Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A to ciekawe

Nie rozumiem, dlaczego mężczyźni się mnie boją?

Polecane posty

Gość kobieta ksiedza polecam
opowieść dziewczyny o romansie z księdzem wielkiej jej milości do niego co wy na to? jesli macie cos jej do powiedzenia zapraszamy do komentowania albo napisania do niej wiadomosci moze uda sie jej?? http://www.youtube.com/watch?v=C5HA0EbGKE4 http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c&feature=related Pozostale filmy aby oglądnąć wystarczy wpisac kocham ksiedza na youtube PRZYJACIELE SYLWII

Gość durna baba i durny top
gdyby sie nie nudzila to by nie pisala takich dlugasnych postow.

Gość wróżka rozka
Taki Twój los kobieto. Za 2 lata zwiążesz się z mężczyzną z dzieckiem.

Gość A to ciekawe
Ani się nie nudzę, ani nie potrzebuję dowartościować, bo znam swoją wartość i nie mam z nią problemu. Po prostu mam dość samotności - czy to tak trudno zrozumieć? Nie ma w niej nic fajnego. A pisałam więcej, bo odpowiadałam na zadawane pytania.

Gość A to ciekawe
Ewakitty - dlaczego tak źle siebie oceniasz? Jak się patrzą, to nie dlatego, że jesteś brzydka. Więcej wiary w siebie! :-) Pytałaś o tych, którzy mi tak mówili. Udało mi się naliczyć 11 mężczyzn, którzy mi mówili, niektórzy parokrotnie, że jestem "atrakcyjna" lub "piękna". Nie liczę tych, którzy mówili inne komplementy. Tylko co z tego?

Gość A to ciekawe
Po to piszę, żeby znaleźć przyczynę, dlaczego jestem sama. Ale jak masz rzucać samymi przekleństwami, a argumentów Ci brak, to idź gdzie indziej. Nie potrzeba mi tu chamów.

a to ciekawe co wyłowiłas z mojej wypowiedzi... :> "nie wiem czy dlatego,ze jestem 'atrakcyjne' czy moze zbyt brzydka" nie oceniam się, że jestem brzydka. usłyszałam takie określenie raz w życiu, we wczesnym liceum rzucone przez jakichś podrostków w strone nas- tzn. mnie i koleżanki, wiec nie wiadomo, o której to było w sumie. inaczje juz wyglądam, zdecydowanie lepiej, a to że jestem piękna sżłyszałam co najmniej od kilku mężczyzn. ale wiadomo jak to z gustami , nie to ładne co ładne tylko to co sie komu podoba ;) od kilku kobiet (...? hmmm...) słyszałam, że "faceci to sie ciebie chyba boją". i raczje nie chodziło o wygląd. ja myżle że to jakas mieszanina pozostałości niskiego poczucia wartości (dot. wygladu), nieśmialosci, wybredności, zdystansowania., robienia nieodpowiedniego wrażenia. a pytalaś sie któregoś meżczyzn, czym ich odstraszasz? ot tak- bezpośrednio u źródła? poza tym jednym: "Raz nawet odważyłam się i zapytałam jednego z nich, kolegi, którego wtedy jeszcze niewiele znałam, dlaczego tak twierdzi, bo ja nie widzę, żeby ktoś chciał mnie gdzieś zaprosić, on też nie. A on na to, bez chwili namysłu: "przecież na pewno taka dziewczyna jak ty ma chłopaka". Zamurowało mnie, bo jeśli i inni tak myślą, to już na zawsze pozostanę sama. " btw, powiedzialas mu, że nie masz chłopaka? zaprosił Cie gdzies ten kolega?

