farbowana_lisica 0 Napisano Maj 27, 2010 taa.....Agi są de best;) żabeńko co my byśmy bez Ciebie tu zrobili? Ostatni dzionek przed urlopem zleciał mi dziś baaardzo szybciutko:) No i mało padało,więc jest jakiś postęp:)Oby coraz więcej słonecznych dni przed nami:) Dobrej nocki: Regres Jacek zabka Kasia Jovik Małgosia Farbowana lisica Agnieszka Basiek Basia Madziuchna Magda Złośliwiec Wiesiu Paulina Paulina Kachna Kasia Pachnąca aga Agnieszka Vonk Iwonka monamas Monika lorika Agnieszka i dla całej reszty :D:D:D pa mój gg 9955066 gdyby się komuś nudziło;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 27, 2010 sadny dzien ;) tak jest ma być Jacuś nie Jacek :P za upominanie sie o własciwe nazewnictwo :D Dobrej Nocy załoganci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Maj 28, 2010 chodzi chodzi kochanie już cię mam na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Maj 28, 2010 lorika co to kuźwa ma znaczyc zaba to tylko Kaśka ????? kurcze tez bym chciała was zobaczyć hm jak się przemogę to wyślę link z moim kontem nk Kochanie piękna dziewczyna z ciebie i nie masz sie czego wstydzic i się"przemóc" Kochani do dzieła wysyłać zaproszenia do loriki kolejnej agi i niech mi ktoś powie że brzydka z niej dziewczyna to... :PPP a ja nie straszę tylko poważnie mówie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Maj 28, 2010 witam z chłodnego poranka i zapraszam na kawkę , herbatkę i pączka tak na doobry początek dnia. mamuśka44 a Ty dzis masz wolne czy co, że jeszcze sie nie zameldowałaś :):):) miłego dnia jutro wolne aj jak ja lubię piątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Maj 28, 2010 Dzień dobry w piątek, słoneczny piątek :) Dziś mija 4 tydzień mojego niepalenia,jejeje :) Brawo dla mnie :) Zaparzam kawę, dosypuję wanilii i karmelu i delektuję się jej smakiem,mniam :) Poza tym, dziś postanowiłam osłodzić sobie i koleżankom z pokoju życie i nabyłam ciacho z jagodami i budyniem :) Fantastycznego dnia życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 28, 2010 Witam Wszystki Lorika- zerknij na NK:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Maj 28, 2010 To ja sie przywitam w piekny sloneczny dzien oczywiscie pachnaco a jakby inaczej :D monamas-----kwiatki dla Ciebie na miesiecznice kwiat] Dla reszty zalogi BP milego dnia Pije kawusie i zmykam zara do pracy-jutro tez---w niedziele tez do pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Maj 28, 2010 Monomas Pierwszy miesiąz co bardzo ważna "rocznica" :) Serdeczne gratulacje!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 28, 2010 monamas i tylko odcinaj kupony od tego stanu BP:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 "Dziś mija 4 tydzień mojego niepalenia,jejeje" monamas pierwszy miesiac bez papierosa? wowwwwwwwwww i tak trzymać , nie należą ci sie brawa lecz należa ci sie owacje na stojąco :D zuch dziewczyna . oby tak dalej .... zycze ci bys za miesiac , rok , dekade znowu sie nam tu chwaliła :D dla całej załogi BP Miłego dnia :D Ja uciekam troche na świeże powietrze ... nadal u mnie urlop ;) tzn L4 az do 7.06 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 28, 2010 basiek- wysłałam Ci zaproszenie na NK:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 28, 2010 siemka pozdrawiam całą załogę pachnącego grona monamas gratulacje z okazji miesiąca BP :D wszystkiego naj naj naj i nigdy ale to przenigdy śmierdziela dzięki za kawę jest pyszna super mniam mniam mniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Maj 28, 2010 monamas Wielkie gradki ai owacje na stojąco też :D:D:D:D Lorika nie ubolewaj nad stratą zostało jeszcze tyle osób o których możesz mieć wyobrażenie :D Najważniejsze to zasilać grono osob nie palących A w to że jesteś brzydka jak noc listopadowa NIE WIERZE :P bo nie można stać się brzydalem w ciągu roku :P:P:P Dla wszystkich Ciekawe czy farbowana lisica już się pakuje :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Maj 28, 2010 Dziękuję, dziękuję za owacje, brawa, gratulacje i kwiaty :) To miłe bardzo i mobilizujące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Maj 28, 2010 Zobaczcie to... Ja poległam :) Szczególnie filmik na dole jest cool:) http://www.figa.pl/2-latek-nalogowym-palaczem-Wypada-40-papierosow-dziennie-Wideo-a682 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Maj 28, 2010 monamas--- cały bukiet dla Ciebie:D żabko----tak,pakuję się,ale szlag by trafił te walizki nowoczesne:/ nie chce się zamknąć:/ i nie ,nie dlatego wcale ,że mam za dużo rzeczy:p pozdrowionka dla całej załogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 i nie ,nie dlatego wcale ,że mam za dużo rzeczy" ta akurat :P ;) farbowana lisiczko miłego pobytu gdziekolwiek bedziesz ... a na marginesie to gdzie wyjezdzasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Maj 28, 2010 Jestem dziewczynki i WAS pozdrawiam bp. monamas - WIELKIE UKŁONY w Twoją stronę - Brawo dla ciebie bukiecik konwalii czujesz jak pachną . Później się odezwę. Poz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 Vonk :) ja pierdollleeee ze az tak brzydko powiem :O Jak ten dzieciak sie zaciąga ( jak profesjonalista i długoletni palacz) skubaniec niezły jest ... śmiesznie i komicznie to wygląda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 mamuska44 widze ze w tym samym czasie wpisujemy posty na topik ;) :D hehehehe ciepłe pozdrowienia i dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 28, 2010 A zauważyliscie, że ten bobas pali, ale tego papierosa nie ubywa??? Hmmm.. czy to nie e-papieros? Dlamnie to jakieś to dziwne...filmik trwa poad 1 minute... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 Tak jovik tez mi sie zdaje ze to e papieros zero popiołu i fajka cały czas taka samo długa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Maj 28, 2010 Regres---jadę do Mielna:D:D:D tylko się zastanawiam czy mnie ,ze Śląska naszego kochanego-zadymionego za duża dawka świeżego powietrza nie zabije hahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 zazdroszczę ci :) tez bym chętnie pojechał ale niestety nie pojade ( kwestia finansowa :O) moze w wakacje wyskocze na jakies 10 dni nad polskie morze :) wiec wdycha jodu za nas wszystkich i jak wrócisz do nas to prosze zaprezentowac pozniej nam tutaj ten machoń co cię nad morzem złapie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Maj 28, 2010 mam nadzieję,że będzie pogoda;/ ale laptopa biorę na wszelki wypadek,więc będę na bieżąco:) idę teraz robić obiadek :) do wieczorka kochani pachnący:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 28, 2010 Jak juz mamy kontakt na NK, to niedlugo zamieszcze fotkę, jak wyglądałam tuz p0rzed rzuceniem palenia!!! Tylko prosze sie nie śmiać z tego szarego, chuderlawego i wysuszonego stworka:D:D Pozdrawiam... i czekam na koniec pracy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina36 0 Napisano Maj 28, 2010 Cześć Załogo:) melduję się pachnąco. U mnie dziś również 28 dni BP, jak u monamas. Monamas - gratki wielkie Farbowana - wypoczynkowego i słonecznego urlopu!!! Buziaki dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2010 Paulina36 tez przyjmij moje gratulacje :) przyznam ci sie szczerze ze watpiłem ze dasz rade nie palić ... tak wiem , głupio mi teraz :O ale jestem szczery moze to docenisz moze nie ? :( myslałem ze wymiękniesz ... ale , ale POZYTYWNIE MNIE ZASKOCZYŁAŚ !!! Gratuluje ci z całego serca i zycze dalszej wytrwalosci w postanowieniu nie palenia :) :D:D:D ciesze sie ze jestes w naszym gronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina36 0 Napisano Maj 28, 2010 Regres nie rozumiem skąd Twoje wątpliwości????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach