakowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Sorki Grzesłąw, ale akcja chyba przerosła oczekiwania Nivea, za duzo głosów, serwer nie wytrzymuje.....miesza im się:( Ważne,że chcecie głosowac i róbcie to dalej, o ile będzie mozna. Ja juz napisałam, maila do tej firmy! Taka wielka firma a taka nieprofeska:( Złośliwiec- nie zniechęcaj sie - głosuj, kiedy tylko będzie mozna;( U mnie gorąco, duszno, chyba coś wieczorem będzie grzmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 A u mnie zbiera się na deszcz, niedługo bądzie padać, bo chmury już widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 dzisiaj witam się z Wami z łóżeczka... :( niestety przygwoździło mnie,niemogę się ruszyć,kręgosłup niepozwala :( ból straszny aż łzy same lecą...ale był Pan Doktor,jest wkłucie i robimy zastrzyki dożylnie... może uda mi się jutro chociaż przekręcić na bok w łóżku... Ale co tam bedzie lepiej...aby wytrzymać do kńca lipca... grzeslaw----umnie jak na razie świeci słońce,więc chyba jest cieplo...okno mam na Urząd skarbowy :p Gratuluję wygranej....ja kiedyś tylko wygralam koszulkę z ciastek...a tak to niemam szczęścia do niczego... jovik----przepraszam wczoraj niedałam rady zaglosować....ale dziś jak mam kompa koło siebie to glosik oddany...umnie działa bez problemu... Śniło mi sie dziś,że zostałam babcią ech...-----nie chciałabyś Gośka... zlośliwiec----masz rację sloneczko na mazurach,własnie dzwonili do mnie że siedzą na działeczce i obserwują gołąbki,kazali mi wsiadać w autobus i przyjeżdzać na dlugi weekend...zazdroszcze... regres---ja też nie mam urlopu... :( że Ci się chce Jacuś o 5ej rano dymać na basen :o zamiast wtulić się w ciałko żonki... "Chciałem zaciągnąć żonę na ta godzinę to mi powiedziała ze o 5.00 rano to ona sie przerzuca na drugi bok a nie wchodzi do wody"----ma rację żona... mariola---odpocznij,wejdz na rysy,ale bądz ostrozna i wróc donas cala i zdrowa... też lubię góry... loriś---zgadzam się...mnie taki o 5ej budzil,by na 6tą do kościoła pójść na mszę...to wytrzymałam z nim 4lata,a później pogoniłam...niedał sie wyspać 3maj tak dalej Loris...zaglądaj częściej donas... xx444----my stawiamy tak wiesz na niby ale każdy wie że to jest prawdziwe...tzn.wklejamy linki z obrazkami ciast,wódeczki itd.albo piszemy stawiam dzisiaj bo okrągła sumka...i już balanga jest...Regres daje muzę i balujemy do rana... milego odpoczynku... mamuśka---miłego odpoczynku,samcznego grilowania i brak kaca oraz fajki... dla reszty miłego dlugiego weekendu... dla wszystkich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Dzięki za gratki Madziuchna i zdrowiej szybko, bo lato lato za oknem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Madziuchna jestem pełen podziwu za to, że z miłości dałaś się aż przez 4 lata tak sobą sterować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni :) odstawilam dzieci do babci i luz blues Madziuchna no to sie doprawilas,kurde takie rzeczy to powazna sprawa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 madziuchna jak by mnie budzono tak wczesnie i zmuszano do czegos,na co nie mam ochoty:P... to obróciłabym się na drugi bok i spałabym dalej he he :P życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! Regres ja czekam prywatnie na foty :) Jovik czesc Złośliwiec sadny dzien, korzystaj ile wlezie :P żaba jak tam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 no Loris nareszcie korzystam korzystam :) od wczoraj,aczkolwiek ja prawie kazdy weekend mam wersje demo wakacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Madziuchna studiuje zarządzanie na Politechnice Częstochowskiej, wakacji jednak mam 2 miechy gdyż wczoraj oblałam ten egzamin tak jak większość z mojego roku :( no ale cóż .. we wrześniu trzeba się wziąć ostro do roboty i to zdać :) pechowy dzień jakiś hehe w dodatku przywieźli mi wczoraj narożnik i okazało się że w złym kolorze