Gość A to ciekawe
Ewakitty - może faktycznie coś jest w tym, jak to określiłaś, robieniu nieodpowiedniego wrażenia? I, jak tu już ktoś powiedział wcześniej, może rzeczywiście mężczyźni potrafią dostrzec, że nie jesteśmy do końca zadowolone ze swojego wyglądu (nawet jeśli byłoby to nieobiektywne, jak u wielu osób, to i tak zwykle wielu osobom coś się w sobie nie podoba).? A ponieważ ja bym chciała wyglądać inaczej, to i trudno mi było przez długi czas uwierzyć tym mężczyznom, że te komplementy są o mnie. Sądziłam raczej, że sobie ze mnie żartują. I może tu jest pies pogrzebany. Z czasem doszedł do tego lekki dystans. Rację masz, że nie to ładne, co ładne, tylko to, co się komu podoba - mniej więcej o tym pisałam, mówiąc, jak czyiś charakter wpływa na nasze postrzeganie tej osoby, a nawet fascynację. No ale trudno też zaprzeczyć, że są osoby, które podobają się zdecydowanej większości ludzi, przykładem są choćby niektórzy celebryci. A ten chłopak nie, choć dowiedział się, że nie mam chłopaka, nie wykrzesał z siebie odwagi, by mnie gdzieś zaprosić. Pozostał na traktowaniu mnie jak nieistniejącego ideału i odnosiłam wrażenie, że nie chce tego zburzyć.

Gość A to ciekawe
Ha, ha - samotne kobietki, chyba już macie odpowiedź ;-) : http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,12245298,wiadomosc.html Odwieczna tajemnica rozwiązana. :-D

i jak autorko podniosla ci sie samoocena po wypowiedziach na tym topiku czy jeszcze kilka tematow zalozyc zeby cie wszyscy utwierdzili w przkeonaniu ze jestes nieziemsko piekna istota na widok ktorej mezczyzni zamieraja:P

Gość A to ciekawe
Ameryko, mój wątek pojawił się całkiem przypadkowo - po prostu, co widać na samym początku (link w pierwszym poście), trafiłam na topik Strachliwego, który miał odwrotny problem do mojego i Mu odpowiedziałam. Potem pomyślałam, dlaczego by wreszcie nie znaleźć przyczyny, dlaczego jestem sama, więc wrzuciłam te posty na osobny topik. Nie szukam potwierdzenia niczego, a zwłaszcza mojej urody (gdybyś doczytał moje posty, wiedziałbyś, że akurat w tej kwestii mam kompleksy), tylko przyczyny mojego problemu. Nie rozumiesz go, bo Ciebie ten problem nie dotyczy. A mi smutno być wciąż samej. Normalne, że każdy potrzebuje tej drugiej, bliskiej osoby.

Gość to zdumiewajace ile jest
Pocieszajcie się dalej durnymi artykułami :D Prawda jest taka, że każdy woli być zdrowy niż chory, mądry niż głupi, ładny niż brzydki i mieć inteligentną i piękną kobietę.Wszyscy którzy twierdzą inaczej kłamią lub pocieszają was.Facet to prosta istota, nie komplikuje nic jak kobieta i nie ma co doszukiwać się w jego zachowaniu podtekstów :D

Gość A to ciekawe
Ja się nie pocieszam tym artykułem, tylko bardzo mnie on rozbawił. :-D Nie jest tak prosto, jak w nim napisano. Ludzie różnie reagują w różnych sytuacjach, i razdko kiedy ma na to wpływ tylko jeden czynnik, jak omawiany tu wygląd. Przecież niektórzy z badanych mężczyzn mogli się denerwować nie dlatego, że pozostawiono ich w sali z ładną kobietą, tylko dlatego, że z kobietą w ogóle. Niektórzy są na tyle nieśmiali albo tak zalęknieni, że czuliby się tak samo zestresowani w towarzystwie i takiej kobiety, która nie jest w ich typie.

Gość gabi 68
Mężczyzna od A do Z (Nowa edycja) Nowa, rozszerzona edycja książki jeszcze lepiej pozwoli Ci zrozumieć mężczyznę i stworzyć związek, w którym będziesz szczęśliwa i kochana... http://zlotemysli.pl/fantastyczne ,1/publication/show/6486/mezczyzna-od-a-do-z-nowa-edycja .html

Gość gość
meVKKU1swqBUr5C95EjryQ7W