Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milimetrowa

Szczęśliwe mamusie małych i duzych dzieciaczków !

Polecane posty

A ile miała jak się urodziła? Fakt Laura jest drobna :) A ciuszki na jaki rozmiar ma?

Jak sie urodziła ważyła 3850. Ubranka różne czasem na 106 czasem na 110 a czasem na 102. Ale najczęsciej 106-110 . A Twoja ?

Ubranka ma różnie, czasami na 104, czasami na mtce jest napisane 2/3 lata. Buciki na 22 czasami 23. Urodzeniowa waga 2,950

Hehe ile pytań :) Na jedzenie nie narzekam bo zje wszytsko co jej zrobię, ale ulubione to spagetti i zupa pomidorowa, na śniadanie chętnie je chlebek z białym serkiem :) lubi owoce i chrupac marchewkę ale słodycze też uwielbia. Kocha tańczyć, mam zamiar zapisać ja od września na zajęcia :) No i jak każde dziecko uwielbia psocić :) A czy się czegoś boi to nie wiem, jest bardzo odważna aż za, czasami wolałabym żeby trochę przystosowała bo jest aż zbyt odważna.

Moja Magda na jedzenie też jest chętna . Raczej je wszystko,ale nie lubi warzyw,dlatego do każdej zupki drogno je kroję,albo trę i nie am co wybierać . Ulubioną zupką jest rosół z kluseczkami . Boi się bardzo lekarzy,ale to już pewnie wiesz ;) . Kurcze,a mąz nie dzwoni :(

Nie zamartwiaj się. Moja lubi jeszcze robić na złość :D Maja śpi to Ona czasami jak ma zły dzień to spejcalnie jej przeszkadza i hałasuje, moja mała łobuziara :)

To dobrze,że jest odważna,moja raczej też do tych lękliwych nie należy,ale z tymi lekarzami,to jest po prostu taki strach nie do opisania . Jak wchodzimy gdzies do lekarza,to aż się cała trzęsie,pomimo tego,że ją trzymam na rękach,albo za rączkę to mnie nie chce puścić,najchętniej w ogóle by tam nie wchodziła . :(

Oj,moja to też taka mała złośnica. Właśnie jak Maja śpi to też potrafi robić po złości . Hałasuje wkłada rączki jej do buzi,czy szturcha ją,zeby się obudziła

Wtedy poprostu muszę znaleść jej jakieś zajęcie żeby dała spokój, albo porpostu wyprowadzam ją z pokoju Mai :)

Ja też ją wyprowadzam z pokoju najczęściej . Kurcze no! Maż nie dzwoni,nie odbiera. Ile może być na tej izbie przyjęć z nią ?!

No,ale mógł by chociaż sms-a napisać,on chyba myśli,ze ja tutaj leżę i się nie denerwuję !!!

Wszytskie najlepszego dla niej :) Sto latek ! :) Moja księżniczka jest właśnie kąpana :)

Dziewczyny jak ubrać półtora tygodniowego noworodka na spacer w taki upał?

Aaa Dziękuję bardzo w jej imieniu :(. Maż napisał krótkiego sms-a " mała jej badana,chyba zostanie w szpitalu, dostała czopek na zbicie temperatury,odezwę sie jak będe coś wiedział " . Ale się dużo dowiedziałam :(

Ja dzisiaj swoja córeczkę ubrałam tylko w body z krótkim rękawem skarpetki i cieniutką czapeczkę .

Mam nadzieję,że nie zostanie :( . Chciałabym być teraz z nią,ale nie mam z kim zostawić Mai . A i tak ktoś musi być z nia całą noc w szpitalu,bo sama to by sie chyba zapłakała. A czapeczkę załozyłam żeby chronic od słonca-cieniutką

Moja była w cieniu i do tego budna od wózka więc nakrycie głowy było zbędne. Jak w nocy to mąż może przecież zostać, ja pamiętam byłam wtedy w ciaży i całą noc przesiedziałam w szpitalu z małą.

Majówka,a Ty dużo przytyłaś w ciązy ? Zostało Ci coś z Kilogramów do zrzucenia ? Bo aj przytyłam 16kg,a zostało mi jeszcze 4 i boję się,że jak przestanę karmić piersia to ich nie zrzucę . :O. Pytanie trochę z innej beczki :)

Maż będzie siedział w nocy,jeśli zostanie w szpitalu. Ale chciałabym być teraz z Madzią potrzymać ją za rączkę,albo na rękach bo na pewno strasznie płacze :( .

Przytyłam 12 kg, i nic mi już nie zostało, trochę na brzuchu ale ćwiczę wiec tylko minimalnie :) Wiem co to jest, wiem co przeżywała Laura jak była chora, jak się przytulała i popłakiwała :(

Kurcze no :(,a ja nie mogę być teraz przy niej . :( . A jeszcze ona tak się boi,to pewnie w ogóle płacz na całego :( . A jednak tata to nie to samo co mama :( .

To zamień się z mężem, jak mała ze smakiem pije Bebiko to z karmieniem nie będzie problemu.

Nie przeceniaj go tak, da sobię radę a jak nie to będzie próbować aż mu się uda.