Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_strzyzewska15

Brak przyjaciół i znajomych !

Polecane posty

Hej Ewelinda co jesz? ja przed chwilą wciągnęłam sałatkę z gyrosem Mniam Jak pogoda w Toruniu? W Bydgoszczy nawet słońce się pojawiło ;)

Gość Ewelinda12211221
U nas też w miarę słonecznie,ale mam wrażenie że się ma na deszcz... A jadłam parówki :)

Gość catala36
Hej no ja tez mogę wreszcie coś zjeść...nawet trochę zaoszczędzę bo połączę śniadanie z obiadem :D pogoda no cóż chyba rzeczywiście zaraz lunie deszcz :( pozdrawiam i Toruń i Bydgoszcz oba miasta są mi bliskie sercu :)

Gość niedoszla panna mloda
ja tez nie mam'(

Gość catala36
może i świeci to słoneczko ale nie bardzo sie do tego przykłada bo chmury sa silniejsze od niego hi hi hi hi

Gość ale fajny temat
ale glupi topik,bo p[iszecie o pogodzie i o tym co jecie :-0

Gość oo nieeeeeeeeee
ja tez nie mam zadnych.... :/ jest to beznadziejne i do dupy, nie ma z kim i gdzie isc na impreze, nie ma do kogo sie odezwac, nie ma z kims isc gdziekolwiek, zero zycia towarzyskiego, zero wychodzenia do klubow, barow, dyskotek... nigdzie. po prostu wszystko trzeba robic samemu, a wiadomo, ze do baru na driny nie idzie sie samemu, tylko z przyjaciolka/mi... a jak sie takich nie ma to pozostaja browary przed kompem. :/ zycie ssie..

Gość oo nieeeeeeeeee
i skad tu nagle wytrzasnac przyjaciolki w wieku 25 lat? studia skonczone, pracy jakies stalej jeszcze nie ma, branza moja jest raczej opanowana przez facetow... nie mam zielonego pojecia co tu zrobic, zeby znalezc jakies przyjaciolki. :/ a wiadomo, ze aby przyjazn sie rozwinela i miala jakis sens trzeba ja dlugo prowadzic - na poczatku zawsze jest normalna znajomosc, ktora dopiero po dlugim czasie przeradza sie w przyjazn... i co tu zrobic? gdzie szukac tej przyjazni?

ojnieeeeeeeeeeeeeee ja mam 25 lat jestem ze slaska a ty??

oooo nieeee ja mam to samo! moze obie sie skumpujemy? zeby jakos przetrwac??

Gość oo nieeeeeeeeee
pomorze:/

wiesz zawze mozemy sobie mailowac pisac na gg a potem po czasie ja moge do ciebie wpasc np na tydz potem ty do mnie itd

Gość oo nieeeeeeeeee
mozemy, ale jakies wypady na ciuchy, kawke w barze w razie potrzeby, ech szkoda, ze nie jestes z moich okolic, znajomosc glownie z gg to jednak zupelnie co innego niz taka normalna znajomosc. proponuje, zeby jak najwiecej osob w naszej sytuacji pisalo skad mniej wiecej sa i bedzie mozna zalozyc jakies grupki nowych znajomych na danym terenie :p

Heja! Jeszcze tylko dwa dni, jeszcze tylko dwa dni i ... WEEKEND :)) Catala a Ty co tak późno śniadania jesz? Poszukuję jakieś dobrej komedii chętnie bym się pośmiała. Jak coś macie do dawajcie! Ostatnio oglądałam "niesamowity przypadek benjamina buttona" (to nie komedia) super, film trwa prawie 3 h ostatni pół ryczałam jak bóbr

Gość catala36
mi bardzo podoba się"Blondynka w koszarach" uśmiałam się na tym do łez :)

polecam dorwac byla super film na playtube spr

Gość catala36
Blaskiem a czy Ty czasami nie zmieniłaś trochę tytułu bo ja słyszałam że brzmi on "Ciekawy przypadek benjamina buttona" nie wiem czy mówimy o tym samym filmie ?

napewno sie przejezyczyla bo bylam na tym fime w kinie i tytul to ciekawy

a wlasnie nie wiecie gdziemozna w necie zobaczyc sex in the city 2 z napisami badz lektorem?

Gość catala36
no właśnie ciekawy a nie niesamowity ... żeby było jasne nie czepiam sie tylko chciałam wiedzieć czy to ten sam film o którym ja myślę.... bez urazy

Gość bajdewind
to jest topic dla 25 latek czy 35 latek?

25 to prawie tyle samo co 35 tylko, że 25 :P witam i życzę miłej nocy :) w tym natłoku zajęć nie mam nawet czasu na myślenie jaka jestem samotna ;)

dobry wieczór dziewczyny:) cały dzień mnie nie było, ale już jestem, poczytałam co pisałyście i a propos komedii to ja śmieję się do łez na Lepiej późno niż później z Jackiem Nicolsonem:)

a co za roznica ile mamy lat! wazne zeby sie jakos zgrac;)

no tak faktycznie "ciekawy" tam było ;) Dorwać byłą - oglądałam- ale tak średnio mi się podobał. "Poznaj moich rodziców" śmieszny, fajny, pewnie widziałyście, bo to stary film

witajcie! piję kawkę i zmykam, jadę dziś kupić prezent urodzinowy dla chrześnicy-a kompletnie nie mam pomysłu...potem spacer z córą i psem, obiadek a o 16 melduję się przed tv, grają Włosi:)a jakie Wy macie plany na dzisiaj? miłego dnia!