i muszę czekać do poniedziałku na ten co zamówiłam :/ Pod wieczór przyjechała kumpela z Angli której nie widziałam pół roku więc imprezka gruba była i ..... miałam taką ochotę zapalić że masakra :( nie wiem czemu ... oczywiście nie zapaliłam ale kusiło strasznie.. może przez ten nerwowy dzień? nie wiem :( Regres ja to podziwiam ze tak wcześnie ;) ja lubię wodę ale pływać nie bardzo umiem, bardzo się boję, i nigdy nie odważyłabym się chyba wypłynąc na wodę gdzie nie czuje dna :( Grzesław - gratki :D Jovik a na co głosować? na namysłow? jak mi powiesz co i jak to chętnie zagłosuje :) bo nie chce oddać głosu nie na to co trzeba :D Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Witam :) Własnie wróciłam z wyjzdowego grilla- pogoda dopisała!!!!!! Kaśka -czewa---> rejestracja pod tym linkiem, który podam, i glosy na Namysłów!!! Bardzo dziekuje:) Acha, klikamy na "głosuję" dopóki nie pojawi sie komunikat "dziękuje za głos":D http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Witajcie. Kaśka-czewa dzięki za gratki, Sądny dzień Jovik zobaczyłem komunikat "Dziękujemy za oddanie głosu. Punkty zostaną naliczone w ciągu doby." nie wiem bo to znaczy ale zanotowało 1 głos. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 jovik - zarejestrowalam sie ale jest blad logowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Kaśka- czasami serwer im szwankuje, ale próbuj, głosuj- dziekuje Ci za pomoc:) Ja ranny ptaszek, bo nie mam dziś wolnego:( A tak mi sie nie chce iść!!!!!!!!!!!!!!!!! Przezyję jakos ten dzień, trudno. Wczoraj, na grillu była kobieta, która nie mogła palić przy synku (10 lat). To znaczy, rok temu , na prosbe syna próbowała rzucić, ale jej sie nie udało. Od tamtej pory go oszukuje, pali, ale nie w jego obecności...on dumny z mamy,ze mama nie pali...:(:( Ciekawe, czy matka liczy sie z konsekwencjami, jak kiedyś wpadnie z tym paleniem?? Chłopiec będzie czuł sie oszukany, nigdy już jej nie zaufa a to może byc bolesne w skutkach....i co z dziecka uczuciami? Ja bym wolała sie dziecku przyznac do porazki,niz je tak podle oszukiewać! Ech... To spadam sie szykowac do pracy:( życzę leniuszkom lenistwa a masie pracujacej lekkiej na dzis roboty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Jovik Jej cynizm, będzie polegał na tym, że wychowując syna macha mu przed nosem palcem wskazujących, mówiąc "kłamstwo to ohydna rzecz". A matka to autorytet dla dziecka. Eh ludzie często mówią jedno, robią drugie. czcze gadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 kaśka -czewa to najwyzszy czas nauczyć sie pływac ;) loris - oczywiscie ze będą foty tylko czekamy aż nam fotograf jakies podrzuci ... Na razie ściągamy foty od rodziny :P (amatorskie;) ) Ale pamietam ,pamietam ...wyslę na pewno czesc ferajna taka piekna pogodna z oknem a ja w pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Witam w deszczowy dzień. Regres ja też nie umiem pływać i żyjem. Jovik dziś też masz głos ode mnie. Pozdrawiam całą załogę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Grzesław ale co to za życie ... bez nurkowania,pływania i taplania sie w wodzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 :) też lubię pływać najbardziej lubię jak są wysokie fale(ale bez przesady, nie że jakieś giganty) na morzu i rzucać się na nie,przez chwilę się ślizgam na ich grzbiecie i mnie porywaaaają :P :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 loriś też uwielbiam fale :) a kto ich nie lubi :P To najlepsza atrakcja podczas pobytu nad morzem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 hehe ja nie lubię fal :P a pływać już się raczej nie nauczę a wodę lubię tylko wtedy kiedy pod stopami czuje podłożę :) Jovik będę próbować a to raz dziennie można oddać głos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 jovik - udało się :D głos oddany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach