Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_strzyzewska15

Brak przyjaciół i znajomych !

Polecane posty

w tamtym roku miałam super spontaniczny wyjazd nad może w tym niestety nie dz rady bo muszę mały remoncik zrobić. a ze starych filmów to uwielbiam i jestem gorącą fanką, w zasadzie serialu "Robin z Sherwood" z lat 80-tych. mogła bym go oglądać codziennie i tak mi się nie znudzi :P miłego wieczorku :)

Gość catala36
dziękuje Wam dziewczyny za mile i cieple słowa :) co do filmów to ja wygrzebałam ostatnio z szuflady swoją studniówkę hi hi hi moje dziewczynki miały niezły ubaw kiedy ją oglądały ale milo było powspominać :) potem obejrzałyśmy sobie uwaga ..."Anię z Zielonego Wzgórza" przyznam że trochę z konieczności bo dziewczynki we wrześniu maja przerabiać tę książkę :) miłego wieczoru życzę :D

Wakacje z duchami:)jak ja lubiłam ten serial, wyobraźnia pracowała:)powtarzają go, nie pamiętam na jakim kanale, w niedzielę z rana oglądałam:) a Ania z Zielonego Wzgórza to była moja ulubiona ksiązka, cała seria:) dobranoc wszystkim..

Gość catala36
Witam w ten piękny poranek i zapraszam na łyk aromatycznej kawy :) miłego dnia :D

i ja witam:) wcześniej mnie nie było, dopiero co wróciłam z parku-ale piękna pogoda dzisiaj:) catala-teraz będę piła kawkę-może ktoś się przyłączy?miłego popołudnia!

Gość catala36
ja z miłą chęcią się przyłącze :) co tam słychać u Ciebie Lens :)

ogólnie-wszystko w normie:)leczo robię:)lubisz? u Ciebie też dzisiaj słonecznie, catala?

Gość catala36
lubię leczo jak najbardziej i liczę na to że podzielisz sie choć by wirtualnie hi hi hi tak u mnie słonecznie nawet bardzo zawsze kiedy jest tak gorąco obawiam się burz :(

U mnie też upał Uff uwielbiam Anię z zielonego... super to jest A jak była w podstawówce to bardzo lubiłam czytać serię o Panu Samochodziku, muszę kiedyś do tego wrócić ciekawe czy nadal by mi się podobało

hejka laski :) u mnie też słonecznie ale jestem tak wymęczona po pracy, że wcale mnie to nie cieszy, jeszcze tylko dwa dni. lens masz jeszcze to leczo z chęcią bym spróbowała bo dawno nie robiłam, a moje córki i tak nie lubią.

hej dziewczyny:)leczo zrobiłam cały garnek, częstujcie się:)na zdrowie:)kolorowych snów!

Gość catala36
Hej :) pewnie wszyscy już dziś zaczęli odpoczywać a może ogłoszono dłuższy weekend a nam nikt nic nie powiedział hi hi hi pozdrawiam piątkowo :D

Cześć dziewczyny! Właśnie dziś dotarłam do Zakopanego. Jestem padnięta po 15 godz. jazdy pociągiem :[ Dziś zaczął się pierwszy dzień mojego urlopu :) Pogoda piękna oby tak było przez cały tydzień. Życzę wam udanego wieczoru ;) Ania "z zielonego wzgórza" :)

hej:) macchiato i Blaskiem-udanego urlopu Wam życzę:) Blaskiem-czekałaś, czekałaś-i się doczekałaś;) abrakadabra-ja wpadam na sos-uwielbiam sosy grzybowe:) a ja dzisiaj cały dzień spędziłam na działce u teściów-mąż miał dzień wolny-no święto po prostu:) był grill, opalanie, basen-ja chcę wiecej takich dni:) dobrej nocy dziewczyny!

Gość catala36
Hej witam wszystkich bardzo cieplutko ,po porannych burzach nareszcie zaświeciło słoneczko,mam nadzieje że będzie to kolejny udany dzionek czego Wam i sobie życzę :) pozdrawiam

Jak się nie będę odzywała dłuższy czas to znaczy że wyjechałam Chyba tak jak macchiato skuszę się na góry, ale zobaczymy jakie. choć jak będzie taki skwar to nie wyobrażam sobie wędrówek po górach A jaka właściwie jest pogoda w górach? czyli piątek 13-tego minął wszystkim spokojnie :)?

cześć:) mnie umknęło, że był piątek 13go:)i może dzięki temu dzień upłynął spokojnie:) miłego weekendu dziewczyny!

Witajcie! Dziś nad ranem była burza. Wstałam z nastawieniem że cały dzień będzie padało. A tu niespodzianka! :) Słonko świeciło cały dzień, było ciepło - tylko czasami pojawiała się jakaś chmurka. Zdobyliśmy dziś Gubałówkę i inne atrakcje :) kolejka, tor saneczkowy, tot linowo-wspinaczkowy i wyciąg krzesełkowy - pierwszy raz w życiu :) Super sprawa! Nawet ja ze swoim lękiem wysokości dałam radę. Polecam każdemu Zakopane! Jest super :) Milutkiego wieczoru wam wszystkim życzę - ja uciekam na spacerek na Krupówki!

Hejka! Jak tam grzyby? są? Ja dziś przeżyłam burzę z piorunami i gradobiciem podczas spływu Dunajcem - atrakcja że ho ho ;)

Gość catala36
Hej witam wszystkich :) pozdrawiam i zmykam trzymajcie się cieplutko :) Machiato takich atrakcji to Ty na pewno się nie spodziewałaś :) Abrakadabra chyba muszę iść do Ciebie po naukę jak odróżnić grzybki trujące od jadalnych,bo strasznie lubię łazić po lesie ale za nic nie znam się na grzybkach :( Lens jak minął weekend? :) Blaskiem mam nadzieje że udało Ci się wyjechać będziemy tęsknic :)

Hej,chyba mi się post nie wkleił, więc raz jeszcze zaczynam. Catala-na weekend-poza pogodą, bo wczoraj były burze i lało-nie narzekam-byłam w kinie, z mężem:) abrakadabra-nic nie piszesz o grzybobraniu, udało się? Blaskiem-urlop oficjalnie rozpoczęty, jak się z tym czujesz;)? odpoczywaj-i Ty i macchiato-która jak widzę, nie próżnuje:) pozdrawiam Was dziewczyny!

pozdrawiam :) lens grzybobranie nie za bardzo się udało ponieważ było za dużo ludzi, a za mało grzybów ale coś tam znalazłam :) catala zapraszam ale tak dopiero na początku września bo teraz nie ma ich za dużo :) macchiato to rzeczywiście miałaś atrakcje to pewnie siniaki macie po tym gradobiciu? pozdrawiam i życzę miłego dnia gdyż ja zaraz udaję się do pracy :(